"Бързо времето минава, Февруарче на годинка става!" 10-та тема

• 29 669
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Благодаря за кафето и макароните Simple Smile

Днес е Атанасовден. Честит празник на всички, които празнуват  Tada

Феичке, хубаво е, че си решила ти да си правиш тортата. Аз още се чудя. А и такива макарони искам да направя за рд. Да покажеш като изпробваш фондана  Blush
Аничка, много сте хубави с Дани и тортата също е много готина  Heart Eyes
Теа, дали не го мъчат зъбки?  Sad Дано бързо мине това среднощно будене по 1000 пъти  Hug
Нели, ние сме без залъгалка вече. Тя сама започна да си я маха от устата докато заспива и я хвърляше на земята. После (както бях писала) някъде между играчките седеше и не се сещаше за нея, а сега съм я прибрала.Вече 3 седмици може би сме без биберон. Peace

Боби и вечерта заспа от раз след като яде. Даже нямаше сили да си доцока  Laughing После се буди няколко пъти, но яде към 3 и после чак в 8   Crazy => спала съм 3часа и после още 5  smile3520 newsm44

Това за сега.  Simple Smile

# 136
Здравейте,
Ние сме при мама и всичко е повече от прекрасно! Simple Smile
Вчера даже и до мола ходихме с моя мъж и с две якета го изсмуках...
Нищо така или иначе той гледа мен , а аз беба...
За оставянето- аз съм много ЗА! Въобще не ме притеснява да я оставя на майка ми - най- малкото тя й е милчев лекар, както и на свекървата - тя е просто прекрасна!  Мисля,че ако прекалено се привържат към нас , после детската ще е ужас и безумие - няма оставяне! А кой ще ходи на работа?
На мен ми предстои операция на вените десния крак - тогава ще се наложи мама да я гледа.. и дори нз колко време няма да мога да я гушна... Та ако се наложи ( да не дава Господ) какво се прави - оставяш и така... По -добре от малки да свикват с други хора, това не означава, че си лоша майка, просто се налага да отсъстваш!
Иначе за майките досадници - аз просто ги изключвам и отговарям машинално - имам заучени фрази - "Да- да, може и така да е.....бля - бла.."
Пожелавам ви хубава неделя!

# 137
  • NE
Гери Браво на ходещото човече.
Ние сме с Britax Romer Eclipse. Вилито често заспива в колата и за мен основното условие беше да е удобно за сън. Заспива и в седнало положение и не му е неудобно и не му виси главата, а и има леко бутон да променя положението му до полулегнало без грам да усети, а спи много леко. Самото столче е с надежни краш тестове и странична защита - също важно условие. Има пластмасова стойка, която стабилизира столчето и го повдига за да вижда добре детето през прозореца на колата. Товв го нямат столчетата до 36 кг защото са за по-големи деца. Столчето се захваща много лесно с колана от страната където го поставиш. Има си цяла система за това от задната част на столчето. В amazon.co.uk беше на много добра цена, а може и да го видите на живо и в магазина им в София и да го пробвате как стои в колата ви.
Съни Вашето столче също е много добро. Наистина добра оферта хванахте. Със здраве и усмивки да си го ползвате.
Дуче Сега реших да не е фонданова тортата, но по-нататък мисля да се позанимавам след като си купя инструменти. Има сайтове, които има всичко за фондан. Идеи също хиляди. Сега ще е само сладко-солена торта от Марта Стюард.
Нели Знам, че се режи връхчето на бибата и така лека-полека се маха, но трябва да е готово детето. Ние като я изплюхме бибата не се върнахме повече към нея.
Очаквам да избие зъбче #2 точно над долния резец. Снимките от ГС ще са мега смешни. Joy

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 11:17 от Flower Fairy

# 138
Феичке-аз първо мислех да взема като вашето столче,но малката върви малко по-едричка и реших,че бързо ще ни умалее-иначе е страхотно! И вие да си го ползвате със здраве!  Heart Eyes И е страхооотна идеята ти за торта!   chef

# 139
Здравейте мама мафия  Heart Eyes
Аз наготвих, направих сок, сега чакам да смукне и да заспи, а ние с ММ отиваме да се пошматкаме  Simple Smile

Снощи е спала без да се събуди  #Crazy горкото, трябваше да я вдигна за АБ ипголям рев след това. А има още три нощи  Cry Не знам ама като започна да спи на по-хладно с юрганче и нито се върти, нито се буди, пу пу пу... само дето ми хвърля в размисъл сега през нощта да я кърмя ли докато спи, да се цедя ли, да не спре млякото  newsm78

Нашето столче е  Chicco Neptune но не ми харесва особено, добре че не пътуваме много, но предишните пъти повърна в колата, може и от смяната на посоката да е, не знам.

Туй то, честит празник на именниците, хубав и спокоен ден  Heart Eyes

# 140
Здравейте и от мен, момичета   bouquet

Гери  Heart Eyes аз в скрит текст за столчето, че сигурно ставам банална с препоръчването на нашия Blush
Скрит текст:
Ето го - всъщност няма да го хваля.
Ето я характеристиката му, и за всичко гарантирам от личния си опит с него:
Скрит текст:
• Група 1+2+3 (9-36 кг.);
• Подходящ за деца на възраст от 1 до приблизително 12 години с тегло от 9 до 36 кг.;
• Продуктът е тестван и одобрен спрямо изискванията, посочени в стандарт ECE R44/04;
• 5 позции на наклон на седалката;
• Оригинална двойна ос-система за безопасност – уникалния дизайн на системата подсигурява двойното подсигуряване при поставяне на колана, като това осигурява по-добра защита;
• Продуктът е снабден с 5-точков колан за безопасност – когато столчето се използва за група 1 (от 9 до 18 кг., приблизително от 1 до 4 години). Без коланите му, може да използвате стола за група 2/3 – от 4 до около 12 г.;
• Опция за регулиране на височината на облегалката на главичката;
• Иновативни водачи, показващи откъде трябва да мине предпазния колан на автомобила, когато монтирате продукта към седалката;
• Странични предпазители - допълнителни крилца, разположени от двете страни на столчето. Проектирани са да абсорбират енергията при страничен удар и да предпазят детето в случай на инцидент;
• Специално покритие на седалката “Cuddle Me” – абсорбира вибрациите при шофиране и предоставя на вашето бебче усещането и комфорта на майчина прегръдка

Абе момичета, вашите бебоци как хапват елдата? С какво им я приготвяте, Мони е меко казано погнусен от нея. За първи път да не му хареса нещо newsm78
Дайте идеи как да му я приготвям с нещо друго Hug

# 141
Здравейте момичета, липсвахте ми Hug

Аз бая го позакъсах с пневмонията ми. Вики се оправи, мама - не. И така...хайде в болница ooooh! 6 дни изкарах там, като се прибирах за по час-два. Абе ужас ви казвам. Важното е, че мина. Вече съм добре и сме си вкъщи  всички заедно Heart Eyes

Връщам се да ви чета, че имам 15 страници от предишната тема и докато наваксам...

Целувм ви много Heart Eyes  bouquet

# 142
  • NE
Elefteria Миличката. Hug Това с пневмонията от опит знам, че е мега гадно. Важното е наистина, че мина и сте заедно всички. Силни гуш от нас. Hug
кЪти Елда съм давала само на млечна каша на HIPP. Ядеше я с плодове или чиста. На мен ми допадна вкуса, както и на Вилито, но отдавна не съм давала.

Аз пък дадох кус-кус на Plasmon, хем един от най-ситните и пак беше отвратен. Не е по италианското явно. Месо му дай. Laughing Откъде се пръкна месояден като докато бях бременна с него рядко ядох месо. Whistling

# 143
Флауърче  Heart Eyes сега сложих морковче и картофче и ги пасирах, да видим после ще я яде ли.
Днес сменихме храненията на обяд яде каша, а сега ще си яде обяда Joy Ама... докато "редактирам" елдата...
А ние кус-куса много го "мелим" за закуска, плющят му ушенцата от кеф Laughing

Стасинко  Heart Eyes много се радвам, че вече си добре и си си у дома. Затъжихме се Rolling Eyes

Сега се чудя... бях взела един пакет юфка и се чудя как се прави туй нещо, аз никога не съм яла юфка и не знам как се приготвя, та ще влизам да чета в нета  Blush

# 144
Къти, аз юфката само я варя и пасирам леко, но не се харесва от Боряна. И на мен не ми харесва  Laughing А елдата я давам за закуска с масло и сирене. Кисна я във вода от вечерта, сутрин я "препичам" в сух тиган, после варя за 10-тина минути и оставям още 10 в тенджерката. Хапва си я. Peace
Елефтерия, силни  Hug Радвам се, че си по-добре и всичко е минало. Дано да нямате повече такива боледувания.  Hug
Феичке, гледам ги аз сайтовете. Но повечето неща са доста скъпи - особено формички за изрязване. В алиекспреса има всичко на доста по-ниски цени.

Диването само ми носи някакви работи - като кученце е. Или ми носи шишето с вода и вика ЪЪ. До сега сама надигаше да пие, сега реши, че аз трябва да и давам  Grinning

# 145
Обичам ви, момичета Heart Eyes Hug

Най-после ви изчетох ooooh! ама как само скачате от тема в тема...няма ко да се изказвам, че няма да съм актуална hahaha
Ама ша са изкажа по най-актуалните теми. И аз мразя стадни изпълнения и вечното съревнование между майките, кое дете е по- от другото #2gunfire
И за бибероните - ние ги отказахме самички, не я иска и това си е.

Ся малко да ви поразказвам. Ще започна от ММ, че ако не бяхме женени, ся щях да се оженя за него Heart Eyes Невероятна опора ми беше през този скапан болен период, не знам какво щях да правя без него.
Друго кво да ви кажа, у нас е като в Хирошима след атомната бомба. От петък (щото тогава ме изписаха) се опитвам да туря ред. Е, турих ред и ся започвам да чистя. Прах, прахосмукачка, плочки, баня, мивки и тоалетни...ужас! чаршафите 2 седмици не са сменяни... май от тях ще почна newsm78

За Викторка да ви кажа - ходи, пада става, лази, катери се по секцията, слага си ръката на ухото и вика "ало", танцува като чуе музика и те така и минава деня. Нищо ново демек, лудницата е пълна. Гледа the voice и ако някой има неблагоразумието да и го смени настава рев до небесата ooooh!

Свао, ама твойто мъж бил адаш на мойто мъж Heart Eyes Ай да му е живо и здраво името и той с него (на патерица) Hug

Аничка, да ти е жива и здрава рожденничката, да има безгрижно детство и светло бъдеще, изпълнено с много късмет, любов и щастливи мигове! Hug Heart Eyes

Туй за сега, отивам да сменям чаршафи. И в тоя ред на мисли, да ви подсетя да си смените и ваще, че да не мине свеки на визитация и да ви го отбележи hahaha

# 146
Стаси аааааа в нас всяка неделя за туй е ред - спално бельо /нашето и на Мони/ перални, стирки, бани, тераса  ooooh! ЛУД-НИ-ЦА! Ама вече съм готова, я  Flutter
Радвам се, че мъжо ти е бил плътно до теб и те е подкрепял Hug

Мони елда и юфка няма да яде Laughing ама и няма да го натискам ooooh! отврат ми мирише на мен тЪз елда, а юфката... стана ми една... като сополива Sick
Продължаваме на стандартните разнообразия Laughing

# 147
Здравейте, аз на бързо, че и през тел. докато малката спи
Елефтерия добре ди се завървала и повече никакви болести 
Честит рожден ден с малко закъснение на малката Дани!Да да расте щастливо и безгрижно дете и да радва всички близки!
ЧРД и на мама Стели на патерици!
ЧИД и на празнувалите/щите е вчера/днес именници!
И ако искате малко да се вдетените и да видите коя принцеса сте от Дисни и после може да споделите и да видим имаме ли съвпадения
Аз съм Мулан  Simple Smile

# 148
За юфката-яде се и още как-давам я вместо кус кус или попарата. А елдата е също от кашата на Слънчо-много и харесваше Flutter
Флауър-аз имам проблем със заспиването-по-добре ,според мен да спи без,хем не хърка като е със запушен нос,хем не дъвче нищо.А и се съмнявам ,че е възможно да се почиства добре/вече не стерилизирам/.През деня като е с мен-няма проблеми-и цял ден да е може да несе сети за него.Но щом се появи бабата или ММ-това е средството за всички мрънкания-хоп,биберона и проблема уж е решен. Crossing Arms
Ана ана също изчезна newsm78

# 149
Добавка:Елефтерия,добре дошла обратно,дано не се разболяваш отново HugА за чаршафите не го мисли,аз не бях в болница,на домашно лечение съм и пак сме в джаза с ужаса у дома-нагънах едно пране накрая без гладене и това е,просто НЯМА кой .... #Cussing out
Феичке,сетих се за биберона-ако се отреже нали ще драска на небцето #CrazyСамо отбелязвам,ще пробвам от раз мисля Praynig
Лека вечер Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт