ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 480
  • 675
  •   1
Отговори
# 510
FaaerY,
радвам се, че си по-добре! Това са все хомеопатични, нали? При мен лошото е, че вкъщи не мога да си почивам, ако и малчо е с мен. А и много ме е страх да не му предам нещо. За това си ходя болна на работа, поне за сега. От понеделник пак ще се пробваме с яслите, дано изкара поне седмица здрав  Praynig
а прегледа ми при аг е на 4 март, дано видим тупкащо Heart

# 511
Здравейте мами сладки октомврийки  Hug
Леееееекичко да се запиша и аз, исках да чуя сърчицето на нашето бебоче и така да се запиша.
В 7 г.с. и 3 дни видяхме как тупка малкото сърчице и вече в тялото ми тупкат две сърца  Heart Eyes
По стандартен начин изчислен, термина ми е 06.10. но тъй като съм с цикъл от 25 дни и ранна овулация, и размери на зрънцето излиза термин 30.09., но записвам се при Вас тъй като Ви следя от самото начало тайно тайно  Blush
От Варна съм, на 34 г. втора бременност, с едно малко момченце на 4 год. и 3 мес. също окомврийче Wink
Активно спортуваща съм, даже продължавам и в момента. Чувствам се прекрасно, от време на време имам леко гадене но като хапна нещо малко отминава. Не съм  Sick аз и с първата бременност бях така, не върнах нито веднъж  Naughty От щастливките съм явно Simple Smile Естествено гърдите ми са ей така  bombs и преди така бяха  Laughing
И така, ще се радвам да споделяме заедно радостите си в очакване на сладките пухкави бебоци на финала  Hug

# 512
  • Сливен
Добре дошли на новите момичета  Hug и честити сърчица на всички, които сте видели  Hug
Моите гърди и те взеха да увеличават размера си, но това не ме радва, аз съм май от малкото жени, които не са фенове на големите гърди. Гаденето обаче ми е непрестанно, и аз като хапна и ми минава за кратко, ама мога ли да ям нон-стоп.
ichkata83, аз писах преди за Емил - от тях ми се гадеше още повече, те се смучат и се разпадат на парцали в устата - отврат  Sick

# 513
  • София
Е момичета на 21.02 записах час за преглед,надявам се всичко да е добре.Да пила съм Емил голяма гадост е не си заслужава ,а и не ми помогна поне на мен.Пак късно ми отчете теста и то доста.Дано нещо се види на прегледа.Всичко най на всички ви.

# 514
И аз не съм фен на големите гърди, защото моите са такива и ще стане чудо! Момичета с малки гърди НЕ ВИ ТРЯБВАТ ГОЛЕМИ! Simple Smile Аз се опитвам да се сетя миналият път кога ми откриха анемията. Нещо ми е смотано и ще се ослушам малко , и ще се обадя дя питам да ми пуснат изследване. С яденето хич не върви. Като се наям започва да ме боли стомаха. Изписаха ми ратитидин и дано с него малко да ми олекне.
Мамите с деца около две години мислят ли за двойна количка? Моят проблем е ,че дребния е буен и не иска да ми дава ръка. Ако не е в количката бяга и го гоня. Замислям се как ще е и с количка и с него? От друга страна да взимам друга количка ми се струва излишно. Гледам разни допълнителни седалчици отзад за коликчата или платформа, на която голямото може да стъпи и дя стои право. Ако не беше такъв дивак.....

# 515
Ооооо не ме разбирайте погрешно, не съм казала че съм фен на големи гърди, а че са ми пораснали.... Аз спортувам активно, с малки съм и така ми е гот  Crossing Arms Тежат ми от сега пък нататък не знам....

# 516
Момичета с малки гърди НЕ ВИ ТРЯБВАТ ГОЛЕМИ! Simple Smile

Aaa, няма да откажа една идейка повече  Whistling, ама едва ли, от първата бременност ефект никакъв в тази посока  Joy

# 517
Абе....кой каквото си няма! Grinning  Дето викааше една позната, с която бременеехме заедно: "Иху, гърдите ме са порастнали. Все бременна искам да съм!" Пък аз я гледах кисело , щото половин час преди това се ядосвах, че порастнали и ми тежат и сутиена станал малък, и само измрънквах :" Ама ти не си у ред!"

# 518
# 519
Здравейте и от мен. Много съм щастлива да се присъединя към ОКТОМВРИЙКИТЕ. Честито на всички мами и лекоооооо бременеене Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 520

Няма ли как да пазарувате заедно с мъж ти, той да носи багажите? Ние винаги така правим, но пък моя има много почивдни дни...
ММ сега е с нас, но след няколко дни заминава за 6 месеца извън страната Sad сама ще съм с пазар, къпане, ангажименти. Много ми тежи че не иска да ходи за ръка, не очаквах, че дете на почти 2 ще иска само с количка разходки Sad по стълбите го е страх и никога не се е качвал сам-голям мързелан.  Спим в едно легло,много се отвива няма как, напролет го мятам в кошарата.
Не знам и аз как ще го мисля с количката, нашата има опция за платформа ама издържа само 18 кг товар и мисля че ще я счупим ако всички маймуни се возят в нея.

# 521
Проблемът с отвиването съм го решила със спален чувал. Той не спи спокойно, а постоянно се обръща, прави салта...абе чудо. През зимата спи в чувал с ръкави и му е добре , а аз не ставам само да го завивам.

# 522
Не става с чувалчета при нас denise78 Sad 2 разкъса, трети имаме точно такъв с ръкави зимен и пищи в него, мрази да е ограничен, затова спи до мен и го завивам нон стоп (или ММ като е с нас) докато е зима, постопли ли се го оставям само по пижамата си в кошарата. Блъска ме ама нали му обръщам гръб не ме бърка, да видим с пустия му мързел и мъкнене на ръце как ще го отуча, даже зъбите си мием на ръце.
Vessi-barabesi малеее 2 ,браво майстори Simple Smile
Момичета колко дни след закъснението направихте първия преглед?

# 523
  • Сливен
Аз пък въобще не ставам да завивам - до 9-ия месец спях с малката в една стая, после ги събрах с батко и, а от 2годишна спи в легло, а не в кошара. Моето мнение е, че всеки трябва да си знае леглото и че на който му е студено ще се завие.

# 524
ПОСЛЕДНИЯТ МИ ЦИКЪЛ БЕШЕ НА 1.01 НО ОВУЛАЦИЯТА МИ ЗАКЪСНЯ МАЛКО. НА 5.02 ПЪРВИ ПРЕГЛЕД. НА 12.02 ВЧЕРА ВТОРИ ПРЕГЛЕД

Общи условия

Активация на акаунт