БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Какво кисело мляко давате? Вкъщи купуваме Боженци, най-истинско ми е. 4 %. Става ли и на бебчо да дам?
Ниа, нашата педиатърка ми каза млякото да е 2%. Това май, защото го дадох преди да навърши годинка. Каквото и кисело мляко да дадеш гледай да е по БДС. Аз давам Верея 2%
а ако е домашно става ли?

# 571
olech_ka, благодаря. И на мен не ми се струва много редно дете, което е било пет месеца изцяло на мляко, за две седмци да му заместя напълно едното хранене. И аз ще карам бавничко.
Wink освен изброените от теб зеленчуци, давах и бял морков на хип (преди обикновенния). Хипоалергенен е и много се харесва.

# 572
olech_ka, благодаря. И на мен не ми се струва много редно дете, което е било пет месеца изцяло на мляко, за две седмци да му заместя напълно едното хранене. И аз ще карам бавничко.
Wink освен изброените от теб зеленчуци, давах и бял морков на хип (преди обикновенния). Хипоалергенен е и много се харесва.

Хм, този бял морков го виждам само онлайн. В Пловдив, поне в магазините, които пазарувам, го няма. А ти по колко дни въвежда даден зеленчук?

# 573

Хм, този бял морков го виждам само онлайн. В Пловдив, поне в магазините, които пазарувам, го няма. А ти по колко дни въвежда даден зеленчук?
Първите два по 1 седмица, следващите по 5-6 дни. През втория месец на захранването вече по 4 дни.

# 574
мами кога започнахте с рибата? каква дадохте ? и през колко дни се дава? аз купих на Ганчев пюре хек с домати и картофи нещо такова беше.
Рибата се въвежда около 9 месец, а при алергична обремененост след 1 годинка. Количеството е колкото на месото за възрастта и се предлага 1-2 пъти седмично.

# 575
Какво кисело мляко давате? Вкъщи купуваме Боженци, най-истинско ми е. 4 %. Става ли и на бебчо да дам?
Ниа, нашата педиатърка ми каза млякото да е 2%. Това май, защото го дадох преди да навърши годинка. Каквото и кисело мляко да дадеш гледай да е по БДС. Аз давам Верея 2%
а ако е домашно става ли?
Имам позната, която дава само домашно.

# 576
мами кога започнахте с рибата? каква дадохте ? и през колко дни се дава? аз купих на Ганчев пюре хек с домати и картофи нещо такова беше.
Рибата се въвежда около 9 месец, а при алергична обремененост след 1 годинка. Количеството е колкото на месото за възрастта и се предлага 1-2 пъти седмично.
алергична обремененост към рибата ли?

# 577
Момичета, може ли всеки ден да се дава месо- на 11 и половина сме?

# 578
Момичета, може ли всеки ден да се дава месо- на 11 и половина сме?
може и нищо не пречи според мен

# 579
Здравейте!

Имам един въпрос -пюрето от чист пащърнак (HIPP)- колко дена след отварянето на бурканчето мога да го използвам? понеже всичко е написано на немски и не можах да разбера.
Благодаря предварително!

# 580
алергична обремененост към рибата ли?
по принцип

Здравейте!
Имам един въпрос -пюрето от чист пащърнак (HIPP)- колко дена след отварянето на бурканчето мога да го използвам? понеже всичко е написано на немски и не можах да разбера.
Благодаря предварително!
Пюрето може да се ползва 2 дена най-много след отварянето, ако се съхранява в хладилник.

# 581
Здравейте!

Благодаря предварително!
когато го отвориш   и дадеш примерно половината на другия ден трябва да дадеш другата половина. Мисля,, че беше до 48 часа

# 582
  • На брега на морето
Като отворено задължително се съхранява в хладилник.

# 583
Като отворено задължително се съхранява в хладилник.
да  Peace

# 584
здравейте,моля за съвет - детето ми е на 4 месеца,храним се с хип комбиотик,но ми излиза доста скъпичко а тати остана без работа,искам да го сменя с някое по евтино и гледах следните марки- BEBELAN,SUNVAL,CELIA I MILUMIL,ако някой е давал или дава някое от тях нека да сподели своето мнение,благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт