Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните емоции и преживявания, които изпитват участниците?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните емоции и преживявания, които изпитват участниците?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност в Германия?
-
Какви са преживяванията на други жени с овулация, бременност и преглед в Германия?

и добре дошла на Ina8383

, но ще стискам още малко

Чак другия вторник съм на лекар, и ще се побъркам от притеснения до тогава, все имам чувството, че нещо не е наред
, да не говорим, че нищо, ама нищо няма да се види като отидеш на лекар, но за твое успокоение отиди. Постът ми не е с цел заяждане, просто не бях чела досега такива дивотии като тази твоята със содата, дано все пак ти е показала вярно
с най-добри чувства казвам.Аз нямам цикъл,но не правя и тест мисля да зачакам още няколко дни и без това е рано и на лекар да ида нищо не се вижда от опит знам,зор няма.
Това с главоболието май е нормално, от хормоните, но е ужасно, моята АГ каза, че и аналгин може да се пие при главоболие, но аз съм чела, че е противопоказно
Леле, колко бавно минава времето