ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 479
  • 675
  •   1
Отговори
# 300
  • София
О незнам кога е била изобщо последно на 08.01. имах цикъл.ще изчакам пък да видим. Laughing

# 301
midnightStar моят последен МЦ беше на 05.01 а овулацията ми някъде 16-18ти следователно твоят ако е бил на 8.01 значи овулацията ти е била някъде 19-21-ви януари. На мен също ми е точен МЦ и този път трябваше да ми дойде точно на 02.02 само че аз усещах нещо наречи го женско шесто чувство и още на същият този ден 02.02 си направих теста без дори да чакам да закъснее и ден и теста ми беше положителен. Вярно от организъм до организъм има разлика но мисля, че ти си най-близка по дати до моите.

# 302
  • София
Да при мен и при първата бременност не ми отчиташе доста,чак като ми прилоша разбрах LaughingДа ще зачакам и да видим,дано остана и да се опознаем.

# 303
До тук с мойто "бебе",мами...Дойде ми...  newsm45
Пожелавам лека бременост и раждане на всички Heart Eyes

# 304
О незнам кога е била изобщо последно на 08.01. имах цикъл.ще изчакам пък да видим. Laughing

Здравейте мили бъдещи мами, позволих си да цитирам, тъй като влезнах да ви честитя двете чертички и да Ви пожелая лека бременност и здрави и пухкави бебчета на финала.Но ме върнахте назад с една година с този пост.Миднайт стар, преди една година и моя цикъл беше на тази дата.Родих на 17.10+ така че средата на октомври ще бъде термина ти, най-вероятно 13-17.

От сърце И пожелавам сплотена и прекрасна група, каквато сме октомврийските мами 2014.Ние споделяме все още заедно всички мтрудни, прекрасни и нови мигове,От сърце ви желая приятелство и разбирателство като в нашата група.

# 305
leksita, вклюването ти в нашата темичка е много мило, благодаря ти за пожеланията  Hug

Маги   Sad, следващия път мила, стискам палци Hug

# 306
Маги, много съжалявам Sad Дано бързо се възстановиш физически и психически

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 20:17 от ShikeR

# 307
Маги, много съжалявам... Sad

# 308
Много съжалявам Маги  Hug
Каквото и да кажем ще е малко  Cry

FaaerY и моя последен цикъл беше на 05.01  Grinning

# 309
  • София
Здравейте, скъпи бъдещи мамчета  Hug
Позволявам си и аз да се присъединя към вас .... и то с най-голямо удоволствие. От известно време ви чета ...... и тайно се надявах към вас да се присъдиня  Laughing
Все още нямам положително тестче с две чертички, но вътрешното ми усещание е че и аз ще бъда октомврийска мама  Praynig
Последната ми М беше на 09,01,2015 год. Имах леко кафеникаво зацапване на  05,02,2015 год. - очакваната дата на следващата М, имах и типичните предменструални симптоми, но цикъл така и не дойде.... Вчера и днес бях с ужасно главоболие в лявото слепоочие и си позволих да изпия два беналгина   /след това прочетох че не трябва/ ... та силно се надявам да не съм объркала нещата. Утре възнамерявам вече теста да направя, но понеже ми е за първи път бих искала да знам дали е задължително със сутрешна урина или няма значение каква?
Иначе за протокола. Казвам се Мария от София, 32 години,  първа бременност /надявам се/.
Ами това е засега от мен. Стискайте ми палци утре теста да е положителен и заедно да бременеем   bouquet

# 310
Мария, добре дошла, и стискам палци  Hug
Иначе най-добре е с първата сутрешна урина, която е по-концентрирана  Peace

# 311
Маги много съжалявам за това, което ти се е случило Sad. Пожелавам ти както и ти по-рано написа следващият месец да е твоя.
leksita включването ти в темичката ни, е много мило и вярвам, че не само на мен а и на другите момичета дава кураж и вяра, че и ние след година ще сме така щастливи с нашите бебчета както ти сега с твоето Simple Smile
Niana каква приятна изненада и съвпадение Simple Smile, значи с теб сме сродни души  Hug хихи. Ти ходи ли вече на първи преглед и ако да какво ти каза док. Защото аз все още не съм ходила и мисля да отида към 16-ти или 17-ти февруари. Извинявам се предварително ако вече си споделила в някоя от по-предните страници, но явно не съм го прочела. Simple Smile
MiMiTo здравей и добре дошла Simple Smile. Стискаме ти палци за утрешният тест и ще чакаме да споделиш резултата. Във връзка с това дали има значение от времето дали е сутрин или следобед. Сутрин първата урина е по-концентрирана но ако си бременна хормона така или иначе го има в теб през цялото време. Аз лично моя тест го направих по обяд на работното ми място и отчете положителен резултат. Не беше сутринта Simple Smile Но когато и да решиш да го направиш ти пожелавам успех.

# 312
Маги, много съжалявам! Скоро да минеш, за да ни се похвалиш!  Hug

Добре дошли на новите мамчета   bouquet

Аз съм много нетърпелива, в четвъртък съм на преглед за сърчице  Heart Eyes Толкова бавно минава времето, а така искам да чуя, че всичко е наред  Praynig

# 313
Разбирам те напълно  Hug Ще стискаме палци в четвъртък и ще чакаме да се появиш с добри новини   bouquet

# 314
Ооо, задължително, още от мястото на събитието  Mr. Green Crazy

Общи условия

Активация на акаунт