ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 307
  • 675
  •   1
Отговори
# 75
При нас продават само Шуърчек и аз ти препоръчвам него. Успех! Simple Smile

# 76
Добре дошлa Simple Smile И aз препоръчвaм Шуър чек. От по-евтиния вaеиaнт, струвa три левa и нещо Simple Smile Успех!

# 77
Благодаря ви момичета, значи Шуър чек ще се купува  Simple Smile

# 78
Добре дошли на новите мами  Hug Аз ди купих Шуърчек от новите и ми показа два дни преди датата на мц.

# 79
Добре дошли на новте  Hug
И аз препоръчвам шуър чек, той отчита над чхг над 25 mU/ml, а повечето тестове отчитат чак след 50mU/ml.

# 80
Здравейте пак,

искам да ви попитам за малко инфо-коя седмица сте, кога ви е бил първият ден на последния период. Бяхте ли вече на лекар? Кога очаквате на чуете сърцето?

На мен първият ми ден от последният ми период беше на 30/12/14, сега съм в края на 4-та седмица (но технически съм 2-ра). Имам термин за лекар другата седмица, ама май освен едно сакче друго нищо няма да се види или??
Много ще ви бъда благодарна, ако ми споделени ваште мисли.

С поздрави,
Кее

# 81
Аз писах по-горе. Още не може да се каже, че имам закъснение.
Как така си технически 2-ра?. Точно 4 -та си е. Брои се от 30-ти.

# 82
Привет,
Аз в момента съм в началото на 6 г.с.Последен мц с дата 25.12.Още е много рано да се види сърдечна дейност.Четох,че това в възможно от 7 гс.Аз още не съм ходила на преглед, но тази седмица със сигурност ще отида.Взех направление от личния лекар.Би трябвало да видите плодно сакче вече Simple Smile))

# 83
Аз писах по-горе. Още не може да се каже, че имам закъснение.
Как така си технически 2-ра?. Точно 4 -та си е. Брои се от 30-ти.

Казвам технически втора седмица, понеже овулацията ми беше на 12-13/01. Точно това е и времето за зачеване.

По принцип се брои от последния ти период, но де факто е от овулацята ако си е знаеш.

# 84
Привет,
Аз в момента съм в началото на 6 г.с.Последен мц с дата 25.12.Още е много рано да се види сърдечна дейност.Четох,че това в възможно от 7 гс.Аз още не съм ходила на преглед, но тази седмица със сигурност ще отида.Взех направление от личния лекар.Би трябвало да видите плодно сакче вече Simple Smile))

Да и аз така четох и приятелките ми казаха, че дори съм си запазила много рано прегледа. Той ми е  в края на следващата седмица но не смятам, че ще получа цялата инфо, която искам да чуя и пак ще се наложи да ходя след 1-2 седмици.

# 85
Послед цикъл нa 24.12. Термин нa 30.09. Видяхме две плодни сaкчетa нa 28.01. Имaм чaс зa сърчицa нa 9.01. В моментa съм в 5тa седмицa + 5 денa. Мисля, че тaкa се води шестa седмицa.

# 86
27.12 ми беше първия ден от ПРМ, т.е. сега съм в 6та седмица, след два дни ми е прегледа. За сърчица е рано още, чак 7-8 седмица.

# 87
София, и моят последен цикъл беше 25.12., но калкулаторът изчислява, че съм 5г.с.и 3 дни. Във вторник ще отида на преглед само заради зацапването. Иначе планирах да отида направо към средата на февруари за сърце. Той лекарят ми каза, че толкова рано само сакчето може да се види и нищо конкретно не може да ми каже, но все пак да отида. Дано всичко да  нормално.

# 88
София, и моят последен цикъл беше 25.12., но калкулаторът изчислява, че съм 5г.с.и 3 дни. Във вторник ще отида на преглед само заради зацапването. Иначе планирах да отида направо към средата на февруари за сърце. Той лекарят ми каза, че толкова рано само сакчето може да се види и нищо конкретно не може да ми каже, но все пак да отида. Дано всичко да  нормално.

Да, някои калкулатори ми изчисляват,че в момента съм в 5-та седмица, други в 6-та.Не знам на каква база са изчисленията. Аз броих седмиците от началото на цикъла и се пада 6-та. Ще ходя на още един преглед през средата на февруари,за да видим сърдечната дейност Simple Smile

# 89
Не се ли изчислява така? Последен мц 25.12.Предполагаем следващ мц. 21.01 при цикъл 28 дни.
Ако греша някъде,моля да ме поправите Wink

25.12-31.12-1 гс.
01.01-07.01-2гс.
08.01-14.01-3 гс.
15.01-21.01-4 гс.
22.01-28.01-5гс.
29.01-04.02-6 гс. (*в момента сме в тази седмица)

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 14:38 от София Модева

Общи условия

Активация на акаунт