http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711799.0;topicrefid=20
Тъй като дъщеря ми вече е за втора година там (подготвителна група 6г.) имам впечатления само от подготвителните групи. Много ще съм благодарна да се включат родители, чийто деца ще завършат 4-ти клас тази учебна година. Интересуват ме мнения на учителите, които ще поемат първокласниците 2015- 2016 уч. година. По мнение на нашата г-жа учителите били много добри, но аз не съм много сигурна.

За тези, които се чудят дали да записват децата си там в ПГ...
Дъщеря ми е при г-жа Паскова и най- много мога да кажа за нея. Определено се старае децата да научават разни неща. В това отношение подготовката е добра. Но... прекалено много се бърка в личния живот на хората и се клюкарства доста. Разпитва децата за доста лични неща. Когато някое дете е отсъствало и е пропуснало неща по учебниците и тетрадките се започва " Ами ти сега какво ще правиш. Ми много си изпуснал" като това далеч не е с най- приятния тон. Това се случва след като родителят вече е оставил детето и си е тръгнал. Попадала съм доста на такива сцени и затова го пиша. Имало е и обидни думи към децата, за щастие рядко. Отношението тази година е доста по грубо от минала, може и да се е изморила... незнам. Това, което най- много мен ме дразни е лицемерното отношение.
Друго... от тази година имат английски по програма, но май нямат редвно както е по програма, същото е и с часовете по фичическо. По англиский преподава г-жа Кулинска. Като цяло ми прави впечатление, че г-жите са изнервени. На занималня не ходим вече пове1е от месец, защото по мое мнение г-жата не е много отговорна. Бяха навън в студа, седят по земята и никой ги вижда. Наскоро я снимах докато бяха как седя около 15мин. на другия край на двора с гръб към тях. На следващия ден беше пак същото. Ссамата г-жа Паскова доста негодува.
Дъщеря ми преди известно време ми сподели как г-жата на по- малките (5г.) много им се кара и крещи по тях. А сутрин пред родителите така се лигави на децата... Ами много е гадно. така много родители явно трябва да се успокояват, че всичко е ок.
За друго сега не се сещам сега, а и стана много дълго. Надявам се да съм помогнала с нещо и също така моля да се включат родители на по- големи деца

Поздрави!