С какво ви дразнят свекървите- 40

• 55 170
  • 866
  •   1
Отговори
# 810
a,него също адски го дразни това й отношение,но е много по-търпелив от мен!А и вече и е свикнал.Живеем в нейното жилище,да и не я изгнорираме по никакъв начин.Но просто прекалява,ясно ми е че и е син,но не е мамино синче...Няма завинаги да сме при нея и така или иначе трябва да свиква,че той няма вечно да е наоколо и да и помага.А да започне и тя да се държи нормално и да приеме че годинките са минали и той вече не е дете.... newsm78

За тази цел съпружието трябва да покаже и докаже, че не е дете. Например, да започне да изкарва пари, позволяващи му да плаща наем или кредит за самостоятелно жилище. Трудно бих повярвала, че не е дете някой, който ми е в жилището под крилцето, че дори завре и жена си при маминка. Да покаже, че може да се грижи за себе си и жена си.
абсолютно съм съгласна с теб,това изглежда единствения изход!И със сигурност има за какво да си поговорим с него,но ще поизчакам,не искам изведнъж да му се нахвърлям... Laughing

# 811
Искрено ти желая успех. Не е лека битка  това. Hug

# 812
много ти благодаря,наистина ми помогна  Grinning сега поне знам,че не съм луда..

# 813
Ох, чета, чета и  пак не се сдържах и отидох да кажа на пубера - никога ама никога да не му идва и на ум да ми мъкне някой за повече от два часа в къщи.  Ако иска нещо - работа, багажче и  каквото му сърце  покаже. Той каза ,че знае, ама е хубаво да му го припомням Crossing Arms

# 814
много ти благодаря,наистина ми помогна  Grinning сега поне знам,че не съм луда..

Естествено че не си луда. Най-вероятно си много млада и когато си се женила не си преценила всички плюсове и минуси на ситуацията. Аз много акъл за отношения със свекъри не мога да давам, зашото починаха преди да се оженим. Но първият ми съпруг имаше сестра, която е с 20 години по-възрастна от мен, та може да се каже, че тя го играеше свекърва. Категорично не я понасях и точно поради тази причина още по-категорично отказвах да живеем в наследствения апартамент, в който живееше и тя. Макар че аз съм темерут, който и със собствената си майка не би могъл да живее. Та, с две думи, с копринена ръкавичка хващаш съпружието за врата и действаш.  Mr. Green

# 815
Цитат

Естествено че не си луда. Най-вероятно си много млада и когато си се женила не си преценила всички плюсове и минуси на ситуацията. Аз много акъл за отношения със свекъри не мога да давам, зашото починаха преди да се оженим. Но първият ми съпруг имаше сестра, която е с 20 години по-възрастна от мен, та може да се каже, че тя го играеше свекърва. Категорично не я понасях и точно поради тази причина още по-категорично отказвах да живеем в наследствения апартамент, в който живееше и тя. Макар че аз съм темерут, който и със собствената си майка не би могъл да живее. Та, с две думи, с копринена ръкавичка хващаш съпружието за врата и действаш.  Mr. Green
аз съм такъв човек,че не искам никой на главите ни.Нито мои,нито негови родители.Не сме женени,но чакаме дете.Което не се различава много.Най-разумно ми се струва жилищен кредит,не искам наем.Но ще видим какво ще решим.А тогава достъпа от свекърви ще е строго контролиран. Joy

# 816
  • Бургас
Цитат

аз съм такъв човек,че не искам никой на главите ни.Нито мои,нито негови родители.Не сме женени,но чакаме дете.Което не се различава много.Най-разумно ми се струва жилищен кредит,не искам наем.Но ще видим какво ще решим.А тогава достъпа от свекърви ще е строго контролиран. Joy

Извини ме за грубостта, но как решаваш да родиш дете на човек, с който не сте обсъждали и решили основните аспекти на връзката ви. Ти си мечтаеш за собствен дом, ама дали на мъжа ти ще му се откъснат пари за кредит/квартира, като си има две женички, които да го обгрижват.
Моята най-добра приятелка се нахендри така. Уж щяха да се местят отделно и да останат у свеки докато поотрасне детето. То вече стана на 6г., през което приятелката ми живееше сред скандали и пиеше успокоителни, защото мъжа й се оказа едно леке и мамино детенце. Мама му прави всяка сутрин закуска, следи дали си взима витамините и го третира като дете. Синковеца да не е луд да избяга от маминка, която го гледа като писано яйце и да дава пари за квартира. Приятелката ми мисли скоро да подава молба за развод.

# 817
Не ми се иска да те обезкуражавам, но Мис Джули е права. И няма как да контролираш достъпа на свеки, докато си в дома и. За съжаление, докато си бременна трудно би могла да издействаш радикални промени. Дано не съм права...

# 818
Права си да се дразниш. Трябвало е още като сте се събрали да свивате семейно гнездо и да се размножавате, свекърва ти да заяви на мъжа ти: "Сине, досега беше дете, вече си зрял мъж със семейство. Желая ви всичко най-добро в живота, обичайте се и се грижете един за друг в радост и мъка, в богатство и бедност и т.н., и т.н." И да затвори внимателно вратата зад гърбовете ви.
Големите хора се справят сами, нали? Или?

ПП В този род взаимоотношения има голямо значение кой при кого живее - тя при вас или вие при нея. Да се знае кой трябва да си хване багажа и да се изнесе от източника на дразнение на някое по-спокойно място.

# 819
miss july излезе напълно права.Вчера го обсъждахме и излязах некадърна готвачка,мързеливка,общо взето нищо общо с майка му.Каза обаче че ще говори и с нея.А за квартира каза че може да мислим по-нататък.Не знам още колко ще издържа,дано наистина не стане както казваш miss july ,че може и ние да свършим така...Но наистина останах много обидена.

# 820
Ауууу, а той сигурно е най-кадърния и всичко, за което си мечтала...Sad

# 821
miss july излезе напълно права.Вчера го обсъждахме и излязах некадърна готвачка,мързеливка,общо взето нищо общо с майка му.Каза обаче че ще говори и с нея.А за квартира каза че може да мислим по-нататък.Не знам още колко ще издържа,дано наистина не стане както казваш miss july ,че може и ние да свършим така...Но наистина останах много обидена.

Е, как ще имаш нещо общо с майка му? Тя го обгрижва като бебе, а ти искаш мъж. Миличкият той! По-нататък щял да мисли за квартира. И кога по-нататък, по-конкретно? Да не е луд да бяга от дундуркането! Оффф, ама си се нахендрила...

# 822
Ауууу, а той сигурно е най-кадърния и всичко, за което си мечтала...Sad
обичам го наистина много,но това ако продължава така и дава на майка му да ни се меси,може да ни скара окончателно.За сега изпускам парата,но не знам колко ще трае това.Какви ли не неща се изговориха просто...че съм искала да го контролирам,да му казвам какво да прави.А аз искам само едно-да сме самостоятелни!Как да не кажеш че не е мамино синче.........накрая ще стане така,че да се прибера при нашите и той да се оправя,да прави каквото иска  Cry

# 823
На колко години сте?

# 824
.......накрая ще стане така,че да се прибера при нашите и той да се оправя,да прави каквото иска  Cry

Това щеше да е по-добре да го направиш преди да забременееш. Детето усложнява ситуацията. Трябва, освен всичко, да обмислиш дали можеш да се справиш като самотна майка- и финансово, и емоционално.

Общи условия

Активация на акаунт