Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 10*

• 22 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Лили всичките са за теб... Blush

# 571
Сцената с обесването на Садуллах..Керем тука беше невероятен, как само с един поглед, с едно изтръпване на веждата, с едно леко присвиване на очите,със стиснатите си устни, успя да ни предаде чувствата на Йиит Кълъч..Страх, объркване, учудване..
Страхотна игра и на Каан Улуджа( Нихат)..Сега си спомних, че в един свой репортаж беше казал за Керем Бюрсин: Той е актьор, който ни смайва със своята дисциплина в работата. Много се труди и се опитва да даде най-доброто от себе си във всяка сцена..

Още веднъж благодаря на Ринка  Hugза субовете newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

http://www.videoclip.bg/watch/437912_seraf-meselesi-9-epizod-yda … itnik-i-otprati-v

# 572
Лили всичките са за теб... Blush

Много, ама много благодаря, миличка! Hug Hug Hug

Керем и Аслъ като онези Керем и Аслъ от приказката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573

Лили,  bouquet

# 574
# 575
Сцената с Йиит и Сибел край прозореца..Още по време на онлайн-превеждането  едни реплики в тази сцена ми напомниха за Зейкерите.. Нали знаете.

Зейнеб: Мразя те!
Керем: И аз те мразя, красавице моя!

Сега.

Сибел: Няма такова нещо като това, че те обичам!
Йиит: И при мен няма такова нещо като това, че те обичам, красавице моя!

Право да си кажа, не ми хареса това.. Не мога да се отърся от чувството, че тази част от сцената с тези реплики е открадната от Слънцата..Още като чух гюзелима на Йиит в по-предните серии, това не ми хареса..
Ааааа, гюзелима на Керем Сайер, си е само за Керем Сайер smile3506 smile3506 smile3516 smile3516

Ето ви клипчето с превод..

http://www.videoclip.bg/watch/437915_seraf-meselesi-9-epizod-nqm … va-neshto-kato-to

# 576
Това бяхме ли го гледали newsm78 newsm78 newsm78

https://www.facebook.com/video.php?v=389058141257688&set=vb. … ype=2&theater

Ама този Керем не знае какво да ги прави тия ръце..Първо почна да играе с пръстенчето в десния си палец, после едната ръка на устната, другата в джоба. После пък  и двете в джоба, че после пак навън ги изкара..И всичко това само за 15 секунди..А Шюкрю пък много спокоен..Нито едно движение  по време на тези 15 секунди, като изключим това, че се усмихва много сладко..

# 577
# 578

Лили,  bouquet
Въпроса с "гюзелим" и мен ме нерви при положение че има 100 000 думи които може да ползва за да я нарича...без гюзелим ако може... ooooh! Whistling

Аз отлитам към кревата пожелавам ви лека нощ! Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes
Джиджи на теб добро утро!  Hug Hug Hug

# 579
Добро утро милички и успешен Четвъртък ви желая  Hug Heart Eyes Hug

Диди,  newsm51 за повечето фотки (знаеш кои) newsm47

Лили,  newsm51, злато,   друго си е като поминеш през темата и ни осветлиш малко с преводчетата   love001    love001   love001 

Май имаме нужда от емоционален заряд за повдигане на настроението в темата, че нещо много тягостно настроението след последния епизод и трейлъра на новия  Crossing Arms

Имаме нужда ето от този Чаровник  newsm17 newsm17 newsm17

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 580
Снеже, това не са нашите послания! Peace Peace Той кой знае колко послания и подаръци получава човека...И му личи, че ги чете с кеф Peace Peace

Диди, ето това най-мразя да превеждам..Кой с кого е бил, кой в коя, коя в кой е бил влюбен/а Mr. Green Mr. Green Чисто и просто личният живот на любимците ми не ме интересува..Интересува ме например какви книги чете, какъв е мирогледът му, какво е отношението му към хората, към семейството си и прочие..Например навремето като превеждах репортажче със  Сарп Аккайа, разбрах, че последната книга, която е чел, е Цифрова крепост от Дан Браун и веднага си я купих да я чета. После пък четох, че Чаатай е чел книгата на Зюлфю Ливанели Серенада и нея веднага си я купих и сега вече дебна за всяка книга на Зюлфю Ливанели преведени на български..

Керемчи е млад мъж, разбира се, че ще има някоя мадама до него, няма нищо по-естествено от това.. Дали това е Фарах, дали е Ямур, дали е Ханде, дали е Айше, той си знае, стига само на него да му е гот с нея.. smile3521 smile3521 smile3521

Лили  smile3501  newsm10 

А аз недоумявам, как аджеба успяват от нищото да изсмукват "новини"  newsm12

# 581
Сцената с Йиит и Сибел край прозореца..Още по време на онлайн-превеждането  едни реплики в тази сцена ми напомниха за Зейкерите.. Нали знаете.

Зейнеб: Мразя те!
Керем: И аз те мразя, красавице моя!

Сега.

Сибел: Няма такова нещо като това, че те обичам!
Йиит: И при мен няма такова нещо като това, че те обичам, красавице моя!

Право да си кажа, не ми хареса това.. Не мога да се отърся от чувството, че тази част от сцената с тези реплики е открадната от Слънцата..Още като чух гюзелима на Йиит в по-предните серии, това не ми хареса..
Ааааа, гюзелима на Керем Сайер, си е само за Керем Сайер smile3506 smile3506 smile3516 smile3516

Ето ви клипчето с превод..

http://www.videoclip.bg/watch/437915_seraf-meselesi-9-epizod-nqm … va-neshto-kato-to

Лили, newsm10 newsm10 newsm10  имаш невероятните способности да ми четеш мислите и то от тоооолкова далеч.

Искам само да добавя, че след като изгледах отново първите 6 епизода с превод, аз продължавам да недоумявам от кога и от каде се взе таз силна и изпепеляваща любов у това момиче???  newsm78 newsm78 newsm78  Това което Сибел говори във тази сцена е толкова не на място, че направо ме шокира  newsm78 newsm78 newsm78 Да ме извиняват сценаристите но тези силни думи на Сибел нямат никаква база и никаква предистория!!! А постоянните и реплики "Стой далеч от мен" са толкова смешни.... та вижте последните епизоди,  тя е тази която непрекъснато го следи и му се изпречва на пътя "случайно"?!? Според мен сценария е много объркан и непоследователен, сори  Peace Peace Peace
Уточнявам, че  Naughty  говоря за "силните чувствата" на Сибел а не за Йиит  Peace

# 582
Добро утро! Hug Hug Hug

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт