С какво ви дразнят свекървите- 40

• 55 660
  • 866
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
Популе, от последните страници стана ясно, че си незаменима готвачка, която не прави секс!  Joy
Това обаче не е гарантирано за мъжа й. На жените, които са на мнение, че "любовта на мъжа минава през стомаха", мъжете им от тях си търсят само манждата. Останалото другаде

Ето статия която ми попадна току що. Една баба става на 105 години и това което й липсва най-много е градината, а не млякото. В обобщението на статията на първо място за предпоставка за дълголетие е спокойния живот все пак
http://erodopi.eu/105-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B … 1%82%D0%B5%D0%BB/

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 12:59 от ма ко

# 136
  • София

П.С. Колкото до готвенето - ами смятам, че жената трябва да готви, да. Синовете ми не са пу...ци, че да готвят, сори. Който иска пу...ьо, трябва да потърси другаде. Мъжът трябва да е мъж в дадени отношения, за да се чувства добре в кожата си и да не му минават черни мисли да си потърси друга истинска жена.

По-голяма глупост не знам дали съм чела в този форум  newsm78.

Значи е пу...ьо, ако може да готви, но не е пу...ьо, ако живее в жилището на мама, не знае какво да прави, ако го ''заболи стомахчето'' и чака на мама да му определи критерии за добра женичка. Хахахахахахах, сериозно ли??????

В една друга тема имаше един, който не можеше да си служи с пералнята, и ако жена му се разболееше, той викаше мама, че иначе оставаше без гащи. Претендираше, че е пораснал, че е мъж и че е глава на семейството  tooth Не знам кое от трите е по-абсурдно. Така че има и по-зле от тези, които не могат да готвят.

# 137
Мерси, от такава "глава на семейството"  Laughing Laughing Laughing

# 138
  • Пловдив
Ако някой мъж не може да си сготви, да се изпере и да си изчисти сам не бих го погледнала. От неудачници нямам нужда. И като бъдеща свекърва си възпитавам и синовете да могат. Поне минимум умения за оцеляване - зеленчукова супа, омлет, печено на фурна.

# 139
Не ми се коментират постовете на Популе за ролята на мъжа, но за млякото - В България, крави се отглеждат от не отдавна. Имам предвид 100 години. Традиционно киселото мляко е било овче или косе, които са много по близки до кърмата. Доказано е, че белтъкът в кравето мляко се усвоява много трудно.
Формулите са базирани на краве мляко, тъй като то е най-популярно и най-лесно добивано, но белтъкът е хидролизиран.
Бананът е цитрусов плод и не е препоръчителен до определена възраст.
Не се стърпях: Популе, ти наистина ли си вярваш? Колко мъже в днешно време могат изцяло да се справят със семейната издръжка? А дори и да може един мъж, къде остава желанието на жената за реализация, или мястото и е боса, бременна и пред печката  ooooh!?

# 140
Ех, ако някой ден ми дъщеря ми попадне на такава свекърва, ще стане толкова забавно за...свекървата, че само си викам...дано, данооо!  Mr. Green

Popule, нали знаеш този лаф: "онези жени, които твърдят, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, вероятно си мислят, че той ходи при любовницата си, за да яде мусака."  Laughing

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 13:38 от Magnificent

# 141
  • Пловдив
Колко мъже в днешно време могат изцяло да се справят със семейната издръжка? А дори и да може един мъж, къде остава желанието на жената за реализация, или мястото и е боса, бременна и пред печката  ooooh!?
Моя се справя, обаче чисти, готви, малко с прането има проблеми, но туй да му е кусура.

# 142
  • Бургас
Не виждам нещо лошо в патриархалните виждания на Популе, след като това е модела, работещ в нейното семейство. Само да не се окаже така, че приказките на Популе, са всъщност грозната истина  Thinking

Мерси, от такава "глава на семейството"  Laughing Laughing Laughing

За съжаление половината бг семейства имат точно такива "глави".

# 143
  • Mediterraneo
Ох, да ми е жив и здрав пу***то, който готви превъзходно вкъщи! До там стигнах в четенето, Популе е уникален пример за свекърва, респект! Много се надявам снаха й наистина да се усети сама и с 300 да подпали от маминия златен!

# 144
И как няма да имат такива "глави", miss july, при такива майки.

# 145
  • при късмета
Който и модел да е правилен и да работи за някое семейство, не можеш да го налагаш зорлем на снаха/зет и да държиш да е правилният и за нея/него. Нищо не ти дава това право.
Оставяш новото семейство сами да си намерят работещия и правилен за тях модел, да си съгласуват вижданията и всеки от тях да може свободно да изрази собствените си виждания, не вижданията на мама

# 146
Ма тя тази никаквица не му готви, бе, ма ко! Представяш ли си! На маминия!  #Cussing out Joy

# 147
  • Бургас
И как няма да имат такива "глави", miss july, при такива майки.

Така е, обаче често и жените сами са си виновни. Имам една една позната, която всеки уикенд сама си мъкне торбите с покупките, защото мъжа й е много зает да гледа мачове и да се излежава на дивана..............в нейния апартамент. Освен това цялата домакинска работа е на неин гръб, като оправдава това с: "Той не мие добре чиниите", "Не пуска дрехите в пералнята както трябва" и пр.

Между другото направих малко проучване сред мъжете каква е перфектната жена. Съжалявам, ама май Популе ще излезе права, защото всички казаха "да готви добре/да е добра домакиня" още в началното изброяване.

Каквото и да си говорим, манджата е много важна м*ма му стара. Това е все едно жена с малки гърди да се пъне да доказва как мъжете предпочитали жени с малък бюст

# 148
Колко мъже в днешно време могат изцяло да се справят със семейната издръжка? А дори и да може един мъж, къде остава желанието на жената за реализация, или мястото и е боса, бременна и пред печката  ooooh!?
Моя се справя, обаче чисти, готви, малко с прането има проблеми, но туй да му е кусура.

Янтре, твоят не е "масовият". А и жените май отдавна придобиха права да се реализират и извън дома. Така че и да изкарва достатъчно, това не означава, че жена му е длъжна да му слугува. Ти си избрала да си в къщи, което е най-разумното нещо при три деца в близка възраст, според мен, но и тогава е напълно нормално за мен той да помага. Не разбирам идеята за жената - майка и готвачка, дори и да не работи.

# 149
  • Пловдив
Аз си мисля, че сред нашето поколение почва да става масово. Наоколо повечето бащи си гледат децата и домакинстват горе-долу, който колкото му се отдава. Има и доста изключения, но ми изглежда в превес да са горе-долу равностойните партньорства. У нас моето си е работа, управлението на нашата менажерия Simple Smile Simple Smile Simple Smile Мъжът ми не просто помага, той си има задължения. Неделната закуска например - единия спи в събота, другия в неделя. Тоест единия ден той е направил закуска за 5 човека и сложил масата, другия ден аз. През седмицата докато аз обличам, той храни и така нататък. Само гледам да не пере ( с пералнята), че малко няма усет за цветове.

Общи условия

Активация на акаунт