ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 327
  • 675
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
Freestyle37 , добре дошла при нас  Hug лека и успешна бременност ти пожелавам.
k1drokoska , пиши да кажеш какво става при теб, ходи ли на лекар?
mаrisha , направо ме изуми, как няма да му кажеш, ние даже бяхме заедно когато направих теста. при вас ще бъде голяма изненада  Hug

# 181
Момичета, вчера бях на първи преглед. Оказа се, че грешно съм смятала в коя седмица съм. С последен цикъл 25.12.си мислех, че днес започвам 7 г.с., а всъщност е 6 г.с. Така че се видя само сакче, което по размер отговаря на седмицата. Вика ме след 2 седмици за сърце. На мен зацапването ми беше спряло,  но тази сутрин пак имах  Sad Вече ми писна от него. Лекарят не можа да ми каже на какво се дължи. Каза, че средващия път ще има повече информация. Така че стискаме палци всичко да е наред.
Желая на всички прекрасен и спокоен ден!

# 182
Biskvitka87, стискам палци на следващия преглед да си имате сърчице  Hug

И аз снощи бях на първи преглед и както си очаквах, нищо не се вижда още, лекарката ми направи снимка и вика с голямо въобръжение можем да приемем, че ей тая малка точица е плодното сакче, ама наистина с голямо въобръжение  Crazy
Та след две седмици на 17.02. пак ще гледаме  Simple Smile
Иначе за термин не сме говорили, каза само че съм някъде 4-5 г.с

Аз гадене нямам, само сутрин като стана за работа и си помисля за закуска и храната ме отвращава, на обяд хапвам умерено, следобяд едно плодче, най - голям апетит имам вечер. Аз съм серозно тренираща от 2006 г. и сега ми е много кофти без тренировки, ама само да мине опасния период ще се раздвижвам с леки тежести.  Simple Smile

Момичета, пожелавам ви хубав ден  Hug

# 183
  • Сливен
Поли, и аз като теб тренирам и точно като теб от 2006г., на 26.01. разбрах, че съм бременна и спрях тренировките, но не се стърпях и снощи потренирах - 30 мин. на велотото и 20мин. импровизирани упражнение за крака и дупе, нищо ми няма. Аз по принцип тренирам само вкъщи + тичане навън (без зимата), ясно е че с бягането си взимаме довиждане до след раждането, но дано да мога да си тренирам от време на време.

# 184
  • София
Добро утро, дами Simple Smile

mаrisha, ММ още на 1 ден от закъснението ме надуши, че имам съмнения за нещо ("нещо да имаш да ми казваш?" Grinning ), та тестовете правихме заедно после Simple Smile))

Аз за сега нямам никакво гадене, ям като разпрана, обаче.... Трябва да почна да се ограничавам малко, че и без това още по празниците бях качила килца, да не стана като хипопотамче още преди коремчето да се е показало.

На втори преглед съм на 16-ти, дано се чуе сърчице!

Хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 185
Ох, Рокси, страх ме е сега да ти кажа  Thinking
Аз последно бягах  на 24 или 25 януари, в един дъжд, луда работа  Joy
Иначе от както започнах работа преди 2 години и аз тренирам в къщи, имам кростренажор ( дали ще е походящ после да го въртя  Rolling Eyes) и гири имам, и също голяма фитнес топка, и бягам  навън доколкото времето ми позволява. А преди ходех на фитнес по 4-5 пъти седмично, как ми липсва това време  Sad
Значи ще се подкрепяме с теб в тренировките, а може да има и други трениращи мамчета  Hug

# 186
Момичета отписвам се от Октомврийките за съжаление. Днес получих обилно кървене и всичко приключи за мен. Пожелавам лека бременност на всички и много положителни емоции.

# 187
kokon7, много съжалявам  Sad
Пожелавам ти още следващия месец пак две чертички  Praynig

# 188
Кокон, съжалявам. Следващия месец ти пожелавам пак да видиш 2 чертички.
И аз съм +2 кг още от празниците. На моите 45 кг тези 2 си личат. Дори мама (която все се тюхка колко съм слабичка) ми каза, че ми личи, че съм качила. След НГ бях почнала активни тренировки, но сега съм ги спряла. Така че определено се ограничавам. Естествено не гладувам, но внимавам с тестени и сладки (любимите ми  Crazy ).

# 189
  • Сливен
kokon7, и аз съжалявам за случилото се  Hug , успех ти пожелавам за в бъдеще  Hug
Поли, мен също ме е страх да тренирам както досега, затова подхванах велоаргометъра , за горна част използвам ластици, не гири, каквото се сетя правя с тях. Трябва да поразгледам за тренировки подходящи за бременни.

# 190
kokon7 - много съжалявам!
Бисквитка & Полинчето - честити сакчета (макар и още точица при Полинчето)!

Относно качването - аз досега свалих 1 кг за мое голямо съжаление. По принцип обожавам храната и си хапвам с кеф, но от една седмица нямам никакъв апетит. Не ми се гади, просто като си помисля за каквато и да е храна се отвращавам. Ям като ми пристърже коремът, и само на малки порцийки, иначе лееееко ми се повдига ако се насиля да ям повече. Притеснявам се, защото така не мога да приемам достатъчно витамини и минерали Sad Отделно, че нямам никаква енергия като не ям достатъчно, дано премине скоро  Praynig

# 191
kokon7 и аз съжалявам много за случилото се с теб  Sad пожелавам ти двете чертички да се появят много много скоро отново.
Skeeter при мен е абсолютно същото с храненето. Аз съм страшна лакомия по принцип, но от последните дни около седмица въобще нямам апетит и ям много малко. Не ми се гади все още, но наистина трябва да се насиля за да ям. Правя го по задължение и то в малки количества, а не с удоволствие защото съм гладна. И аз съм свалила 1 кило и силно се надявам това с апетита да е само временно явление. От друга страна пък много налитам и наблягам на пресно изцедените сокове. Всеки ден сутрин си правя сок от червено цвекло, моркови и ябълки и той ми дава доста енергия и витамини.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 10:42 от FaaerY

# 192
Skeeter тихичко мерси  Hug

Аз също започнах да свалям килограми , макар че вечер както казах хапвам доволно  Whistling, вчера паднах малко под 50 кг., и мъжа ми вика, ааа тъкмо имаш мегдан да хапнеш тая вечер  hahaha На предната бременност започнах от 48 и стигнах до 61,500 кг. Да видим сега как ще е, не искам да имам никакви килограми после за борене  Crossing Arms  Twisted Evil  Grinning

FaaerY, започваш деня с чудесен витаминозен старт, а иначе апетита ще дойде  Peace

# 193
polin4eto благодаря ти Simple Smile и не, че бързам да напълнея - никак даже, но все пак това ми е първа бременност и не съм на ясно и се зачудих защо губя апетит и дали е нормално. Като видях че не съм само аз така се чувствам малко по-спокойна Simple Smile.
А момичета да ви питам нещо друго. Мога да отида на преглед при гинеколог без направление от личния лекар нали?

# 194
Кокон, съжалявам! Не се отчайвай мила, още си млада и съм сигурна че ще се получи отново! Горе главата!  bouquet
Рохана, Полинчето,  и другите спортуващи дами: И аз ходя на фитнес. Откакто знам за бременността съм ходила веднъж. Ходя бързо, вмсто да тичам, карам колело и правя упражнения с леки тежести. (примерно, мога да правя с 20 кг, но сега правя само с 5). По-леко е натоварването, но пак след трейнинг се чувствам добре. Тук лекарката ми даде една брошура, в която пише, че само спортове, при които има опастност от падане трябва да се избягват. Както и примерно екстремно натоварване , подксачане и т.н.
Иначе аз в събота направих тест и беше положителен. В неделя направихме заедно с мъжа ми втори, той дори засича с хронометър времето, и после заедно гледахме резултата. После плакахме и двамата. Няма да казваме докато не мине третия месец, така сме решили. Макар че той вече каза на леля си и на една колежка, а аз на най-добрата ми прятелка и леля ми.
Момичета, аз махнах виното, но да махам ли и чашата шварз кафе, която пия сутрин? Без кафе не съм човек...
Лек и изпълнен  само с положителни емоцсии ден ви желе кака ви (огледах се,аз-съм на голямата тук:)  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт