Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 974
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Ми добър вариант. Стига да си стриктна и да не "отлагаш" дните Simple Smile Аз мисля, че всякакъв режим който се спазва е добър Simple Smile

# 706
  • до едно тепе
Ева заради ИР си огладнявала така Peace
Мммм сънувам шоколааааад. Ама няма Laughing

# 707
  • NE
Поспаланче Като е забранено е най-вкусно. Mr. Green

ММ преди две зими мина 90-дневната с разликата, че водният ден беше на чай и ракия. Joy Изкара я на инат и ефект имеше, но неговият проблем е липсата на движение зимата и ужасен хранителен навик да яде като невидял 1 път на ден. Лятото кара колело до работа - на 10 км от вкъщи и бързо влиза във форма.

# 708
  • Германия
Да се запиша, че още съм тук. Чета ви, но имам малко работа покрай тъпата бюрокрация тук. Формуляри бол, било то за раждането, за бебето после, детски, майчински и още други тинтири минтири.
Оф, добре че не ми се е налагало да правя диети. Бях като с право черво, дори ме питаха да не би да съм с болемия. Последните 4ри години качих няколко излишни килограма. И сега също  Joy
Да ви наръся обилно, щеше ми се да е в новата тема. След час отивам на курс за бременни и няма да мога да я хвана прясна, прясна темата. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 709
  • В къщурката на хълма на феите
от тоя тип прашец много го обичам Mr. Green валяй се, народе, валяй се Mr. Green

# 710
 newsm75 newsm79 newsm28  хубаво засмуках  Joy

Глухарче  Heart Eyes 

И аз диети не съм спазвала до преди няколко години,  когато ми се е получило Хашимотото от една "Чудна" връзка и почнах да си трупам едни килца, дето сега ще се чудя как да ги махам  Crossing Arms  Ако ендото ми беше пуснала ТАТ и МАТ преди 5 години сега нямаше да съм такъв слон  Tired

# 711
# 712
  • Германия
Ей, и сега какво се омълчахте всички. Знам си ви аз, само да се пусне новата тема и всички ще са като мухи на мед. Joy

# 713
  • В сърцето на любимия човек
Заповядайте в новата тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт