ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 479
  • 675
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета!Радвам се на добрите новини, които чета!Ина, и аз съм с последен цикъл 1.1.15 и термин 8.10.15. Чувствам се добре, само дето се уморявам бързо, а вечер особено ми тежи ниско долу и си лягам рано. Имам час при лекар на 18.2. Хубав ден на всички!

# 361
Прекрасни новини за сърчица!
Нямам търпение да отида в понеделник на преглед и дано всичко е наред и чуем сърчице  Praynig
Желая спокоен ден!

# 362
  • София
Колко сърчица затупкаха в темичката! Честито момичета!   bouquet
Стискайте ми палци на 16-ти и на мен!
Аз както се учудвах, че нищо ми няма, така снощи ми беше много лошо, повдигаше ми се, че чак не смеех да стана от дивана.
Хубав ден от мен  Heart Eyes

# 363
Честити тупкащи сърчица shmoksi  Simple Smile и добре дошла на Ina8383 Simple Smile. Влизам аз тази сутрин и какво да видя все хубави новини и нови попълнения. Пожелавам слънчев и усмихнат ден на всички вас прекрасни мами Simple Smile

# 364
Ех какви прекрасни новини има в темичката ни  Heart Eyes

Шмокси Честити ти сърчица  Heart Eyes Мисля , че вълнението в било огромно  Hug
Ина , Мими Добре дошли при нас момичета  Hug
Даймънд Честито сърчице и на теб  Heart Eyes

И аз толкова искам вече да идва 19-ти и да видя колко бебчета си имам  Grinning , но ще стискам още малко Simple Smile Аз да ви се оплача от вчера съм с ужасно главоболие! Направо ми се повръща чак... накрая не издържах и изпих един парацетамол , но не минава и това е.

# 365
Здравейте бъдещи мами. Аз си направих тест на 1вата седмица и беше отрицателен, но все пак беше прекалено рано. Още не ми е дошла датата за цикъла, че да ми закъснее, но от една седмица  имам болки в корема, кръста, гърдите, безсъние и сънливост по цял ден. Тази сутрин използвах една бабина дивутина да се изпишкам в една чашка и да сложа една лажица хлябна сода, ако се пени +, ако не -  е моето се пенеше което значи +. В четвъртък съм на лекър дали ще може да ми каже дали има бременност тъй като още е доста рано, ако има бременност то тя е на 2 седмици и още не ми е дошла датата, че да ми закъснее. Но много са ми силни болките в корема и затова се притеснявам и искам да посетя гинеколожката си . Благодаря предварително и успех на всички.

# 366
Vanesa ,ти отиди все пак щом имаш притеснения, но нищо няма да се види, много е рано.  Peace

Ле-ле, момичета, чудесни новини. Party

Шмокси, браво на мишлетата  Heart Eyes
Даймъндче, чудесна новина  и при теб  Hug

Аз да се оплача, хич не се чувствам добре, на работа, седнала по цял ден на тоя твърд стол, не знам какво да правя, тръгвам от вкъщи без болки и тук като се позаседя превита и почват разни неприятни усещания в коремната област, пия Но-шпа 3*1т. на ден, но не винаги помага, само като лежа ми е добре.  Tired Чак другия вторник съм на лекар, и ще се побъркам от притеснения до тогава, все имам чувството, че нещо не е наред  Sad

# 367
  • Сливен
Ванеса , пожелавам ти да си бременна, но това което пишеш е направо невероятно, какви са тия соди, какво е това чудо  newsm78 , да не говорим, че нищо, ама нищо няма да се види като отидеш на лекар, но за твое успокоение отиди. Постът ми не е с цел заяждане, просто не бях чела досега такива дивотии като тази твоята със содата, дано все пак ти е показала вярно  Hug
Поли, дано спрат твоите болки.
Моето гадене продължава с пълна сила, направо е нетърпимо. Вчера почнахме ремонта на банята, вкъщи е строителна площадка и познайте какво става с едно диване на 2г. и 6 месеца , което не се спира пред нищо  - само се моля по-бързо да приключи майстора, ама поне още 10-ина дни ще минат така в прах и мръсотия.

# 368
  • София
Това със содата прилича на това със жабата  Joyс най-добри чувства казвам.Аз нямам цикъл,но не правя и тест мисля  да зачакам още няколко дни и без това е рано и на лекар да ида нищо не се вижда от опит знам,зор няма. Laughingпоздрави на всички,особено на двойната радост,мечатата на моя мъж.

# 369
  • Варна
Здравейте днес ми е 1-ви ден закъснение и направих теста за бременност на Sure Chek  и ми излезе доста бледа втора черта.Бих си помислила че е изпарителна,но от няколко дни имам повишен апетит,безсъние вечер а през деня много ми се спи,на няколко пъти ми се гадеше,киселини,подут корем.Тези дни ще правя кръвния.Дано е + 

# 370
Ina8383, честито сакче! Аз бях на точно 5 пълни седмици, когато се видя само сак и дори гинеколожката каза, че при някои жени в този период и това не се вижда. Не се притеснявай, ще се види ембрионче, но иска време, колкото и да сме нетърпеливи  Hug

diamond, честито ембрионче! Ех, каква радост  Laughing Тези разминавания между реалната г.с. и ехографа май са нормални, стига да не са големи разликите..

Biskvitka87, ще стискаме палци за понеделник  Praynig

Ниана, знаеш, че теб си те мисля и ти стискам палци за ръцете и краката  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Това с главоболието май е нормално, от хормоните, но е ужасно, моята АГ каза, че и аналгин може да се пие при главоболие, но аз съм чела, че е противопоказно  newsm78 Дано ти мине по-бързо

Vanesa Ivanova_501153, това със содата и урината е голям майтап....пробвали сме го с ММ и моята не се пенеше, а неговата така се разпени  Joy Това зависи от Ph на урината.....Рано е да се види каквото и да било, особено ако си преди цикъл. Отиди главно заради болките, но нищо няма да се види. Дано все пак си бременна, но е рано за симптоми  Peace

polin4eto, не си мисли лоши неща, дано всичко е наред, болките са нормални, почти всяка от нас ги има  Tired

Radinka89,
тихичко честито  Hug Утре повтори пак теста и ще видиш как всеки ден се насища повече и повече   bouquet

Както казах бях в 5-та пълна седмица (06.02.), когато се видя плоден сак, според вас ако отида на 27.02. тогава ще бъда 8 пълни г.с. дали ще се види сърчице? На мен АГ ми каза да отида на 4.03 да било сигурно, че повече неща ще се видят, но аз нямам търпение, а и си мисля, че на 8 седмици би трябвало да се види  newsm78

# 371
ShikeR, благодаря ти за успокоението   bouquet
А иначе би трябвало на 8 пълни седмици да се чуе сърчице  Peace

# 372
Благодаря за информацията Simple Smile Ще видим може и да отида преди празниците, че 1, 2 и 3 март са почивни дни и на 4 като тръгнат всички по доктори ...  ooooh! Леле, колко бавно минава времето Simple Smile

# 373
Шикерче Благодаря ти мила  Hug Главоболието за момента спря ! Ако почне пак ще му мисля Simple Smile
Иначе и аз мисля че на 8 пълни седмици би трябвало да чуеш сърчице  Simple Smile
И аз нямам търпение за 19-ти  Laughing

# 374
Ей го къде е 19-ти, сега ще се изтъркули  Laughing  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт