ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 479
  • 675
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, а на 17-ти по мои сметки ще съм на 6 пълни седмици и 5 дни, почти 7 седмици, дали ще се чуе сърце, може би не  Thinking

# 376
По-добре да изчакаш да мине повече време, да не ако не се чуе сърчице, да се разочароваш...И аз задавам същите въпроси като теб, но май много зависи от ехографа на гинеколога. Може да се чуе, но масово май по-късно чуват сърчице  newsm78

# 377
Поли и аз си мисля , че много зависи от ехографа  newsm78
Аз до колкото разбрах мен ме викат на 19-ти именно за да чуем направо сърце  Heart Eyes Тогава се пада и аз да съм в 6 г.с и 3 дни , но знам ли и аз  Thinking

# 378
Ами лекарката за тогава ми каза да отида, поне дори и да не се чуе сърчице, ще се види вече ясно сакчето, защото като ходих на 04.02 беше съвсем рано и едвам видя някакава точица, и се чудеше сакчето ли е или не е  Crazy. Пък и искам да поговорим за доста неща, най-вече да изляза в непрекъснат болничен от началото на март, ако всичко върви добре  Praynig

# 379
Сигурно зависи от ехографа. При мен вчера на прегледа се чу сърчицето, но не можа да се измери пулса, защото е още много мъничко. Само се видя, че пулсира и се чу, че тупка  Heart Eyes В пета седмица съм.

# 380
Даймъндче, супер  Heart Eyes, мисля,че й е добър ехографа  Simple Smile

# 381
Здравейте! Преди две седици видях двете чертички и вчера беше първият ми ехограф, на който видяхме и сърчице!  В Холандия (тук живея) докторите не пускат да се чуе сърчицето на първия ехограф, твърдят,че това не е добре за ембриончето. Не знам колко е така, но ми е достатъчно,че го видях, а ще го чуем следващия път. Докторката каза,че това,че в 6та седмица се вижда сърчице е много добър знак! Надявам се всичко да мине добре! По принцип за сърчице гледат в 9-та седмица и вчера ме предупредиха,ако не видим сърце да не се шашкам, но аз й казах,че с първата бременност в 6-та седмица имаше и съм сигурна,е и сега ще има, и така беше. Имам син на 20 месеца и общо взето той не ме оставя да мисля,че съм бременна и да си почивам.
Пожелавам на всички много лека бременност!

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 13:15 от denise78

# 382
Лекa бременност нa всички новодошли мaми Simple Smile
Денис, и моят си е нa 20 месецa Wink
Вaнесa, aко имaш чуденип бременнa ли си или не си нaпрaви кръвен тест преди дaтaтa нa цикълa. Товa със содaтa и уринaтa звучи нереaлно.
Поли, можеш дa пиеш но шпa до 4 пъти нa ден по 2 хaпчетa. Мен ме облекчaвa.
Зa сърчице - вчерa в 6тa седмицa + 5 денa чухме двaтa пулсa. С минaлaтa бременност го чухме в 6тa +3 денa. Но много зaвиси от товa овулaциятa дa не е билa къснa и кaчеството нa ултрaзвукa.

# 383
Поли, можеш дa пиеш но шпa до 4 пъти нa ден по 2 хaпчетa. Мен ме облекчaвa.
Зa сърчице - вчерa в 6тa седмицa + 5 денa чухме двaтa пулсa. С минaлaтa бременност го чухме в 6тa +3 денa. Но много зaвиси от товa овулaциятa дa не е билa къснa и кaчеството нa ултрaзвукa.

Поли  Wink, мерси за включването, това за Но-шпа е добре  да го знам  Hug   Heart Eyes

# 384
shmoksi аз съм объркала месеците, на 22 е - на 06.04 става на 2. Все ги бъркам тея месеци... или пак ме хваща бременилската деменция (то не ,че ме е пускала от предната)  Laughing
Оф, какво е това гадене вечер??? С предната бременност не ми се гадеше. Повърнах един път и то щото кучето повърна и аз след него. Обаче сега вечер ми е много лошо. Не повръщам ама ставам на парцал.

# 385
Нaшият е рожденник нa 25.05. Трябвaше дa е Юнче, но се роди Мaйче Wink
И aз се чувствaм все по-зле всеки ден - целодневно гaдене, не съм повръщaлa още. Вечер съм кaто пaрцaл, a и през нощтa почти не спя, че стaвaм по 5-6 пъти дa пишкaм Sad  Вчерa зa гaденето ми изписaхa хомеопaтични тaблетки Емил, но не виждaм особенa рaзликa Sad

# 386
  • София
Аз съм пила Емил нищо не помагат,пий чай повече и това е.

# 387
shmoksi защо не пробваш чай от джинджифил. Мои приятелки са ми казвали, че той ги е спасявал в моментите на ужасно гадене и повръщане. Аз не съм го пробвала по простата причина, че все още не ми се е гадило но имам положителни отзиви от сигурни хора за него. Купи си пресен има го навсякъде и си го обели, нарежи на парченца и го свари.

# 388
Надявам се да не започна да викам боата,защото тогава ще стане страшно....
Твоят рожденник е роден на моят рожден ден.  Simple Smile За спането и аз се вътря..... Сутрин малкият като кукне в 7 изобщо не съм щастлива!  Абе с тази бременност се притеснявам повече... и за раждането се притеснявам..... Ама си казвам,че това,че предния път беше кошмар не значи,че и сега ще е така.
Джниджифилът е много хубаво нещо не се бях сетила за него. У нас пием чай от пресен джинджифил. Не е много приятно..... Трябва да прочета дали може по време на бременност, но не виждам защо да не може.

# 389
  • Сливен
Тези хапчета Емил и аз ги смуках предния път, от тях ми се гадеше още повече, а и не бяха евтини. Значи не съм само аз с гаденето - при мен няма вечер,, няма сутрин - денонощно, в същото време страшен глад, ако не хапна нещо ми се гади още по-силно. Така бях и с предната бременност.

Общи условия

Активация на акаунт