ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 475
  • 675
  •   1
Отговори
# 600
Аз не съм чела никакви мнения за Bio oil и не им знам мнението тук. Нещо ми се върти в главата нещо за кокосовото масло. Ама определено трябва да седна да се поровя за мнения. Предния път почти не се мажех, нямам стрии на корема, но той си беше малък.

# 601
Shmoksi за това олио ли говориш, защото мисля него да си взема докато си чакам поръчката с Палмърса  Simple Smile

http://apteka.framar.bg/30011133/%D1%85%D0%B8%D0%BF-%D0%BC%D0%B0 … %D0%BC%D0%BB-9700

# 602
Shmoksi за това олио ли говориш, защото мисля него да си взема докато си чакам поръчката с Палмърса  Simple Smile

http://apteka.framar.bg/30011133/%D1%85%D0%B8%D0%BF-%D0%BC%D0%B0 … %D0%BC%D0%BB-9700
Не, aз говоря зa мaслото нa Хип, от телефонa не ми дaвa дa го пейстнa тук.

# 603
# 604
И мен ме сърбят от време на време коремчето и гърдите , но за момента се мажа с бебешко олио на Джонсън. Четох доста по въпроса за продуктите за мазане , но истината е ,че всичко си е индивидуално Simple Smile Аз като , че ли мислех да пробвам олиото на Икаров , но прочетох , че се започва след 3-4 месец  Mr. Green

# 605
Момичета нали на roxanna трябва да пиша, ако искам да съм в групичката във Фейсбук? Писах на нея, дано не съм сбъркала.  Mr. Green

# 606
Не си сбъркала  Wink

# 607
Момичета аз искам да ви питам има ли такива от вас, които освен стандартното здравно осигуряване да са си направили и допълнително такова или да мислят да си правят. Или тези от вас които са бременни повторно сега, раждането им първия път да е било поето от това допълнително здравно осигуряване. Знам, че има и такъв вариант, но проучвам все още и искам да чуя и други мнение. Става въпрос за България Simple Smile, да уточня. Ако има такива, които са използвали допълнителното здравно осигуряване, моля да споделите към кой осигурителен институт сте били и дали сте доволни.

# 608
Здравейте и от мен. Отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно.

Относно мазането, в момента си използвам лосиончетата от преди да забременея - Palmer's firming butter и със масло от ший. По-натам ще си взема още някакви мазилца. Надявам се да не се появят гадините (стриите)  #2gunfire Майка ми няма нито една стрия, надявам се да съм взела това от нея.

Хубава седмица на всички и очакваме доста мамчета с добри новини от прегледите тази седмица  Heart Eyes

btw. На мен непрекъснато ми е студено, по принцип досега съм била винаги на другия полюс, все ми е било топло и задушно, а сега непрекъснато замръзвам.... Има ли някоя друга с такива усещания  Rolling Eyes

# 609
  • София
FaaerY, аз сега започнах ЖК през фонд за допълнително здравно осигуряване. Всичко много зависи от пакета. На нас ни е от работата и не е особенно обширен за проследяване на бременност, но мисля да си го използвам.
Две колежки раждаха уж чрез фонд, но реално ти си плащаш и чакаш после да ти изплатят разходите по раждането. На едната нищо не й изплатиха, защото уж всичко си влизало по ЗК, а на другата май някакви 200 лв. и бяха възстановили. Като цяло според мен не си заслужава за раждането, а и за проследяването - пак ти влиза същото, което и със ЗК, но плюсът е, че може да си при лекар, който работи само на частно.
Аз днес съм на преглед за сърчице, стискайте палци   bouquet

# 610
goldilocks , стискам палци да чуете сърчице  Peace, а ти сега в коя г.с си?

Аз ходих сега до личната за направление, лелее, колко болни и кашлящи имаше, през цялото време се чудех на къде да се обърна  ooooh!
За капак сутринта щерката с 39 градуса темепература и болки в едната сливица, и нямаше как да го оставя детето сам само цял ден, та се обадих на шефката да си пусна един ден отпуск, егати ще кажеш, че не е била майка тая жена, едвам през зъби изсъска, ами пусни си.  Tired
Та днес съм в къщи.

FaaerY , и на мен все ми е студено  Peace

# 611
Здравейте момичета  Hug
polin4eto, на мен не ми е студено мила Simple Smile, обърка ни лекинко  Grinning. Студено й е на diamond Simple Smile
goldilocks, стискам ти палци за хубави новини при днешния преглед. И да не забравиш после да наминеш тук да се похвалиш Simple Smile. Аз преди малко се обадих на моята гинеколожка и се разбрахме за утре в 13:00 часа да ходя да ме прегледа. На мен това ще ми е първият преглед и много се вълнувам. После ще ви пиша да кажа какво е станало Wink
Пожелавам ви много много хубав, усмихнат и слънчев ден  Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 10:21 от FaaerY

# 612
  • София
В 7-ма г.с. съм, първия преглед беше преди точно две седмици. Аз честно казано мислих, че ще ми каже да отида по-късно - може би след 3 седмици.

Аз още не съм взимала направление, направо не ми се мисли за висенето при личната... Чудя се, дали има смисъл изобщо да взимам, ще го мисля още.

Пак да питам как се чувствате? Аз, освен, че ми се спи непрекъснато почти и ходя до тоалетна през 20 мин, се чувствам много добре.

И по-опитните мами моля да кажат как седят нещата с разкрасителните процедури? Хем си мисля, че нито маникюра, нито козметика ще навреди, ама все пак ме е страх.

# 613
Здравейте момичета  Hug
pilin4eto, на мен не ми е студено мила Simple Smile, обърка ни лекинко  Grinning. Студено й е на diamond Simple Smile

Ох, напоследък никаква ме няма, бременелска му работа  Joy
В петък бях прибрала на шефката ключовете, без да забележа че не са моите  Crazy, наистина толкова разсеяна никога не съм била  Twisted Evil

# 614
  • София
Привет - Продължихте ли да работите или клед като радрахте излязохте в болничен?

Общи условия

Активация на акаунт