Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 10*

• 22 553
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Диди, къз, хайде върви да учиш, че после барабар с Керем ще обвиняваш и нас ако не си вземеш изпитите.. И аз вече излизам от темата, че тръстиката я оставих само за да преведа озета, а пък то ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Винаги харизматичен пише във фейса под тази снимка Peace Peace Peace Вие как мислите? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 721
Джиджи, миличка, аз те разбирам напълно и приемам твоето мнение, не се притеснявай, че няма да бъдеш разбрана правилно.. Ти така ги виждаш и усещаш нещата и така ги изразяваш.. Няма нищо лошо в това, напротив, на мен ми харесва да чета различни мнения и коментари, предполагам, че и на другите момичета пишещи тук също.. И без това сме само две-три пишещи тук, така, че няма проблеми Peace Peace Peace Peace

Ето ти един красив Йиит Кълъч Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за морална подкрепа..За теб не стана ли много късно там, че още не си легнала newsm78 newsm78

Лили, ами 12:37АМ е в момента, но аз се радвам на вашата компания въпреки темата която захванахме Peace Heart Eyes Heart Eyes Hug ама май е по-добре да лягам щото нямаме и нова тема още

Бай Бай от мен   love001  love001  love001

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 15:57 от jijimos

# 722
На мен Иит и Сибел ми харесват и като двойка .  Heart Eyes Съгласна съм с Лили, че акцентът тук е съвсем друг. Peace

Да, хубаво е да има различни позиции и изобщо не се засягам, ако някой не е съгласен с моята. Hug Heart Eyes Големи хора сме все пак. Wink

Лили,  Hug мерси за превода на озета.    bouquet

Е, Кюбрето, ако каже това - двойно ще я намразя.  #Cussing out Жени се за Емир, ама ще прави мръсно на Сибел  и Иит, че и на Емир.  #2gunfire Поставя и него в неудобно положение пред брат му. Не знам различните позиции дали ще разделят двамата братя, ама Кюбрето ще го направи със сигурност.  ooooh! Въобще не я приемам като невинното момиченце вече... ама то трябваше да се досетя - всички й говориха за Иит, знаеше, че се е пробвал при Дерия и Сибел, за целувката знаеше, ама това не я спря.  ooooh!

# 723

Изглежда сцената ще е тъжна тази...на крайбрежието Sad
Ах таз Кюбра ако го направи от мен омразата и малко...
Не знам какво ще изпитвам към нея.... ooooh!
Как простата и тъпата и глава не се осъзна че не я иска Йиит  ooooh!

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 18:17 от Дидзzз

# 724

Мелин и Керем... Heart Eyes

От автогалерията на Йиит (сет)

# 725

Снощи Тилбе Саран е имала сет и заснета сцена с нея от оригинала
Като гледам палтото върху нея сигурно Йиит ще и го занесе... Peace

# 726

Шюкрян

# 727
# 728

Шюкрю с Дениз Байсал (Кайнат) от Булките Бегълки  Peace

# 729
# 730
# 731

Ясемин се е забавлявала в компанията на приятеля си още приятели май  Whistling

# 732

Поредната награда която трябва да прибере Керем... Party

# 733
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ле-ле как сте се разпалили,  че и два лагера са се оформили. Единият за харесващите Сибел и другият за тези, на които не е симпатична. Ами и аз да си кажа де.

Първо обаче,  Диди, тичай да четеш за изпити, че не ми се иска ние (барабар с Керем и Сибелката) да излезем виновни за общия бал накрая в книжката ти. Пък той е важен за някои неща  smile3521
Ако знаеш що двойки съм написала този месец, и това въобще не ме прави щастлива. Напротив, понякога се чувствам доста ядосана, че това, което си мисля, че трябва да знаят моите студенти, въобще не интересува доста  от тях. . А други го зубрят насила. Много ми се иска да ти пожелая да обичаш това ,което си почнала да учиш  newsm10

А за „дебатчето“, хубаво е че си приемаме мненията без да се караме и настъпваме  newsm53

Все се старая да отделям красотата на актьора или актрисата от умението му/й  да играе. Или пък симпатията ми към актьора/ актрисата от симпатията (или обратно негодуванието ми) към някои характеристики на героя му. Ами в случая е така – харесва ми лицето на Ясемин, но върлинестата й фигура ме дразни и каквото и да прави с тяло и рамене, неможе да го скрие. Та се чудя, какво толкова трябва да я харесва Иийт. Тя като жена си е за фотки с разни дрешки и светлосенки, които да подчертават някои красоти по нея. Харесвам да я гледам такава. Може да е брилянтна направо на някои от тях. Но като актриса не ми харесва нито играта й с тяло, нито тембъра на гласа й. Има една жална нотка в него, дори когато е гневна, ако само я слушам без да я гледам, като че ли плаче вътрешно. Няма богата модулация на гласа. Особено като повиши тон, много ме дразни. Незнам защо имам такава нагласа. Може би още от Мерхамет да ми е останала. А за лекото съскане да не говорим. Ами тя си е сигурно била за логопед в детството  smile3503 smile3521

Гледам дизито точно затова, което го гледат и Лили и Джиджи. И ми е интересно как сценаристите префасонирват сюжета така уж лекичко, а го вкарват в турски сериални рамки. Необразованото селско момче, дето уж отмъщава, водено от справедливост, започва постепенно да прави точно това, което са направили  на неговото семейство, демек да краде, да сервилничи и дори да убива). Но в очите на гледащите дизито трябва да е симпатичен герой. И отношението му към бебенцето и отношението му към Кюбра и отношението му към брат му в турския вариант са различни от отва в италианския. Не казвам, че не ми е интересно това. Напротив, но е малко объркващо  newsm09 smile3503

Обратно, Кюбра, която си позволява да обича с цялата си душа, но чак да има извънбрачно дете, в очите на турските фенки винаги трябва да бъде малко или много заклеймена. Тя трябва да бъде представена не толкова като жертва на Иийт, ами като пречка за пълното му щастие. Появяват се такива леки акценти. Виждали сме такива сюжети нали. Където мъжките персонажи са много по-важни от женските. Та и тук така, трябва да има една героиня дето публиката да я мрази. И като няма кой, ето на - Кюбра  smile3513 smile3503 newsm47

Сибел, която като птичка или безмозъчна пеперудка се влюбва ту в Емир, ту в Иийт, ту пък неможе да откаже на този дето я вози в скъпи коли и я храни в хубави ресторанти уж изпитва срам и неудобство, ама не може да  надвие себе си горката. Тя е типичното момиче дето фенките трябва да очакват някой да се влюби в нея отчайващо дълбоко и неотказно . И да страдат заедно с нея. И нейният образ ми е противоречив и неестествен като този на Иийт. Поне на този етап аз така възприемам нещата. Но по волята на турските сценаристи и нея може после да омаскарят, при това много повече отколкото в италианския вариант. Нали е жена..  Weary newsm53

Нищо неестествено не виждам за сега, в това което съм гледала с превод, в поведението на Емир и на Кюбра. Логично е всяко нещо, което правят. И го играят перфектно и двамата. Много харесвам не само Керем как се справя с визията и противоречивите чувства на героя си, но и това което прави Шукрю. Много ми харесва как са скроили героят му, както и как той се справя като актьор. Станах му фен. newsm10

Извинете за дългия чаршаф  smile3506 Няма повече да досаждам  smile3505, че и дали да натисна да го пусна незнам  smile3506 Надявам се че не съм наранила чувствата на някого  newsm12

Ама ви целувам всичките виртуално, защото наистина ви харесвам всичките   love001  love001  love001  love001  love001 Темата е чудесна  newsm10 newsm10 А ШМ-то - за него само  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Ле-ле, докато го напиша, що неща е напускала Диди Joy Joy Joy hahaha hahaha Страхотен олимпиец е  newsm10 newsm10 newsm10 Тенкс, мила, ама що ти казах аз по-горе Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 734
Вани аз преговорих малко  Hug
Утре пак не ме мисли  Hug
Колкото до поста ти знаеш че не съм съгласна с някой неща,но с някой съм ама в крайна сметка си го пускай татлъм!
Хич не му мисли всеки си има различно мнение това съм си го извадила като поука от едно друго място и ако седна да налагам своето не е много добре! Става компот... Joy

Общи условия

Активация на акаунт