ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 479
  • 675
  •   1
Отговори
# 285
Мaги, според мен твоя доктор е зa смянa. Ти си решaвaш, но aз не бих отишлa втори път при него след тaковa отношение.

# 286
И аз по написаното имам чувството, че гинекологът не е добър. Евентуално може Маги да не е разбрала правилно, но това за мазнините го потърсих и в Гугъл и не намирам подобна информация, а ако наистина е казал, че за зачеване О. трябва да е на 15-ти или 26-ти ден от цикъла, аз бих бягала от там със скоростта на светлината (второто обаче може грешно да съм го разбрала, не е съвсем ясно написано).

На 8 дни закъснение е нормално да ти е малко сакчето, аз бях на лекар на 11 дни закъснение и имаше само сакче и нищо друго не се видя. Също овулацията ти може да е била по-късно и затова да не си отговаря сакчето. Изключително странни ми идват изказванията на гинеколога ти… Пий Дуфастона, мисли позитивно и евентуално си потърси второ мнение.

# 287
Аз имам чувството, че на повечето лекари въобще не им се обяснява, защото си мислят, че нищо не разбираме. Казват нещо, което си знаят че е глупост и ние после се чудим и накрая ги сменями...Ирония
Аз на прегледа питах доктора дали  няма отлепване и затова да имам зацапване. Той каза, че толкова рано не може да се види. И почна да ми обяснява как нямало такова нещо като отлепване ами колегите му масово така казвали, защото не им се обяснявало. Аз обаче нещо се разсеях и не разбрах какво обясняваше  Embarassed
Нещо напоследък съм много разсеяна, хич не мога да се  концентрирам. Даже ММ ми вика, че хич не бивам  Laughing С предната бременност си бях откровенно оглупяла  Crazy

# 288
Ей, като вземе някой да "щампова" лекарите...  Rolling Eyes  Laughing

Маги, следвай съвета на лекаря и изчакай. Явно е още рано... Стискам палци на теб и на всички ни!

# 289
Hrista, не мисля, че някой от нас щампова лекарите, но това с маслото и сланината е откровена глупост. Наистина друг е въпросът, ако Маги от вълнение не е разбрала точно, но не мисля, че правилното отношение е "вариантите са два - или ще се задържи сакчето или ще го загубиш", това и ние можем да го кажем, трети вариант наистина няма.  Peace

# 290
Именно - не се знае какво точно е казал.    Peace  Wink Когато сме развълнувани не чуваме много-много... Особено в такава ситуация.  Simple Smile

Мисълта ми е, че не трябва да прибързваме със заключенията.

# 291
Честно да ви кажа,мамми...Както ме боли корем да ми идва...Май лекарят си е бил напълно прав...

# 292
Маги, и мен ме боля точно, както преди МЦ, бях сигурна, че и този месец нищо не е станало. Още ме боли от време на време така. Напълно нормално е при бременност. Не те надъхвам, но стискам палци всичко да се развие добре!  Hug

# 293
А,каква  е причината за болките?Кафявото течение,което имах-спря,но сега се появиха болките...Точно като пред цикъл-ниско долу и силни...

# 294
Маги Спокойно  Hug Не се предавай толкова лесно! Спазвай нещата които ти е казал доки и почивай повечко. Що се отнася до болките и аз ги имам ! Даже на моменти са силни и прерязващи , но мисля , че в началото на бременността е нормално. Изпий едно хапче но-шпа и легни да си почиваш  Hug

# 295
Пий Но-шпа 3х1 за болките  Peace И аз ту имах болки, ту нямах ... Не са непременно от идваща менструация

# 296
Niana мн.благодаря за успокоителните думи...Ще видим утре резултатите от изследването какви ще са...Ако ли не-следващият месец е наш Simple Smile

# 297
Няма страшно Маги  Hug Всичко ще бъде наред  Wink
Подкрепям мнението на Шикерчето ! Пий но- шпа 3х1 ,аз също пия  Simple Smile

# 298
  • София
Момичета да ви питам сега на 5-и трябваше да дойде редовният ми цикъл,но го няма ,а винаги е супер точен през 28 дни,правих тест,но не отчете положителен резултат.Колко още да изчакам за следващ? newsm78

# 299
Най лесния вариант е да пуснеш кръвен тест. Поне ще знаеш на 100 %
Другото което е ....ти знаеш ли кога ти е била овулацията , защото пиклив тест се прави най рано 12-13 дни след овулация? Ако все пак си нетърпелива пускай кръвен  Hug Хайде чакаме те с положителен резултат скоро  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт