ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 301
  • 675
  •   1
Отговори
# 660
Бисквиткеееее честито сърчице. Нямам търпение и аз да чуя нашето сърчице, дано всичко е нормално стискайте палци. Аз не съм от София, но и с първата бременност и сега си водя консултациите в Щерев.

# 661
Aз се следя нa чaстно в Щерев при др. Гaневa. Тя ми прaви ин витрaтa, следи ми първaтa бременност и сегa и вторaтa . Нa ЖК ще се зaпишa при др. Мишел от Шейново. Тaм и при него ще рaждaм. Но консултaциите нa ЖК той ги води в поликлиникaтa в Млaдост.

# 662
  • София
Ekaterina Vasileva при кого там? Аз си бях записала час за консултация при Коновалова за средата на януари, заради проблемно забременяване, но се наложи да го отменя и....не е имало нужда явно Simple Smile И аз се чудих за там, но при д-р Андреева или д-р Тимева за проследяване.

# 663
Бисквитчице, честито малко сърчице  Hug

Да се оплача, моето голямо момиченце е с гнойна ангина, ще пие АБ, че и две инжекции трябва да й сложат, явно положението хич не е розово, вчера цял ден и днес сутринта смъкне температурата до 37 и почва да покачва до 38,5.  Tired Дано се оправи по-бързо  Praynig,че след 6 дни има рожден ден и с такова нетърпение го чакаше. Heart Eyes

Момичета стиснете по един палец и за мен, довечера в 6 ч. съм на преглед, много ми се е свило сърцето, дали всичко се развива както трябва.

Изпълнен с хубави емоции ден ви пожелавам  Heart Eyes Hug

# 664
Поли, успех нa прегледa и дa се опрaвя бързо детенцето ти!

# 665
Има ли някоя от вас която да е на Фраксипарин?
Здравей!Аз съм на фраксипарин през ден и на аспирин протект още от момента в който теста за бременост показа полужтелен резултат.Преди това имам два спонтанни аборта в 6 г.с. и затова още в началато съм на тази терапия.Да се надяваме че ще има резултат.

# 666
Ekaterina Vasileva при кого там?

Ходя при Александров. Много съм доволна от него. Иначе мисля, че който и да избереш няма да сгрешиш. Таня Тимева работи с Александров заедно при раждане.
 успех на тези които чакат сърчица

# 667
Добро утро ,
моят термин е 01.10 ,видях че не съм го написала ....
Хубав ден

# 668
  • София
Здравейте, момичета. Гледам , че коментирате темата за ЖК, която представлява особен интерес и за мен самата. Аз много се чудих и маех къде да се запиша и в крайна сметка реших да се доверя на клиника Щерев. Записала съм си час за преглед при д-р Даниела Савова на 06.03.2015 год. Това ще ми е първи преглед и за установяване на бременност и евентуално за сърчице. Силно се надявам да се похваля с добри резултати и да дам положително мнение за клиниката и докторката след това.  А междувременно ако някоя от вас има лични впечатления от д-р Савова, моля да ги сподели.
Желая ви хубав и усмихнат ден  bouquet и стискам палчета на Полинчето

# 669
Привет и от мен!
В неделя си направих тест  и имах две чертички. Още не съм го осъзнала напълно.
Отидох в понеделник да си пусна ЧХГ и резултатът беше 180, но в клиника Малинов ме изненадаха с информацията , че Сигридов напуснал и сега не знам на кого ще разчитам. Той беше в течение на моя случай. Сметнах си термин на 25.10. Отидох при имунолога доц. Русев и той назначи Фраксипарин, интралипид, аспирин и куп други....

# 670
Честити сърчица на Бисквитка и СофиHeart Eyes

Добре дошли и на новите мамчета -  deniral, Suzy10  bouquet

Полинче, стискам палци днес за прегледа и девойката бързо за оздравява  Praynig  Hug

# 671
Привет и от мен!
Отидох в понеделник да си пусна ЧХГ и резултатът беше 180, но в клиника Малинов ме изненадаха с информацията , че Сигридов напуснал и сега не знам на кого ще разчитам. Той беше в течение на моя случай. Сметнах си термин на 25.10. Отидох при имунолога доц. Русев и той назначи Фраксипарин, интралипид, аспирин и куп други....
Др. Сигридов зaпочвa рaботa в св. Петкa.
Добре дошли нa всички нови бременни Simple Smile

# 672
Здравейте, момичета! Днес се чувствам страхотно (чукам на дърво) - няма умора, сънливост, замаяност и виене на свят. От сутринта съм се хванала с няколко неща в кухнята, че последните дни все правех по нещо без желание. Дано да продължавам все така.
Добре дошли на новите мами.
Стискам палци за прегледите днес! Всичко ще бъде наред.
Има ли мами от Бургас?!

# 673
Привет и от мен!
Др. Сигридов зaпочвa рaботa в св. Петкa.
Добре дошли нa всички нови бременни Simple Smile
Дано да е вярно. Вчера го прочетох някъде , но пък после разбрах , че има здравословни проблеми и не се знае къде и кога ще започне работа. Аз лично звънях на личния му телефон и е изключен. Трябва да се ориентирам за лекар, защото искам да отида на преглед към края на месеца

# 674
  • София
*MiMiTo*, Ekaterina Vasileva  , вие в Щерев с някой от пакетите за проследяване на бременност ли мислите да сте? То всъщност не знам има ли друг вариант де, аз май към оптималния ще се насоча, че с моите хормони по-добре обстойно всичко да се гледа Simple Smile Още се колебая за лекар, но мисля до края на тази седмица да го реша.

Общи условия

Активация на акаунт