И аз ще изчакам някоя промоция да взема някакви кецове за пролетта.
.
.
. Пази се сега и виж с нещо си позасили имунитета.

И не виждам защо да не се включваш,нека се пишат глупости,щом има кой да ги чете 
на болните,недоспалите и страдащите от самота при разходки(все още не ми е ясно защо всички майки с колички трябва да се обединят,нали ще свърши тротоара
)

ееее, много съм доволна. Сега остава и елдата да улуча как да я давам.
Тук едно хубаво слънчице пече, та мисля да излезем с Мони на разходка

То изобщо струва ли си да даваш луди пари в такъв случай.И изобщо ще взема да не питам къде какво има,производство и така.От понеделник да ме обземат мрачни мисли...

... в тоЗ ред ... Вие го правите в неделя ..., ама аз чакам да заминат по направление в понеделник всички дразнители и да съм сама ... с дребуса, де 

Да е здрав 
оф на Мончо всеки месец се взимат нови
и аз като теб мисля, че не трябва да се взимат по-големи размери за "да има да износва" и точно поради тази причина всеки месец, айде на месец и половина купуваме нови обувки.
пък може и да съм станала 
дай да видя намаленията, моля те, че нещо не се справям аз

'начиииииии такова черпене ще те черпя за елдата, чееееееее
Мони си изяде цялото бурканче /190гр/ че и още иска
яде амааааа, не мога да сваря да загребвам с лъжицата
Изяде бурканче и половина, приблизително около 220-250гр.

или просто Мони е по-ящен 

Само посочваш адреса в UK на транспортната фирма, която ползваш когато си правиш регистрацията. Те от транспортната фирма вече задвижват нещата към БГ и после си взимаш пратката. Излиза най-изгодно така защото пренасят кг за около 1,5 - 2,20 лв. до България и както си в София директно можеш да си ги вземеш от техен склад. Аз съм доволна от Габиели, но и Габко са коректни. 

И в продавалник първото, което хванах. 
Препоръчани теми