Да расте здрава, усмихната и щастлива!!

Та, за това ме нямаше. А веяе две сутрини се опитвам да ви изчета. Най-накрая успях 

Няма спокойствие за мама вече през деня, само вечер като заспи. И да не си мислите, че като не спи денем, вечер ляга и заспива
Няаааама такова нещо. Ляга, спи 1 час и се е рефрешнал за купонЯ! Е, снощи примерно се киска и търкаля в креватчето до към 3....
ДК не мисля да взимам, за момента успешно се котират домашните манджи.
Ама алоУ, хич нИ та познавам, ма, сестроооо! Къв е тоя разпит! И тя ми мига на парцали! Как па ги привличам все такива изкукали, не знам....
Че и ме поучава на всичкото отгоре. Нейния син бил 1 мес по-малък от моя и тежал 11,500кг, па нинЖата бил по-голям, па само 10. То не било туй добре, слаб бил, можело да е анемичен. Ама булкаа! Ша ми приказваш, като си донесеш шаманската диплома! Ма аз вика не съм лекар, ама така знам. Ми викам, "кат не си лекар, не ми говори. Не ща да ми говорш. Стой си там и си кротувай, ку не щеш да та номинирам за изгонване от пейката!" И тя млъкна. Мълча, мълча, ма то явно й напира от вътре, та взе да ме разпитва за обувките на малкото... Е те тогава вече не издървах и са самономинирах. И напуснах.... пейката. Хванах си количката и детето под мишница, и дим да ме няма. Айде бе, ша ме занимава с глупости!
И ся са замислих, що другите стадни жиУотни с колички ме отбягват... Ма ако ма щът! Аз си мога и без тях! Че ми е и по-добре даже!

. Много голяма да порасне и много щастливо и безгрижно детство да има .
. Уж изби зъбчето, но още драматизира.
и аз като Флауърчето имам изолирани няколко "приятелки".
няма дете с дете еднакво, как има майки дето си мислят, че всички деца се развиват еднакво, не знам 
ама както иска да изглежда от страни. Аз не съм само майка. Аз съм и жена, и съпруга, и все пак съм на 25 не мога да си позволя да се изоставя и да занемаря семейството си. Нищо няма да му стане на Маноел 2 дена в месеца да остане при баба си и дядо си-било то с приспиване или не-все пак не са чужди хора, а и той вече не е бебе за да го "счупят"
майки състезателки 
знаете ли какъв смях беше
Има си тука 3 "стада", на най-обикновените мами, на по-обикновените мами, и на мамите от хай-лайфа. В нито едно стадо Мечева не е желана. Ама ти казваааам, сън не мой да спя, щото овцете не щяли да си разширяват стадото
Да си се стадосват там без мен. Лъва не мой да е в едно стадо с овцете! Рекох и отсекох! 

Нека! То па не може всички да са еднакви! Трябва да има и изключения, така за цвят.
Тва, да знаеш, че само ша сме близначки, разделени при раждането!
Ама аз съм по-голяма 2-3 години, та ша ми викаш како

ша ма усмъртиш с твоити постве, а детео страхова невроза ще получи, че тамън я приспивах, а ти ме разсмя на глас 

Ние тая вечер само веднъж се събудихме и не беше на чеверме, та се чудя дали, защото спряхме топлото и спа на 19° ама с олекотена завивка 
но за дребното нищо няма, голяма скръб 

Дано е лесно и за двама ви, когато настъпи момента.
И аз ще почна да я оставям, ама за по няколко часа, за да ходя на танци два пъти в седмицата. Ще тропкам хорца 

Тъй че... довечера може и да ме огрее 
да има най-сетне

и крем здраве. Ааааааама страаашна съм стипца, а?
Ила, Ила да пием по едно следобедно кафе 

.
. Като се роди Влади беше целия на люспи, с много суха кожа. В болницата го мажеха с биодерма ако не се лъжа и нищо. В нас пробвах с други тук и нищо. Хванах аз и си преварих зехтин и за една седмица го оправих детето.
. Препоръчани теми