"Бързо времето минава, Февруарче на годинка става!" 10-та тема

• 29 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Натали, Мони и Нико! Да растат в безгрижно и щастливо детство, обградени от много любов и топлина!
Вчера Алекс пропусна сутрешния сън и си викам ура имаме нов режим, да да ама не. Днес стана в 7 и в 10:30 отнесе плувката. Нищо каквото такава, няма да го зоря, сам ще си направи режим.
КМ давам от време на време. Мия вече всичко с веро на Фрош, цветните му дрехи ги пера с нашия препарат - Персил, само белите още му пера с Тео бебе.
Алекс спи с боди с д.р. и термо пижама и одеяло, но в стаята е 20градуса и му е добре.
Продължава да прави все повече крачки и кажи речи е проходил.
Болните да оздравяват бързо и се пазете, че казват от неделя пак арктически студ.
Весел ден!

# 631
  • Varna
Честит рожден ден на Мони, Натали и Нико! Да са живи и здрави, усмихнати и щастливи!
Докато Бобо играе САМ  с играчките си, да се разпиша набързо. Ние днес объркахме режима- събуди се с алармата на ММ в 7 и аз докато се окъпя и направя закуска и той удари половин час сън. Еми, кво да се прави- днес следобед ще заспи по-късно. Иначе да ви се похвалим- снощи момчето вечеря кашкавал на парченца и киви на парченце, и рева за още киви, но да му се не види повечето са зелени още и ги чакаме да узреят.
Това от нас. Отивам да простирам, да събудя и да видя средното бебе- баткото Joy Joy Joy и да се приготвям за работа.
Лек ден от нас!

# 632
Честит Рожден Ден на Нико,Нати и Мончо!Бъдете здрави и много щастливи   bouquet Честит празник и на родителите,да слушате малките бонбони Wink
Мечева ТМ бързо да се оправя.
Феичке за уше знам,че помага растението дебела мара.

# 633
Почерпете се за рд-то на Нати Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/592/7901592D.jpg

Да е честит рожденият ден и на Мони и на Нико - да растат здрави и щастливи за радости и гордост на мама и татко !!!

Момичета, нямам време да изчета пожеланията, оставям си ги за да ме радват и да продължи празникът и утре. Предварително ви благодаря  Heart Eyes да ви се връщат стократно хубавите мисли и положителната енергия  Heart Eyes

# 634
Честит 1-ви рожден ден Мони, Натали и Нико!

Честит празник на техните мами Къти, Копче и Ани243, бъдете здрави и вие, за да отглеждате децата си и да ви радват! Весел празник ви пожелавам!

# 635
  • Бурса
Честит Рожден ден на госпожица Натали и малките господа Мони и Нико! Нека бъдат здрави, весели и да имат прекрасно детство! Честит празник и на щастливите родители  Hug

Момичета имам въпрос за млеката АМ. В Андора купувах Блемил,  донесох си кутията, че беше пълна, но тук няма от него а свършва. Намерих от познатите ми като имена на Хип и Аптамил. Вие кое ще ми препоръчате да взема, че хич не съм в час, туй чудо АМ нали го пием от скоро по малко и не съм на ясно.

Хубав ден и весел празник на празнуващите  Hug

# 636
Благодаря за пожеланията момичета,много сте мили!
Честит рожден ден на Мони и на Нати и техните мами и татковци!Да са ни живи и здрави,да растат умни,красиви и щастливи.Весел празник и на вас!

# 637
Здравейте,момичета,влизам само да честитя отминалите рожденни дни на нашите пораснали февруарчета и рожденните дни на МОНЧО,НАТАЛИ И НИКО
Живички и здравички да са,а пъка както е казала МАМА КЪТИ за другото мама и тати ще се погрижат Hug Hug Hug

# 638
Здравейте, прекрасни! Simple Smile
Най-напред ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НАТАЛИ, МОНИ и НИКО! Нека да са здрави, щастливи, винаги радост и гордост за мама и тати!  Heart Eyes
От няколко дни не бях писала, ама покрай ГС е така. Страхотно изкарахме, всички се държаха супер мило, а Рали получи невероятни подаръци! И в църквата, и в ресторанта всичко мина по вода - попът беше голям пич, момчетата на Манчев в "Кактус" също, и тортите не ни разочароваха. Изобщо - пожелавам на всички вас предстоящите такива събития да минат идеално! Simple Smile
От сутринта ви чета на части, някои от нещата, които пиша, може и да не са актуални вече, ама каквото помня. Simple Smile
Както е казала Феичка, едва избрах име за новата тема, много, ама много хубави предложения! Simple Smile
Дученце, радвам се, че са ви харесали бисквитките.  Heart Eyes
Нели, Ана, и аз като вас избягвам сладкото, точно, за да не свикне Рали на този вкус. Ние с ММ ядем страшно малко сладко и ми се ще да е като нас, няма само за нея да взимам, я.  hahaha Но пък много се радвам на Къти, че Мони харесва Барни (нали работя за Монделийз, радвам се на продажбите ни, нищо че съм по майчинство Joy)!
Безобидна, аз сигурно съм най-голямата калпазанка от всички, но никога не съм мила нещата на Рали със специален препарат. Всички минахме на бебешки перилен препарат, но за съдове - тц. Ползваме Frosch и сме супер доволни, той нали е без никакви боклуци уж...
Гери, аз все още давам преварена вода, като преди това съм я пречистила с кана Брита. Е, случва се ако е много гореща, а Рали дава зор, да ѝ дам директно от каната, но все пак директно от чешмата не смея.
Къти, добре си се подготвила за тържеството, браво! Simple Smile И аз като другите мацки мисля, че няма проблем със застройката. И да те питам, дано не досаждам, може ли пак да разкажеш с две думи това, което беше писала за киселото мляко, много хубаво и подробно беше обяснила защо е добре да се изчака. Мерси предварително!  Hug
Тели, откакто Рали прояде АМ, някъде след третия месец почнах дохранването, сме на Милупа или Аптамил, което също е на Милупа. Много съм доволна и много добре се приема от малката.
И за финал да ви кажа, че вчера бяхме на ДК, от 08.12.2014 не бяхме ходили. Резултатите са 8340г (+780г) и 78 см (+5.5 см). Много съм доволна от посещението, най-вече защото ЛЛ похвали малката, подари ни една кутия мляко за рождения ден, ваксината мина без драма, изобщо - кеф. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много хубав ден на всички и незабравими мигове за рожденниците и техните мами пожелаваме!  Hug

# 639
  • гр.София
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА НАТАЛИ,МОНЧО И НИКО !!!
Да са здравички,усмихнати и безгрижни!Честит празник и на родителите им,да им се радват,и да ги дарят с дружки скоро  Hug (скоро,скоро,кой както го разбира   bouquet )

# 640
  • NE
Аз утре се изтрелвам на УНГ. По-добре така, отколкото да ме мъчи ухо на ГС. Хубаво, че не ме боли все още ако не го пипам.

# 641
Благодаря много за пожеланията, мили момичета Hug
Прехвърлих ви на бързо само, но нямам време да отговарям на всяка по отделно, че сега изпратих 3 малки гостенки и къщата е с главата на долу Joy но не се оплаквам де, децата много се забавляваха Heart Eyes
Лили за киселото мляко какво да ти кажа пак... лактоза, лактоза и пак лактоза. Мисля, че една от съставките се казваше лактобацилус (или поне нещо такова), която съдържа много млечни киселини. Има си полезна и не толкова полезна. В КМ има много сол, която няма как да се отдели както примерно сиренето - изкисваш го и се маха много голяма част от солта по него. Докато киселото мляко съдържа много соли, които няма как да се изкиснат и да се отделят. Но това не толкова пречи на бебето, колкото лактозата. Проблема е, че има вещества, които са неутрални за човешкия организъм, а от тях полезните частици са много малки Peace
Е, спор няма, че КМ е най-естественият ПРОбиотик, но все пак ...
Това впечатление ми е останало от това, което съм учила за КМ  Peace

Мисля да давам веднъж-два пъти седмично /сигурно се повтарям/ и то като разнообразие за следбедна закуска Simple Smile

# 642
Феичка, вземай мерки. Лоша работа да боли ухо или зъб Close дано е нещо в лека форма  Hug

Мамита, Ана.Ана изпрати много обстойна и за мен страхотно полезна информация (като начинаеща в пазарлъка от UK) за предложенията от различните магазини/сайтове. Смятате ли , че ще е уместно да я постна в групата , като скрит текст или не?

# 643
  • NE
Ако ana.ana няма против съм "ЗА".

# 644
  • София
и азсъм за, че нали и аз сега се уча да пазарувам от сайтовете.

Общи условия

Активация на акаунт