Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да започна да приемам добавки, тъй като не пия никакви?
Какво е мнението за лецитина като средство за понижаване на холестерола?
Каква е връзката между високия холестерол и високото кръвно налягане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да започна да приемам добавки, тъй като не пия никакви?
-
Какво е мнението за лецитина като средство за понижаване на холестерола?
Лецитинът се счита за полезен при понижаването на холестерола. Известно е, че намалява нивата на холестерола и има и други полезни ефекти върху тялото. Въпреки това, трябва да се обърне внимание не само към понижаването на холестерола, тъй като той не е основната причина за заболяванията на съвременната цивилизация.
-
Каква е връзката между високия холестерол и високото кръвно налягане?
-
Каква е връзката между приема на йод и селен?
-
Какви са препоръчителните дози витамин К2 по време на бременност?

Като опре ножът до кокала, човек има избор да пробва разни неща, за да види кое как му действа, или просто да ги отпише като крайности...Оттам и доколко ще реши проблема си...Аз лично никога не казвам: "никога не бих", понеже пък никога не се знае как ще се стекат обстоятелствата...
, особено ако се търси някакво разнообразие при храненето....
Сега ще взема да прочета и споделеното от Шоки, че ми стана много любопитно....
Може на ЛС

25 кг свали, ама не знам за другите ползи, дали му се е повлиял проблема
Така че "гръбнакът" на храненето на първите хора при всички положения са било месото и рибата, макар че със сигурност са се възползвали и от всякаква растителна храна, до която са можели да се доберат, но просто тя не е можела да им бъде основна нито за засищане, нито за покриване на нуждите от хранителни вещества. А адаптационните промени стават бавно - отнемат десетки хиляди години. Така че днешният човек все още не е много добре адаптиран към живот с преобладаващ дял растителна храна - просто не може да си набави необходимото от нея. Не сме крави или птици все пак.
Това е на Pure Nutrition.
не знам дали си струва риска да се окажеш жестоко нажилен.