ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 475
  • 675
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен  Flutter
На кой му беше все студено ??? И аз съм така, а по принцип все ми е топло и се потях преди, а сега все зъзна  Crazy
Иначе много рядко, от време на време ми е малко лошо сутрин, една единствена сутрин ми се повдигна леко но за кратко и това беше. Естествено спи ми се много и пишкам много, но аз и преди си пишках защото пия много вода, над 2л. на ден  Peace
За сега ако се чувствам така мисля да работя до последно. Е, на пролет и лятото може да си пускам по някоя друга седмица болничен да се разхождам и така Simple Smile
Хубава седмица изпълнена с тупкащи сърчица момичета  Hug

# 616
Аз мисля от началото на март да изляза в непрекъснатен болничен, просто имам напрежение на работа, което сега не ми е нужно  Simple Smile

Обаче как ще кажа на шефката, ще й дойде като гръм  Thinking

# 617
Относно мазането, още не съм решила с какво ще е, чувала съм добри отзиви за Икаров...Иначе ще се мажа като почне да расте коремчето, сега не мисля, че има смисъл.

Аз имам такива топли и студени вълни, но на моменти...Понякога ми е много горещо, после ми става студено и така...

До събота се чувствах много добре, но от вчера нещо взе да ми дразни на стомаха, а днес вече ми се гадеше сутринта. Като хапнах една филийка със сиренце препечена леко ми помина..ще видим как ще е по-нататък. Сега не смея да си направя кафенце да не ми се догади още повече  Sick

Аз този целия месец съм в отпуск и от другия си пускам болничните, които ще ми стигнат до края. Имам и още отпуска, но мисля за сега да си я пазя  Whistling

Вие казахте ли на вашите близки и приятели, че сте бременни? И ако не сте, кога мислите да го направите  preggo

Ние сме казали само на родителите си и аз на шефката. Колежките не знаят, но май ще разберат още преди да отида на преглед за сърчице...тогава ще видят, че пускам болнични и ще се досетят  Close

# 618
  • София
Аз лично мисля да си остана на работа, докато се чувствам добре. Не ми се седи вкъщи, а и работата ми не е физически натоварваща, а за психически - ще гледам да не се впрягам много-много Simple Smile

Ние казахме на родителите (плюс аз на две приятелки, ама не можах да се сдържа) и на шефа. Реших, че е най-добре и той да си знае - тъкмо няма да ме ядосва  Grinning

# 619
Ние за момента решихме да спра работа Simple Smile Аз всъщност от януари ,когато стартира и инвитрото  не съм работила Simple Smile Моята работа също не е с физическо натоварване , но знам ли просто ме е страх !  Може би ако бях забременяла нормално нямаше да имам такива притеснения , но в момента гледам повечко да се пазя и да вардя леглото Simple Smile

А що се отнася до казването ... при нас знаят родителите , част от роднините и една много малка част от приятелите. Просто повечето знаеха , че започваме процедура и нямаше как накрая да скрием крайния резултат  Heart Eyes Иначе си мисля като вляза в 4-тия месец тогава да се отпусна да кажа на повече хора Simple Smile

goldilocks Успех и от мен за прегледа  Hug Ще те чакаме да се похвалиш с тупкащо  Heart Eyes

# 620
Здравейте от мен. Как сте днес. сутринта ми беше малко лошо, но докато заведох малката на ясла, докато напазарувах и ми мина. Относно мазането мисля, че всичко е до кожа. Аз първия път качих 30 кг и имах огромен корем. Мажех се с лосиони, с които си се мажех и преди да забременея. Нямам нито една стрия.Както някоя от вас беше написала за майка си, моята майка също няма нито една стрия с две бременности и три деца. Дано да съм се метнала на нея. Grinning  Grinning  Grinning
goldilocks стискам палци за днешния преглед. Аз ще ходя чак на 26 за сърдечна дейност и кръвни изследвания. Даже малко ме е страх Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 621
  • София
По повод казването на родителите  все още не сме казали, знае само моя приятелка/която я ползват като консултант/ и след прегледа в сряда ще кажа и на шефа. Аз съм си в болничен от положителния тест и мисля поне да 3-тия месец според това как се движат нещата да съм си в къщи. Имам опция за home office и се чудя дали да не се възползвам вместо да съм в болничен. smile3506

# 622
Simple Smile Към бъдещите мами с първо детенце - наслаждавайте се до дупка на тази бременност! Няма да се повтори това спокойствие Wink и аз все се удя защо толкова се  тревожех миналия път вместо да си почивам и да се радвам. Сега си имам малък сладкиш, който не ме оставя да си почивам и няма как да се отдадм на 100% на бременеенето. А е много хубаво, взимайте си отпуск и си почивайте, пътувайте и въобще -глезете се!
Аз съм на преглед чак на 4 март. Стискайте палци!
А моят сладур уж днес щеше да тръгва на ясла отново и снощи е с температура Sad днес и аз съм си внас, но утре май пак ще се работи... много са строги при нас с болничните, а няма да им казвам още поне месец
Само на майка ми и сестрами сме казали

# 623
  • Сливен
Привет  Hug
Моля, тези които искат покана за ФБ групата, да имат предвид следното - трябва ми приятелство за да ви добавя там, трябва ми то4ния ви адрес там, някои профили са без опция за приятелство.

# 624
  • София
Момичета, тъкмо се връщам от преглед и бързам да се похваля - имаме си сърчице Simple Smile Честно казано много се бях притеснила, но лекарката каза, че е много доволна и всичко се развива чудесно. Ембриончето е 0,99 см Simple Smile

# 625
goldilocks, честито сърчице  Heart Eyes

Относно ходенето на работа, аз мисля да си ходя на работа, докато се чувствам добре (ако мога до 45 дни преди термин, ще е супер). Аз съм счетоводител, работата не ми е от най-спокойните, но съм свикнала, пък и обожавам колежките си  Blush

За казването, за сега знаят само родителите ни, едната ми баба и три приятелки (на които не се сдържах да се похваля  Blush). На повече хора мислим да кажем като настъпи 4-тия месец.

# 626
goldilocks, браво, много се радвам  Hug

Нямам търпение и аз до утре вечер, и ми е малко притеснено  Praynig
Нещо изведнъж се уморих и батерийте ми паднаха. Crazy

# 627
Аз мисля да работя докато не ми започнат контракциите  Mr. Green Работата ми е сравнително спокойна и на компютър, така че ако всичко върви нормално не би трябвало да ми е проблем, а и не съм на пълен работен ден. Ако нямам нищо за правене се изнервям много, неспокойна съм, предпочитам да работя. Ще видим, обаче, дали ще стане както я мисля.

За казването - ние все още не сме казали на никой. В началото ми беше трудно да не споделя, но сега даже не ми минава през главата, толкова свикнах.

# 628
  • Сливен
Има ли желаещи да пуснат новата тема. Това е инфото

Добре дошли в темата на бъдещи мами на бебченца през октомври !
Желая ви лека и безпроблемна бременност със здраво и палаво бебче на финала.

Тук сме:

30.09.2015г.

shmoksi , 33г. , гр. София, втора бременност-близнаци.
Vessi-barabesi , 34г. , гр. Варна, втора бременност.

01.10.2015г.

diamond , 28г. , гр. София, първа бременност.
Ева от 1-вия етаж , Германия, първа бременност.
София Модева , София, втора бременност.
Biskvitka87 , 27г., гр.Бургас,  втора бременност.
ichkata83 – Пловдив, 2-ра бременност.

02.10.2015г.

topolina

03.10.2015г.

tanchiii   , 23г. , гр. Пловдив, втора бременност.

04.10.2015г.

denise78 , Холандия, втора бременност.

05.10.2015г.

Hrista- , втора бременност.
goldilocks, 29г., София, първа бременност.
Adriane, 30г., Германия,  първа бременност

06.10.2015г.

roxanna , 32г., гр.Сливен, трета бременност.

07.10.2015г.

alex_15, 25г., гр. София, първа бременност.
cvetka_1 , 28г.,  гр. София, втора бременност.

08.10.2015г.

Freestyle37 , 37г., Германия, първа бременност.
Ina8383 , 32г., гр. , четвърта бременност .
Ekaterina Vasileva , гр. Етрополе.

09.10.2015г.

ShikeR, 26г., гр. Сливен, първа бременност.

10.10.2015г.

k1drokoska, 28г., гр. Варна, втора бременност.

11.10.2015г.

12.10.2015г.

Niana ,  30г., гр. Поморие, първа бременност.
FaaerY  , 31г., гр. София, първа бременност.
Kraspeto_89 , първа бременност.
Suzy10, 22г. , гр. , първа бременност.

13.10.2015г.

14.10.2015г.

Slynchitse , гр. София, втора бременност.

15.10.2015г.

midnightStar, гр. София, втора бременност.

16.10.2015г.

17.10.2015г.

*MiMiTo* ,32г., гр. София, първа бременност

18.10.2015г.

19.10.2015г.

патиланска, 27г., гр. София, първа бременност.

20.10.2015г.

21.10.2015г.
ivkapivka1, 35г., гр. София, първа бременност.

22.10.2015г.

23.10.2015г.

Radinka89 , 25г. , гр. Варна, първа бременност.

24.10.2015г.

25.10.2015г.

Слънчоглед Simple Smile
deniral

26.10.2015г.

27.10.2015г.

28.10.2015г.

29.10.2015г.

30.10.2015г.

31.10.2015г.

Мами, неказали още термините си

soclosebutsofar , гр. София, първа бременност.
Skeeter   , 28 г  , Германия, първа бременност.
polin4eto, 35г. , Русе, втора бременност.
julia3  , 33г. , Германия, първа бременност.
мирославаниколай , първа бременност.
ShikeR, - термин - , гр.
arinka90, 26г. , гр. София, първа бременност.
Nolina77 , гр. Шумен , втора бременност.
gabchu ,  гр. Велико Търново, втора бременност.
liliberta , гр. , първа бременност.
ssbp , 29г., гр. , втора бременност.
violetdark , гр., първа бременност.
Michelle Petrova
Vsg , гр. , втора бременност.

Пишете ми, да дам потребителското име на нашата група от което ще се пускат темите.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 11:46 от roxanna

# 629
Здравейте и от мен. Смятах с няколко калкулатора термина ми и излиза 19.10. Това ми е първа бременност, от София съм, на 27 години.
Мисля да си запиша час за лекар за 26.02, тогава ще имам 16 дена закъснение. Аз съм с овулация на 9-ти ден от цикъла и се надявам да можем да видим нещо.

Колкото до казването на близките - ние все още не сме казали на никой. Живот и здраве мисля да кажем на нашите като чуем сърчице, а на всички останали поне в средата или края на трети месец.

Общи условия

Активация на акаунт