ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 321
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
Моят термин излиза на 7.10.2015г.ако има промяна  след прегледа ще пиша 😄

# 151
Zdraveite prisuedinqvam se kum vas 😀 v nedelq si napravih test i beshe s dosta plutni dve chertichki . Do kolkoto uspqh da smetna sum v chetvurta sedmica tova mi e purva bremennost zatova mislq che imam dosta kakvo da naucha ot vas kakto i da spodelqm slichvashtoto se s men 😀😀😀

# 152
  • Сливен
Zdraveite prisuedinqvam se kum vas 😀 v nedelq si napravih test i beshe s dosta plutni dve chertichki . Do kolkoto uspqh da smetna sum v chetvurta sedmica tova mi e purva bremennost zatova mislq che imam dosta kakvo da naucha ot vas kakto i da spodelqm slichvashtoto se s men 😀😀😀
добре дошла при нас  Hug Ще те помоля да пишеш на кирилица, че така е доста трудно за четене. А тук сме се събрали точно да си помагаме, така че сме насреща ако имаш въпроси. Лека и успешна бременност  Hug

# 153
Благодаря  Grinning и на вас моля да ме извините за латиницата  Blush

# 154
Здравейте, мамини сладки !! Искам да споделя радостта си, че за първи път и аз ще ставам мама!! Grinning Grinning Grinning Много се вълнувам, доки  мисли, че съм в 5та г.с. като днес за пореден път бях при нея  Laughing Тя ми определи термин на 11 септември, но по принцип съм с доста дълъг цикъл( последният МЦ беше на 4.12. ) и каза, че бебчето ще се роди октомври живи и здрави, та затова съм тук Simple Smile) Желая ви леко и разкрасително бременеене  Hug   love001  love001

# 155
Здравшйте искам да споделя радостта си че и аз ще ставам мама за пръв път през октомври...

# 156
Добре дошли на новите мами и благодаря за честитките  Hug  bouquet

Аз не знам колко ще ми е разкрасително бременеенето, още от сега се опъпчих като начинаещ тийнейджър  ooooh! Joy

# 157
Привет,и при мен се появи проблемът с пъпките.Засега се справям с доста почистване на лицето Wink

# 158
Здравейте на всички! Аз се връщам от първия си преглед, видя се сакче и много слабо евентуално нещо в него, но ми казаха, че засега и толкова стига и след 2 седмици имам отново час. Взеха ми кръв и утре ще ми пратят и-мейл с изчислен термин, искат да видят стойностите на ЧХГ в кръвта.

Успокоих се малко, но и се притесних, че не се видя нищо ясно в сакчето, но таткото е много доволен, та с положителни чувства чакаме втория час.

Добре дошли на новите мами!

tanchiii - честит рожден ден! Всичко най-хубаво и най-вече здраво бебче около термин!

# 159
tanchiii, ЧРД и от мен, само хубави емоции от тук нататък  Hug

Сега като ви прочетох за пъпките и се успокоих, излязоха ми 3 пъпки наведнъж  Shocked, а на мен  мноого рядко ми излизат  Simple Smile

# 160
Tanchii,Честит рожден ден и от мен! Hug Бъди жива и здрава и много щастлива!!!И наесен да гушкаш едно пухкаво бебче nbirthday  party023  

# 161
Танчи, честит рожден ден! Да си здрава, приятно бременееща и щастлива!

Роксана, оки-доки, ще се уговорим и справим  Peace Само да сме здрави, ние и едни малки ...  Heart .... вътре в нас също  Heart Eyes
При мен гаденето започна, а с предишната бременност започна чак през вторият месец. И ми се вие свят ....  Flutter Но се радвам на тези признаци - значи хормоните бушуват.  Crazy И аз имам 2 огромни пъпки - нищо не мо'ж ги спаси, издълбоко са  ooooh!

# 162
И на мен ми се вие свят и ми се гади,особено сутрин.А днес следобед,по време на работа краката отказаха да ме държат  Laughing Ще трябва да свикваме с дребните неразположения, за хубаво са Wink)))

# 163
Здравейте момичета wavey И аз да се присъединя с три положителни теста с бледи чертички от петък и събота и три дневно закъснение  Simple Smile На 28г. съм от Варна и това ми е втора бременност.Имам момченце на 3г.Термин 10.10.15г.Ако всичко върви нормално мисля направо 8г.с. да посетим док.

# 164
Ехееее, колко много нови попълнения. Добре дошли нa всички и лекa бременност до термин!
Полинчето, близнaци съм Wink
Aз дa ви се оплaчa, че днес бяхме нa консултaция с детето. Aз съм по-добре, кaзa дa спирaм aнтибиотикa (5 денa го пих), но нa мaлкия след седем дневен прием му дaдохa нов aнтибиотик зa още пет денa. И товa от еднa седмицa ходене нa яслa Sad милото, измъчи се Sad

Общи условия

Активация на акаунт