Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 10*

• 22 570
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
# 558
Снеже, това не са нашите послания! Peace Peace Той кой знае колко послания и подаръци получава човека...И му личи, че ги чете с кеф Peace Peace

Диди, ето това най-мразя да превеждам..Кой с кого е бил, кой в коя, коя в кой е бил влюбен/а Mr. Green Mr. Green Чисто и просто личният живот на любимците ми не ме интересува..Интересува ме например какви книги чете, какъв е мирогледът му, какво е отношението му към хората, към семейството си и прочие..Например навремето като превеждах репортажче със  Сарп Аккайа, разбрах, че последната книга, която е чел, е Цифрова крепост от Дан Браун и веднага си я купих да я чета. После пък четох, че Чаатай е чел книгата на Зюлфю Ливанели Серенада и нея веднага си я купих и сега вече дебна за всяка книга на Зюлфю Ливанели преведени на български..

Ето и това което бях казала по рано днес са го коментирали по Канал Тюрк
Лили разясни за какво става въпрос ако може.. Praynig

Ето накратко за какво става въпрос..В статийка в Миллиет пишело, че Керем и Фарах Зейнеб са се сближили много..Още преди да почнат снимките на филма Унутурсам фъсълда, Керем е бил казал, че той е голям фен на фарах Зейнеб..После по време на снимките на филма са се сближили и сега папараците се питат дали тези двамата изживяват ашк newsm12 newsm12 newsm12 Казаха, че Керем е имал връзка с Ямурп Танръсевсин преди това, но те ту се карали, ту се сдобрявали и после по време на снимките на филма, когато Керем и Фарах започнали да се сближават, тези двмата са сложили край на връзката си..Също така споменаха и онова изказване на Керем, в което той каза, че тези, които излизат навън, винаги трябва да бъдат готови да бъдат снимани..Нали беше казал, че работата на журналистите е много трудна и че той няма да им създава затруднения, когато иска да го снимат..Неща от тоя род..И сега тези мадами се чудят дали той ще спази обещанието си..И дали ако бъде видян с гаджето си би казал същото..Едната от водещите каза, че тя му чете всички репортажи и че той е различен от другите актьори в някои отношения..Тя мисли, че той никога не би повишил тон към репортерите..Също така мисли, че между Керем и Фарах няма нищо, защото на снимките от последното награждаване, където бяха двамата, ясно личало, че те са само приятели..Гостенката на предаването същко каза, че те не са гаджета, защото те не са били противоположности един на друг.Нали противоположностите се привличат, та затова..
Те това е накратко..

Керемчи е млад мъж, разбира се, че ще има някоя мадама до него, няма нищо по-естествено от това.. Дали това е Фарах, дали е Ямур, дали е Ханде, дали е Айше, той си знае, стига само на него да му е гот с нея.. smile3521 smile3521 smile3521

# 559

Лили и аз мразя да спрягат хората с някого с който може дори да нямат общо освен приятелство ама ако има да има и на мен ми е все тая... Whistling
Мерси за превода!   bouquet

# 560
Най-любимата ми сцена от 9 епизод..Кавгата между Йиит и Емир в гората..Благодаря на Ринка  Hug Hugза субовете  bouquet  bouquet  love001  love001

Вечерта на излъчването на епизода в туитър прочетох един коментар, свързан с тази сцена, който страшно ми хареса..
 Фенката беше написала: Kardes kardesi bicaklar ve birde sonra donup kucaklar!
Или това ще рече: Брат брата с нож наръгал, после се обърнал взел, че го прегърнал..

Ето ви клипчето..

http://www.videoclip.bg/watch/437899_seref-meselesi-9-epizod-kav … ejdy-iiit-i-emir-

# 561
Пак двамата братя Heart Eyes Heart Eyes

Емир ясно си каза позицията, няма да стои до Йиит..

http://www.videoclip.bg/watch/437902_seref-meseles-i-9-epizod-ti … i-da-ne-iskash-ni

# 562
Шюкрю на рождения ден на Еркан Кека - Карлос от Улан Истанбул Peace Peace

# 563
Ханде и Шюкран са харесали снимката на Али Балджъ Peace Peace

# 564
ДжиджиииHug Hugза теб Peace Peace

# 565
# 566
Ааах, аххххх! newsm03 newsm03 newsm10 newsm10

# 567
А с този поглед Йиит казва: Само ако ми паднеш в ръцете smile3521 smile3521 smile3508 smile3508

# 568
# 569

Лили!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 00:03 от Дидзzз

Общи условия

Активация на акаунт