Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 10*

• 22 568
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
# 618
# 619
# 620
# 621
# 622
# 623
# 624
Здравейте.  Hug Hug Hug

Диди,  Hug мерси за снимките, гифчетата, колажите и клипчетата.    bouquet  Вземам си кафенце и от обилната закуска, все нещо е останало и за мен.  Wink

Лили,  Hug мерси и на теб за всичко, което си споделила и превела. Hug  bouquet  bouquet  bouquet  Благодарности и на Ринка.    bouquet

Джиджи, Бойче,     bouquet Hug  bouquet

Снеже, това не са нашите послания! Peace Peace Той кой знае колко послания и подаръци получава човека...И му личи, че ги чете с кеф Peace Peace

Мерси за отговора.   bouquet  За втори път я виждам тази снимка, но първия забравих да питам, сега се сетих.  Hug

Диди, ето това най-мразя да превеждам..Кой с кого е бил, кой в коя, коя в кой е бил влюбен/а Mr. Green Mr. Green Чисто и просто личният живот на любимците ми не ме интересува..Интересува ме например какви книги чете, какъв е мирогледът му, какво е отношението му към хората, към семейството си и прочие...
....

Керемчи е млад мъж, разбира се, че ще има някоя мадама до него, няма нищо по-естествено от това.. Дали това е Фарах, дали е Ямур, дали е Ханде, дали е Айше, той си знае, стига само на него да му е гот с нея.. smile3521 smile3521 smile3521

newsm10 newsm10 newsm10

Пак двамата братя Heart Eyes Heart Eyes

Емир ясно си каза позицията, няма да стои до Йиит..

http://www.videoclip.bg/watch/437902_seref-meseles-i-9-epizod-ti … i-da-ne-iskash-ni

Жалко,  Sad ама то беше ясно - единият на страната на закона, другият на съвсем противоположната. Peace

Сцената с обесването на Садуллах..Керем тука беше невероятен, как само с един поглед, с едно изтръпване на веждата, с едно леко присвиване на очите,със стиснатите си устни, успя да ни предаде чувствата на Йиит Кълъч..Страх, объркване, учудване..
Страхотна игра и на Каан Улуджа( Нихат)..Сега си спомних, че в един свой репортаж беше казал за Керем Бюрсин: Той е актьор, който ни смайва със своята дисциплина в работата. Много се труди и се опитва да даде най-доброто от себе си във всяка сцена..

Подкрепям.  Hug Hug

Аз пък нямам проблем с гюзелима.  Wink Не, защото не харесвам Ханде, а по принцип бързо превключвам на новата вълна.  Wink Hug

Целувки на всички! Hug Hug Hug

# 625
Дидко,  Hug  не завиждай на фенките, ами се стягай и да ходим на сета. Wink

Опсс... я вижте наш Шюкрю. Wink Mr. Green

Televizyonda Ağlatan, Sinemada Güldüren Yıldız “BURCU BİRİCİK” newsm78

http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Televizyonda_Aglatan_Sine … diz_BURCU_BIRICIK

# 626
# 627
Диди Hug Снеже Hug Джиджи Hug

Нося ви още едно клипче с превод.. Безкрайни благодарности на Ринка Hug Hugза субовете newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001

http://www.videoclip.bg/watch/437932_seref-meselesi-9-epizod-iii … ir-otivat-pri-mai

Когато Йиит и Емир отидоха при майка им, бяха толкова радостни и щастливи и двамата затова, че майка им вече ги разпознава..помислиха си, че тя вече е оздравяла и колко съкрушени бяха и двамата, когато майка им попита къде е Хасан..Керем за пореден път ме смая с дарбата си да играе толкова добре..Ето тази снимка  говори по-добре от мен..

# 628
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ох Лили, шапка ви свалям на вас двете с Ринка.  newsm20 newsm20 newsm20
Не съм стигнала още до деветия, току изгледам някой по нощите, но то през това време дошъл нов. А вие с вашите преводи направо ми разказвате играта. Че и ме хващате за гърлото  smile3521 Брилянтна игра и много смислени епизоди  newsm10 Наистина - много ви благодаря newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

На всички в темата за всичко, което правите за такива като мен   love001  love001  love001  love001  love001  love001  

# 629
Добро утро мили мои  Hug Heart Eyes Hug  желая ви страхотен  Петък   Hug Heart Eyes Hug

Лили, за теб и за Ринка   love001  love001  love001  love001  love001  love001

Имам нужда от усмихнат Керем днес така, че моля,  насладете се още веднъж на невероятната му усмивка  newsm17

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт