"Бързо времето минава, Февруарче на годинка става!" 10-та тема

• 29 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм си "неграмотна" в това отношение Blush
Давай тука инфото, да се поошлайфаме

# 646
Няма против, дори тя го предложи, но пише от мобилно устройство и не й е удобно. Затова го публикувам тук:

Скрит текст:
Здрасти, да взимала съм от там дрешки, винаги бодитата с дълъг и къс ръкав са от там, пет различни цвята в пакет( такъв тип http://www.johnlewis.com/john-lewis-baby-short-sleeve-bodysuit-p … -5-multi/p1713260) и пижамките 3в пакет (http://www.johnlewis.com/john-lewis-baby-owl-sleepsuit-pack-of-3-multi/p1713299) - уникална е материята, винаги някой в България го отбелязва, стегната, плътна. Другите неща са разни роклички и жилетчици, по мое мнение всичките дрехи са много хубави, и като модели, и като качество. За съжаление са малко по-скъпи от другите магазини, защото джон луис е голям универсален магазин, продават дрехи не само на тяхната си собствена марка( както теско, асда, марк и спенсър...), но и на други марки и една педя рокличка е около 20-30 лири, блузките по15-20. Аз винаги взимам на разпродажбите за следващата година. Ти май имаше момченце, но за съжеление мога да ти кажа впечатления само за момичешките неща.
За мадъркеър чувам лоши отзиви, макар аз да съм предоволна, взимала съм два пъти бодита с къс ръкав, пак пет в пакет, най-доброто трико, което съм взимала. Пижамките наистина леко се замашиха, но бяха повече от евтини и не ми тежи. Колекцията им Early Bird е с уникални модели и цветове, много различни от масовото, но отново са доста скъпи.
От Next напазарувах миналото лято за идното, нищо още не съм изпрала и нямам впечатление, но според мен са среден клас дрехи, но с малко надути цени, има пинизчийски роклички, но нищо невиждано.
Mark&Spenser имат също много хубави дрешки за момичета, за момчета наистина не съм се заглеждала, хубава изработка и материали, често се навъртам там.
Asda(в бг май са известни като George) и Tesco(известни като F&F) и Sainsbury's бих ги сложила на едно ниво, изгодни със задовоолително качество, това са магазини тип Кауффланд и винаги като минеш може да сложиш нещо в количката, доволна съм от каквото съм взимала ккато се има предвид цената.
Магаазинът, който май не съм чувала да се обсъжда, е Boots.com, тукашния ДМ, но продават и дрехи. Там много ми допадат, защото постоянно има купи 3, плати 2 или пък -25процента както в момента. Другият плюс е, че са разделени по цветове и всичко си пасва-например нна полата има някаакъв акцент, който го има на блузка, чорапки, яке, обувки, чорапогащник, лигавник и т.н. Може да си направиш комплект, материите са хубави, стегнати, цветовете -наситени. Приятелка от бг си поръчваше козметика от там чрез тези фирми превозвачи, каза, че било по-изгодно оот българските дрогерии, а и винаги имат някакви онлаайн промоции. Друг магазин, който бих наредила до Mark&Spencer, може би една идея по-шик е http://www.jojomamanbebe.co.uk, хубави, семпли, но разпознаваеми модели, но не много евтини.
И за десерт-любимият ми monsoon.co.uk, може би най-високоят клас, на безбожни цени, но да живеят разпродажбите, че да може и моето дете да се премени с нещо от тях, продават по шики-мики дрешки, но и ежедневни трикотажни, нищо не е "мръднало".
Това е за което така набързо се сещам, другият много обичан от българите магазин Primark засъжаление няма сайт. Ако нещо конкретно те интересува мога да ида на място и да го видя, аз съм по цял ден навън и няма никакъв проблем, стига да е налично в магазина. Може би също имаме различни възприятия за скъпо и евтино, защото в Бг цените са толкова надути, че на моите приятели тук им се вижда евтоно. Аз, обаче, знаейки после как ги намалят нещата, никога не съм купувала дреху на редовна цена, защото ми се вижда надценено.
Забравих GAP, там съм малко раздвоена, има и качествени неща, има и разлигавени материи. Там пазарувам на обилно когато пуснат старите колекции на -75% и отделно допълнително -40% на крайната сметка(това вървеше миналата седмица, тази не съм проверявала).
На мен ми е доста полезно Peace

# 647
  • Англия
Аууу, извинявам се за всичките правописни и граматични грешки, от телефона наистина е трудно да се прегледа текста  Embarassed
Bizi ме пита дали си отговарят номерата-не мога да преценя, понеже моето бебе е над средното за възрастта си...но и да приемем, че е едра, на mothercare,johnlewis и boots и стават за нейната възраст, докато next и gap особено ще са и малки

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 16:53 от ana.ana

# 648
Ана, не дръж на тез работи с грешките  Wink, никой няма да се заглежда. Инфото е важно Peace

# 649
  • София
Супер, мерси за инфото!

# 650
И на Къти, и на Ана много благодаря!  Hug

# 651
Да питам за обувките Кларкс сега - нямам джаджа за мерене, разбрах за обиколката на крачето, но нещо не правя като света ooooh! не ми излиза размера като въведа данни... при вземането на мярка за дължината защо с уреда се оставя още нещо напред бонус? И ако нямам уреда как да взема мярка коректно?

# 652
  • Англия
Предполагам авансът вътре в обувката си е сметнат вече, тоест ти си мериш крачето без да добавяш още сантиметри, поне така правят в магазина. Ширината се измерва близо до началото на пръстите, там където на нас,ни изскочиха кокалчетата от високите токчета  Laughing

# 653
  • София
Да питам за обувките Кларкс сега - нямам джаджа за мерене, разбрах за обиколката на крачето, но нещо не правя като света ooooh! не ми излиза размера като въведа данни... при вземането на мярка за дължината защо с уреда се оставя още нещо напред бонус? И ако нямам уреда как да взема мярка коректно?
Няма аванс, Алекс е 120мм на 90мм и според калкулатора е 4 1/2D

# 654
ей сега пак ще го сгащя малкото да меря

ПС: ми няма да стане - 120мм дължина на 65мм широчина ooooh! както и да го меря

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 18:55 от bizi

# 655
  • NE
Имайте в предвид, че се оказва че Кларкс не приемат бг карти. С Гери до този извод стигнахме. Tired
Съжалявам ако съм ви подвела.

# 656
  • София
Не приема бг карти да, но могат да се купят от амазон.
Бизи, вземи един шивашки метър и така измери ширината на крачето.

# 657
оф, много съм зле, спряла съм да мисля ooooh! шъ си самоплесна един зад врата. С шивашки съм въоръжена, ама не вземам където трябва мярката - меря стъпалото, а то трябва отгоре. И ние сме 90 ширина newsm44 най-накрая

# 658
ЧЕСТИТ РОЖДЕн ДЕН НА МОНИ,НИКО И НАТАЛИ
да са здрави и щастливи,да растат весели и безгрижни!!!Честито и на техните мами и татковците,хубав празник:)
[/color]
При нас няма нищо ново,освен,че снощи я оставих на баща и да я приспива,в 1ч. вече давах на късо Tired
Флауър,вземи мерки,дано не е нещо сериозно.
Скрит текст:
Аз си докарах преди години отит от настинка-беше ужас.Не бях имала 40Т до тогава ooooh!А съм ревала от болка в ухото,и по.-точно между 2те уши SadЕдва се бях замъкнала на лекар,виждах двойно от температурата.Пих и си капах антибиотици доста,оправих се,но док.ми беше казал,че ако го повторя,може да оглушея Shocked ShockedОт тогава такъв страх ме гони,че зимата не излизам без шапка навън,дори и за кратко Crossing Arms
Ние сме с вода Савина,розова.В началото бяхме с Бебелан.
Хубава вечер и спокойни бебета Hug

# 659
  • Англия
Интересното е, че такъв номер D не предлагат, най-малкият е E. Може би крачетата са им по-теснички...

Общи условия

Активация на акаунт