"Бързо времето минава, Февруарче на годинка става!" 10-та тема

• 29 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, аз на бързо, че и през тел. докато малката спи
Елефтерия добре ди се завървала и повече никакви болести 
Честит рожден ден с малко закъснение на малката Дани!Да да расте щастливо и безгрижно дете и да радва всички близки!
ЧРД и на мама Стели на патерици!
ЧИД и на празнувалите/щите е вчера/днес именници!
И ако искате малко да се вдетените и да видите коя принцеса сте от Дисни и после може да споделите и да видим имаме ли съвпадения
Аз съм Мулан  Simple Smile

Забавно 😀 Аз съм Мерида 😉

# 151
  • гр.София
Здравейте момичета   bouquet
Елефтерия,да не се повтаря боледуването,само здрави мами и дечица,и всички около тях  Hug
Юфката мноОго се харесва у нас. Варя 3-4мин,добавям масло и сиренце,а понякога го правя и като щрюдел(взаимствах идеята от частната кухня). Като я сложа да се вари,слагам рендосани плодове,главно ябълка и тиква,обожава я всякак.
И аз искам да махнем биберона,той само като заспива го ползва,но понякога и вечер като се размърда го търси. А как така да го отрежа,не ми се смейте,неможах да разбера  Blush
Нашето столче за кола е на Чиполино,много съм доволна,и страшно му е удобно. Като тръгнем на път,3часа спи без да мръдне. 198лв.го купихме лятото,като намеря снимка,ще кача.
Редактирам се.,аз съм Ариел  hahaha

# 152
Ние сме с беберона САМО вечер докато спи, иначе не давам през останалото време Wink

Аз пък съм Бел - скоро го бях правила във фейса, ама май беше едно друго и бях Снежанка Tired

# 153
Елефтерия,добре дошла-надявам се,че всичко вече е наред!  Hug

Леле момичета днес как избеснях!!!  #Cussing out Еднин СЕЛЯНДУР (без извинение) така ни засече,ама то на село няма кръгово движение!!! Тези комплексари с малки пишки като се качат в мерцедес и си мислят,че са единствени на пътя!  #2gunfire
Къти-точно тази сутрин дадох на малката юфка с масълце и сиренце и много я хареса-само я разбърквам-без пасиране!  Peace
Иначе за елдата знам,че е хубаво да да се дава с плодове,че като се смеси с млечни продукти нещо си там не се усвоявало...  Crazy Аз я измивам,варя я за 20 минути и после я смесвам със зеленчуци или плодове-понякога замествам картофите в обедното пюре с нея!  Peace

# 154
Е, добре, навихте ме. Утре сутринта пак ще го пробвам с юфката и ако не я хареса и утре ще я отпиша Whistling
Кисче аз иначе макаронените изделия не ги пасирам, юфката също не я пасирах одеве, ама ...

# 155
Честита 1ва годинка на Дани, да е жива и здрава! Hug
Елефтерия, хубаво е че сте добре, повече без болести, ама никой  Naughty
Къти за елдата аз давам от светлата, защото тъмната горчи, измивам я, сварявам я и добавям масло и сирене, много я обича. Юфката я сварявам за 2-3 мин и добавям масло и сирене, тя омеква и лесно се раздробява с лъжицата, даже ядохме и двете Mr. Green
Бибата изобщо не знам как ще я откажа, нощем е проблема, как ще спи без биба Tired

# 156
Привет мами!
Идвам набързо и за малко, понеже видях, че се е появила сватята!
Сватя, добре си ни дошла!  Hug  Heart Eyes   bouquet
Много, ама много ми липсваше.  Hug Много се радвам, че вече си добре и си си вкъщи. Дан са повтарят тия болници повече  Naughty Да пийваш хомюпатия профилактично  Naughty  Joy  Hug
И.... честит ти имен ден! Ако празнуваш днес, ама май и на теб е празник днес... Да си ни жива и здрава. Най-вече здрава!   bouquet
НинЖата днеска се вихри като Ел Ниньо! Чу-до ви казвам.... Останах без силици. Ся отивам на последно озаптяване преди баня. И после шса разложа на дивана.... И ако ще кран да идва да ме вдига, не ставам!
Лека ви нощ, мами!  Heart Eyes Hug

