С какво ви дразнят свекървите- 40

• 55 195
  • 866
  •   1
Отговори
# 120
Ягодите са опасни,имунитет ли смята свеки че се добива като се храниш от малък с тях?Не е чудно.Точно е по темата.

# 121
  • Оптимист по принуда
Fotoumata,сакън,недей го поврежда така детето,  Grinning Много добре си го казала-той и Пешо Секирата вади милиони,но това не го прави човек.

# 122
     Popule, би ли ми отговорила на един личен въпрос? Защо питаш уместна ли е забележка, след като си усетила, че сина ти изпитва недоволство от липсата на домашна храна? Готова свекърва-интригантка си, щом обмисляш пряка намеса при възникнало напрежение. С него младото семейство трябва да се справи само, дори да се отнася до стомахчето на любимия син.  Wink
     Започвам да мисля, че целенасочено правиш провокации в тази тема и се наслаждаваш на реакциите.

# 123
  • Варна
първата ми свекърва се беше изказала,че големия тогава на 5 годинки се е изринал от ягоди,защото като бебе не съм му давала #Crazy hahaha

хахахаха още утре ще набутам няколко ягодки в устата на дъщеричката дето още няма 3 месеца. И кърма имам ама киселото мляко няма аз да го ям, я!

# 124
  • София
Мъжът трябва да издържа семейството си. Точка. Да бачка яко и да вади добри пари. Това е достатъчно за всичко останало.
Говорех за ценности, които детето ти един ден, дай Боже, ще споделя с човека до себе си и които ще предаде на децата си. Толкова боклуци вадят добри пари, а на какво учат децата си, не ми се мисли. Ако човек не носи нещо в сърцето си, колкото и пъти да се разведе и за каквато и кулинарка да се ожени, пак ще бъде нещастен.

Пък моят син прави сам таратор и ябълкова тарта с готово тесто.  smile3533 Също така меси с баща си питката за Бъдни вечер и всяка година очаква с нетърпение този празник заради семейните ритуали.

Това много добре, но като ти дойде една снахичка от семейство без семейни ритуали, ще те питам как ще реагираш. Много ги има тук - критикуват на свекървата ритуалите, ама те не правели така и бла и бла. Всичко е относително в този живот. А животът е най-добрия учител.

Мъж,който може да готви е п***, а който живее в на мама жилището и чака на мамини подаръчета, като какъв го квалифицираме?

Млад. Wink Има време и това ще стане, с неговите възможности. Но със сигурност няма да постигне много, ако седи вкъщи да готви на жена си мусака и да й пере гащите.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 11:49 от Popule

# 125
  • Варна
Пък ако не може да готви може и по един два шамара да и шибне и да се научи най-накрая да прави като на мама загореното зелце Laughing

# 126
Популе, не ми отговори - снаха ти работи ли? За удоволствие или поради нужда?

# 127
Щастливо женените хора започват ужасно много да си приличат с годините. След време няма никакво значение какво казва мама, пък и мама е до време.

# 128
  • при късмета
По-голям п**тьо от мъж който чака маминка да му определи критериите които трябва да покрива жена му и абсолютна неспособност да изгради свои собствени такива и изобщо неспособен на собствено мнение няма

# 129
  • Бургас
Popule, все ще те питам - на колко години е сина ти?

# 130
  • при късмета
Popule, все ще те питам - на колко години е сина ти?

Уточни за кой от двамата питаш. Тя винаги говори в единствено число за сина си, но се установи, че те са двама. Явно единия е по-син от другия. А и мисля, че е й е задаван този въпрос, но отговор няма

# 131
Популе, от последните страници стана ясно, че си незаменима готвачка, която не прави секс!  Joy

# 132
Популе,що не си кажеш болката ей в тая темичка,че тука все ще трябва да се извиняваш за спама: Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798386.0        bouquet

# 133

П.С. Колкото до готвенето - ами смятам, че жената трябва да готви, да. Синовете ми не са пу...ци, че да готвят, сори. Който иска пу...ьо, трябва да потърси другаде. Мъжът трябва да е мъж в дадени отношения, за да се чувства добре в кожата си и да не му минават черни мисли да си потърси друга истинска жена.

По-голяма глупост не знам дали съм чела в този форум  newsm78.

Значи е пу...ьо, ако може да готви, но не е пу...ьо, ако живее в жилището на мама, не знае какво да прави, ако го ''заболи стомахчето'' и чака на мама да му определи критерии за добра женичка. Хахахахахахах, сериозно ли??????

# 134
Нали знаете, че Популе няма да отговори нищо и ще се появи след известно време с друга нейна идея.

Не ми се иска да вярвам, че в реалния живот е точно такава, за каквато се представя тук.

Общи условия

Активация на акаунт