Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 979
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце сутрин ям всичко и като цяло гледам това да ми е най-обилното хранене през деня, щото като цяло ми предстои цял ден да съм физически активна, на обяд ям на принципа на разделното хранене, а вечер плод или зеленчук и/или кисело мляко, но най-късно до 18:00ч. и след тва пия вода /то има тема в диетичния за този режим - системата -60 се казва/ .. предната година свалих 17 кила така, сега смятам да сваля още толкова, само се надявам да ми изтрае търпилото .. аз не съм от най-спортните натури, ама от време на време правя и упражнения, макар че като цяло най-много тичам след Ема Mr. Green Mr. Green

# 661
  • София
Този режим и аз го бях проучвала. Обаче няма да ми се получи с ранното ядене.
А за колко време ги свали тези 17 кила?

# 662
  • В къщурката на хълма на феите
Весе понеже и на мен не ми се получаваше ранното ядене, просто почнах като съм навън да си купувам сок и работата стана .. реално да ти кажа като започнах от януари до април се клатих - ха ще почна, ха ще спра, ха ще почна, ха ще спра и свалих не повече от 2-3кг, така че основната част от килограмите свалих от април до октомври Peace после ноември ми и декември ми беше доста натоварено откъм празници, а аз съм на принципа, че никаква диета и фигура не си заслужава да ги пропусна и затова спрях .. мога да те уверя, че нито съм се ограничавала, нито нищо, обаче не качих и грам за 2 месеца Peace

# 663
И аз се мъча с моя режим   Crossing Arms  Всичко ми се яде от това дето не трябва да ям  ooooh!  Решила съм по натам да мина  и на безглутенов и да видим дали ще издържа и колко  Tired И понеже прегреших отивам на пътеката да изгоря някоя друга калория  Whistling  

Може и нещо по така да измисля  newsm78

На мен никак не ми се получава с ранното ядене  Naughty  Аз докато се прибера и става 6 и нещо  Tired   Меци ще прочета за режима ти  Peace

# 664
  • София
Добре звучи.
Надявах се да забременея и после да го мисля това, но явно няма да е точно сега.
Иначе по празници и на мен не ми се получава.

# 665
Точно това правя.
Ама моят вътрешен глас ми нашепва, че трябва всеки ден да живеем като за последно! Grinning
И моята близнашка същност..Единият иска да е слаб, другият лаком, лаком.
"Яж, пий и си носи новите дрехи!"

Веси, това все едно ММ го е писал  Mr. Green  Аз съм била виновна, защото съм готвела вкусно  Whistling  Сега му пуснах да чете режима на Меци, че и двамата да го спазваме  Blush

# 666
И аз се опитвам да спазвам този режим (-60), но този уикенд се бяхме събрали на Пампорово и всичко пропадна... за около месец съм -2 кг... Само се чудя дали няма да навреди на бебеправенето... то има още месец докато го почнем, но все пак...

# 667
Мрън, мрън, от утре се връщам на работа. Одобриха и стартираха голям двугодишен проект и беше или с отказвам от него или се връщам сега....еее връщам се, много ми е кофти, не успях да се настроя , нямах време, изненадаха ме.......егати  Tired  Едно ми е сдухано да се отделя така от раз от детенцето, малка все ми се струва, макар че не съм спирала да работя.....ама сега ще трябва да съм си редовно в офиса, защото ще има бач много.....отлагаме очевадно и втората бройка .......чудя се и аз още, имам време до утре да се откажа съвсем, макар че потвърдих , че поемам ангажимент, ама все се надявам да ми звънне тела и да кажат, че го отлагат например.....Предполагам обаче че когато и да реша да се върна, чувствата ще са подобни, та ще стисна зъби и ще се насиля, а се надявам бързо да свикна и така....

30 кила след бременността свалих за 9-10 месеца. С основно белтъчна храна и силно ограничение на въглехидратите, много спорт, защото само сваляне не става, особено ако има много, отпуска се кожата и изглежда още по-зле. Иначе принципа е същият- закуската изяж сама, обяда сподели с приятел, вечерята дай на бедният......

Пак да кажа, ама аз забременях по време на детокс.....бях само на сок и чай.... Wink

# 668
Кашмирче запазих час за четвъртък.

Весе и аз мислех дс почвам пак с кленовия, ама ще ми се отлижат нещата! Иначе аз от кленовия бях много доволна преди години, но зсхранванрто е много важно!

Меци и сз свялях успешно с подобен на твоя режим въглехидратите минимални и без никакво сладко!

# 669
  • Варна
Цитат
Аз съм била виновна, защото съм готвела вкусно

Хаха,Магни,твоя и моя мъж да не са близнаци Mr. Green

Мен също ме е хванала идиотията,ама съм щастлива,освен това и дебела,мразя диети Mr. Green

# 670
  • София
Прахи, значи имам шанс тоя месец.
Иначе си права. Когато и да е ще се чувстваш така. Успех! А кой ще гледа Ивейн?

# 671
Сандре тихичко честито   Hug Praynig Hug

Прахи
все трябва да почне да се работи пак, така че все ще ти е криво когато и да е, но бързо ще влезнеш в релси  Hug

За режимте, до сега се ослушвах и имам причина да дебелея, така ссе успокоявам за слонските ми размери  Mr. Green Ама скоро скоро трябва да се стягам и аз, незнам как ще стане ама трябва. Но спорта ще  е задължителен.

# 672
  • NE
Маре Хич не го мисли. С недоспиване и може да свалиш за нула време. Аз два месеца след раждането бях към 48 кг, а родих 66 кг.
То е до организъм, но аз най-много свалям без сладко, само по малко плодове. Незнайно защо почнах да ям зверски, вероятно от зора да изхранвам едно 9 кг с кърма и май ще взема да редуцирам сладкото както си знам.

# 673
Етоо, точно сладкото ми е  проблема, пустото му сладко, без едно мога ама с едно не мога, кат алкохолиците  Mr. Green

То, ти ако редуцираш сладкото, предполагам, че няма да засегне кърмата, нали така?

Я да ви наръся малко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 674
  • София
Аз да се похваля, че съм вдигнала Б12. Party Полафих си с хематолога, той ме попита какво ми е образованието, че съм използвала много термини.  Mr. Green Ще следим желязото, а за Б12 ще си взема да пия метилиран б12, а метилираната ФК остава*2. Оказа се, че проблемът с б12 е заради мадърфакъра. Така че който е с тази генна мутация, да го има предвид.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт