от мен (най-нередовната)

При нас има такава само сутрин, Теди вода не пие почти, вечер пък хич, ама си цока цяла нощ, колко и аз не знам ама стига да мокри чаршафа от време на време 

за вашите бебочета и за вас

И ние така бяхме точно преди седмица със зачервено гърло,температура от вечерта,та 3 дни вдига,сваля ужас,знам какво е.Ще се оправите,но пък защо веднага АБ са ви изписали?
да, мисля утре да направя сефтето, стига свекито да не си ходи на село /че имаме баба на легло-майката на свекито/, но мисля след малко да я преслушам и ако няма да си ходят със свекъра, ще й оставя Мони за първи път.

н

на всички бебоци!
Къти
не може без тебе, пиши и как беше...плюнчи мОлива, че Ируканджито го отнемА
дано са добре с Димитито 

милите, бързо да оздравяват дечицата
Пишете как сте 
това от сега 
съответно ако не дремне, става нетърпимо положението. Обаче после дискотека до сред нощите и т.н. и т.н. - разбрахте ме
Поне хапва. Даже плодовото пюренце два дни поред не му стига дозата, която му правя (ок. 160гр), като досега все не го изяждаше всичкото. Добре че имам няколко купешки пюренца за всеки случай, та допълвам бързо, че се облизва и отваря устенца като рибка
хапва още мъничко, пие и водичка е и доволен. Има зор и с къпането вечер - къпе се с кеф, и стигне ли се до ваденето от ваничката и повавлника вече реве та се къса. Няма обличане, няма слагане на памперси, и другите процедури...ако ще на челна стойка да скоча все тая. Скок ли е , подскоци ли са в растежа или зъби са намесени в тая работа...ще видим.
. Та се почна едно сега четене за други из района. Уж намерих една друга, пишат само хубави неща за нея, та ще видим понеделник ще се обадя да видя има ли места и ако да ще ходим пак на оглед. Но до тогава продължавам да набирам инфо, че ми се запали главата.
. Което ме замисли и мисля че е права. Явно първо аз трябва наистина да поискам да го отбия и после по лека лека да го отбия и него.
. Та фотосите ни ще са от моя милост. Иначе фотографа е страшен, та ще чакаме да видим вашите фотоси.
.
.
,всички оттук поръчват,вкусни са,ако решиш мога да съдействам.Иначе ние се спряхме на Масларски,доволна съм,не изписва АБ,пуска първо изследвания,винаги си вдига телефона.Дано да намерите ясла бързо,че си е голям проблем това.

Стискайте палци, че май намерих къде ще я поръчам.
Тази нощ бяха сигурно около 6-7.
Оня ден се оплаквах на една бивша колежка и ми вика, че трябва да съм свикнала. Също каза, че ще спим по цели нощи когато се отбием, което си го знам. Но подкрепям казаното от Гери, че майката трябва да е готова психически. За себе си знам, че не съм грам готова.

благодаря за кафето и тортичката
лесно е със снимките. Пробвай през imgur.com 

жива и здрава и много семейно щастие 

Препоръчани теми