# 157
Привет мами Simple Smile

Ние изкарахме поредната тежка нощ.От 1 седмица Дари се буди по безброй пъти на нощ,а от 4 дни като се събуди в 3:30 и откарва по 2-3 часа.Не знам какво е това чудо като по часовник да се буди в тези нощни часове.Адски трудно ми е да я приспивам,какво е това вампирясване не знам.И снощи дадох ефералган преди заспиване и в 4 пак и нямаше ефект.Давах й да цока,но го правеше супер вяло,явно не е от глад буденето.Играеше,бръмкаше,сядаше си в кошарата,чудо.Инъче през деня си е супер спокойна,игрива.Зъби ли са какво е,но да минава по-бързо,че вече съм много изморена

Честит първи рожден ден на Дани!Нека е жива и здрава и много радва всички около себе си.Прекрасни сте и двете,толкова сияете Simple SmileНие сме със същото столче за хранене

Елефтерия,милата,измичили сте се всички,но важното е,че вече си вкъщи.Дано ви забравят всякакви болести през новата година

Цветенце,ние днес за пръв път ядохме,но солени макарони от ДК.Мислех си,че няма да ги яде след предните 2 неуспешни опита,но за моя радост си ги хапна добре.Инъче и аз давах на Плазмон с АМ,дори пасирани,но пак не ги яде.Та нашите закуски са си попара и каша. Браво за идеята за домашна торта за ГС,сигурна съм,че ще бъде страхотна

Гери, наистина моментът с отбиването си е психологически,но и дечицата са си свикнали с него и за тях ще е трудно отбиването.Дано при вас мине леко и неусетно.Аз,като чета колко ви е трудно, все повече се отказвам да започвам работа и мисля до 2 години да си се гледаме.А и ММ е изцяло на това мнение.Аз имам вкъщи хубава прясна мас,но не я ползвам, и мога да ти дам едно бурканче като за начало.Ако решиш ми пиши.При нас тя не помогна,когато Дари имаше подсечено дупе,даже още повече се влошиха нещата

Мечева,все забравям да пиша колко много се смях на голото дупе на Митето.Голям сладур е. И къде ги намираш тез луди жени по пейките не знам.Дано да нямаш повече такива случаи.

Къти,твойто свеки се скри по тъч линията тази седмица.айде дано другата седмица се получат нещата,че и вие малко да живнете.Ние,за съжаление,нямаме такава възможност за откъсване.Дари от моето свеки не иска да яде,а мама е далеч и няма как.Така че се възползвай било то и по неин график

Кисче,нашата ДК е към ясла и ми искаха само акт за раждане.Никакви молби и бележки от лекар не са ми искали.в петък занесох акта за раждане и в понеделник почнахме.Така че ако имаш ясла наблизо,може и там да провериш как стоят нещата.А за бърборенето хич не се притеснявай, ще видиш как изведнъж ще започне си бърбори детенце.Всяко по различен начин се развива.ММ чак на 3 години е проговорил и след като всички са започнали да се вайкат и да искат да го водят по лекари той е казал "всичко разбирам,но не ми се говори" Joy

На мен много ми се иска да си имам някоя приятна мама в района,с която да си джиткаме по цял ден,но уви.Даже като разбрах,че с Лилката сме на една улица много се зарадвах,но те пък нали сега не са в Сф.Инъче тази седмица бяхме по 4-5 часа навън в обедните часове.Взимах манджата и като се наспи малката хапвахме,после малко още разходчица и към 4:30 се прибирахме.Чета ви през тел,но не пиша,защото нямам кирилица и трябва на латиница.После като се прибера и се захващам със задачки и така.Ох,стискайте палци тази вече да спим непробудно,че не знам,искам си старото детенце,което си спинкаше по цяла нощ Crossing Arms

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 20:36 от magyg

# 158
А да ми е честито!
Влизам в спалнята, нинЖата... по пампа и сбърчил веждите. Но това не е важното. Важното е как ме посрещна. С думите "Еееее Бааа Мааааам!" И ме гледа лошо....  Shocked  Викам, ся напсува ли ми или кво?  newsm78

# 159
Систър  Heart Eyes hahaha н'дей тъй, много рано да на псуват от ся Joy
Мончо нали вика "кака ТИ" и моя мъж снощи му вика "ох, ся като почнеш с мама и ще викаш мама тиииии" hahaha тъй че... и това няма да закъснее Laughing

Маги Heart Eyes и другата седмица няма да е... мисля в събота да осветим апартамента. В понеделник ще се чуя с отчето да се разберем за събота. А вторник заминаваме на ски на Боровец.
Мисля... гледането да й го оставя за 7ми вечерта... след празненството в ресторанта /за 1годинка и кръщене на Мони/ ще се ходи да поотпуснем май с мъжа ми и приятели Whistling
Аз ще съм ей тъй 261uu  hahaha

Хайде момичета, оставям ви за сега и отивам да се опвам. Сладки сънища  bouquet

# 160
  • Англия
Nelly, ако мен имаш предвид измежду всички Анита (макар аз да не съм точно Ана)- тук съм си, чета ви и си кротувам, че като се обадя се изписват по 2-3 страници с глупости хихи. Аз сега съм на вълна обувки, тези дни правих подробен рисърч на тази тема

# 161
Аз сега съм на вълна обувки, тези дни правих подробен рисърч на тази тема
Ох и аз само гледам за обувки.Чудя се като проходи на какво да заложа. Но с това дебело краче трудно ще намерим обувки, които да паснат добре.
Прибрах почти всички налични, останаха два чифта ботушки, които са и доста дълги, но пък и влиза крачето вътре и мога да закопчая ципа  newsm78

# 162
  • NE
Нели Само съм чувала за този метод с бибата. Силиконовите драскат, но каучуковите сигурно не. Идеята там е да не прави ваккум и да се хвърли бързо. Ние така или иначе на два месеца я изплюхме и не пожела повече да я смуче.
Маги Сигурно са зъбки. Дано се успокоите и спинкате, че недоспиването си е най-ужасната част.
Мечева Хехе нещо не е бил на кеф нинЖата.
ana.ana На нас ортопеда ни каза Clarcks. Били най-добрите за детско краче. Ние имахме, но бързо му умаляха или не улучих размера.
Ние дивеем и няма грам изглед да спи тази нощ.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 22:07 от Flower Fairy

# 163
Благодаря още веднъж з:-) а хубавите пожелания!!!

За биберона да ви споделя моя опит. Наложи се да и махна биберона до 10 - я месец, така че като мина 9-я и си каях сега е момента. Идея си нямах как ще стане, тъй като тя почна да заспива не с 1 ,  ами с 2 по едно време. Един в устата и един в ръката. Щото ако няма в ръката да си го върти, взима от устата. А пък като няма в устата и рев. Абе драма. Ама един ден просто не и го дадох.Тя реве, аз и бутам един заек да го гушка. Тя пак реве, аз пак заека и тъй. Честно казано не очаквах да стане толкова лесно. дали имаше и 3 дена да мряна като заспива или не ама там някъде. И оттогава спи със заека. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Тогава бях питала лекарката за рязането на бибата( бях го чула от някой), но тя ми каза че не е много добра идея, поради ред причини, които вече не помня. Но ме отказа от този метод.

Щях да ви казвам, че това със свалянето на памперси и моята госпожица взе да го практикува. А пък нали уж дама...... Joy Joy Joy

Айде лека нощ за сега

# 164
  • Англия
Clarks са класика тук в Англия. Аз на тях съм се спряла, хубавото е, че номерата са на поливинки, тоест 2, 2.5, 3...като към всеки вървят 4 различни номера ширина. В магазина измерват крачето с уред и определят точния номер. Съветват да се купят когато детето вече ходи поне от седмица, тъй като при стъпване кракът се притиска и става по-дълъг, отколкото като се мери във въздуха. Изборът на обувки не е шега работа, от всичко друго бих спестила, но не и от качествени обувки и храна, мога да пиша и по-подробно, ако ви е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт