Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 067
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хм...много странно. Много е оскъден. Рееших, че щом не е имало ову, вероятно лигавицата е тънка и няма много за изхвърляне.

# 256
Бягай за тест.

# 257
Агарче -  дишам аз, ама много се изнервих-първо от чакането, а след това и от заключенията на докторката и наистина обмислям дали да не посещавам паралелно и друг лекар, който има време за правене на МБ и изследване на киселинност Thinking Четейки ти резултатите от имунологията мисля, че не е зле положението, лесно ще е под контрол, не се притеснявай  Hug А, ето и Кашмирчето е потвърдила, че не зле  Peace

Пънче - фоликула бил 11 мм, а лигавица нямало  Thinking Аз съм с по-дълъг цикъл, около 30 дни и съответно овулирам около 15-16-17 ден. Ти кога се очертава да започнеш с Перси?

Миленка - ако ще стартираш с Неофолик - препоръчвам Инозитол + фолиева киселина (метилирана). Комбинацията излиза около два пъти по-евтино на фона на ценита на Неофолика, дори и с доставката от Щатите Peace Я вярно сподели за работата?

Ани - как така ще изгризе вратата бе?Това кучето ли? И не си кайсийка, ами си прасковка  hahaha hahaha hahaha hahaha Бягай да поупражниш английския или да си прегледаш очите  hahaha hahaha

Весе - според мен е Ок да е оскъден цикъла, т.к се е формирала много малко лигавица, съответно излющването е по-малко  Peace

Ааааа, Сигме - как мина работния ден?

# 258
Мина повече от чудесно. Бях забравила какво е да изпиеш на спокойствие едно кафе без да сваляш дете от столовете, да му изваждаш от устата някоя щуротия или да ти виси на крака, за да го люлееш. Най-вече говорех с възрастни хора  Mr. Green

# 259
Най-вече говорех с възрастни хора  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 260
  • София
Сигме, имам си типичните менструални болки.

# 261
  • Варна
Весе,стискам ти палци  Hug

Меци,хаха,Ема ако е такъв бяс,леле мале Crazy

Знам какви са дивачета ръселчетата,но точно това ме привлича,предупредила съм ММ,че основно ще го разхожда той,щото трябва да отслабва,а един клиент ми разказа как неговото ръселче попада под леглото,а то е от тия с механизъм,вдига се нагоре,тоест затворено отвсякъде,та кучето попада вътре и стопанина не е разбрал,за да излезе ,изгризва огромна дупка на матрака,хаха,за врати също съм чувала Crazy

Миленче,честита ти работа  bouquet

# 262
  • София
Не бе, хора. Цикъл си е. Просто се чудя защо е такъв.
За пръв път в живота ми се случва. А не вярвам да ми е първият без овулация.
Винаги съм имала обилен цикъл. Дори като бях с ендометриозните проблеми беше прекалено обилен.

# 263
Здравейте, дами Hug
Успях да се свържа с лабораторията в Сф.., ами явно аз винаги попадам на неподходящи хора. Първо ми каза, че няма как да ми каже по тел. каква група АБ да пия и какъв курс, след което ми каза да си запиша час за Доц. Христова и евентуално тя да прецени, при което аз казах, че на този етап няма как да пътувам до Сф, че съм от Б-с.. Обясних , че лекуващият ме д-р не иска да прилага лечение и тогава ми се каза, че съм на границата, да изчакам 1 месец, да направя контрола и тогава..... И сега какво? На Пънче са й казали АБ, на мен ми мънкат.... Confused

# 264
  • София
Мацки, направо си имам втора бледа черта на теста. И сега какво? Кафяво зацапване и леки менструални болки???

# 265
Момичета, проф. Кременски ми отговори. Ще се наложи да правим допълнителн изследвания (хромозомни изследвания и за антифосфолипидни антитела), тъй като " от посочените изследвания е трудно да се приеме, че някои от резултатите е свързан със събитието".
Иначе Василева каза, че след като е нормално разждане, може след 3тия месец да започнем с опитите. Посъветва ни да изчакаме да мине грипната вълна (т.е. края на март), за да не стане някой фал...

ANI BANI, и аз вчера бях при Василева, може да сме се засекли пред кабинета Simple Smile

Veseto*, според мен директно отивай на лекар... докато не те видят, няма как да знаеш със сигурност... да не се окаже цветна?

# 266
  • Северозапада
Весе, на лекар възможно най-скоро, ако трябва да ти изписват нещо  Peace  Praynig

# 267
Мацки, направо си имам втора бледа черта на теста. И сега какво? Кафяво зацапване и леки менструални болки???

Много много стискам палци  Hug

# 268
  • NE
Весе Почвай но-шпа и на преглед. Praynig Ще пускаш ли кръвен?
Палци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 269
Веси, кефиш  Laughing Не мисля, че ако отидеш сега на доктор, ще може изобщо нещо да се види. аз ти предлагам да лежиш, почиваш, и да вкараш малко Утрогестан и но-шпа.

Общи условия

Активация на акаунт