Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 973
  • 713
  •   1
Отговори
  • В сърцето на любимия човек

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!

Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели -НАДЕЖДА!!!

1.Mademoiselle Chocolate EFP stork-boy
2.Pusteblume EFP stork-boy
3.maresr EFP stork-girl
4.Sweetɣ (puh4enceto) EFP stork-girl
5.Карамел` EFP
6.vitaminka EFP stork-boy
7.perunika EFP stork-girl
8.petiofi83 EFP stork-boy
9.kashmir EFP stork-girl
10.Шушулче EFP
11.Jana Ina EFP
12.pospalancho EFP
13.green_dawn EFP
14.ANI BANI EFP
15.Буцигном EFP
16.suzimi EFP

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 12:02 от пънче-мънче

# 1
  • В къщурката на хълма на феите
хооооооооооп пу първа! Mr. Green

# 2
  • В градината...
и пак втора

# 3
Благодарскооо  Hug
След като спамът ми помогна за изписването на предната, сега вече спокойно минавам пак в нелегалност  Mr. Green

# 4
Никаква нелегалност  Naughty Съвсем за тук си си  Hug
Я кажете трябва ли да оправян нещо по щъркели, списъци и линкове  newsm78

# 5
всичко изглежда наред според мен, но аз вече казах, че съм малко като маруля, та не ми хващайте 100% вяра Mr. Green

# 6
Е, поне на първа страница се записвам....

Пънче - имаш най-стиснатите палци за другата седмица  Praynig Praynig Praynig

Прахи - много празници, много чудо. Хубаво е, че има какво да те разсейва  Hug

Магнетична - това са много дни с кървене, отиди да те видят  Peace

Маре - имаш прекрасна пупа  Heart Eyes Стискай кълки още малко, и на мен ми се вижда рано  Praynig

Моме -честити придобивки! Ремонт на куФнята ли ще правите?

Стелико - сигурно ще ти е трудно, но ще се справите , сигурна съм  Hug

Буги - постоянна тахикардия не е добре, трябва да вземеш веднага мерки

Ани - и ти си имала хубава пупа, сега ще имаш още по-хибава, сигурна съм

Меци - страшен екшън ти е спретнала малката  hahaha hahaha hahaha Не се втрещявай от тая с повторното забременяване, в съседната тема обсъждат как ще си слагат тампони от магданоз и зехтин във вагините, било лечебно срещу стерилитет  #Crazy #Crazy #Crazy

Аз се оциклих, ще записвам отново час за Шефкетова. Чудя се да настоявам ли за биопсия и дали паралелно да не посетя д-р Мая Всилева да обсъдим едно инсе. Приемам предложения  newsm78

# 7
в съседната тема обсъждат как ще си слагат тампони от магданоз и зехтин във вагините
може тайничко да си мечтаят да са салати, знам ли .. аз лично си мечтая да съм фея понякога Mr. Green

# 8
Фокси - за какво ти е тази биопсия сега и каква имаш предвид - имунологична ли? Ако ще правите, направете я непосредствено преди опит, сега няма смисъл според мен.
Моята беше комбинирана - имунологична + микробиологична, за да се провери рецептивността на лигавицата и дали няма гадинки в нея. Освен това самото нарушаване на целостта и подпомага имплантация в следващия месец/два пряко сили?  Peace

Аз бих запазила час и бих обсъдила инсе с Шефкетова. Кажи и, че искаш да опитате така и ако не стане тогава да опитате на ЕЦ, смятам, че ще се разберете. Ако не се разберете тогава запазвай час за Василева. Ако пък ти се дават пари за два прегледа - действай успоредно, ти си решаваш.

# 9
Юхуу, цоп и аз в темата.

Пънче, прекрасна е, благодаря    bouquet

Меци, Ема просто демонстрира силно изявената воля на Скорпиончетата  Twisted Evil Mr. Green

Онова девойче от старата тема направо ме разби ... ама то не е смешно, а много тъжно  ooooh! Confused

Русев е много обстоятелствен, говорихме си около 40 мин, но днес ново 20, според него съм щяла да имам нужда от терапия с аспирин протект и/или фракси, клексан...  Shocked Верно, че "Хетерозиготен генотип  4g/5g за PAI" по погрешка е написано в графата с нормалните генотипи... И сега не мога да разбера дали Калчев не го е видял, защото е написана на грешното място, или им се разминават мненията за нуждата от терапия.  Thinking ooooh!
На мен ми източиха кръвчицата... много и се смях на лаборантката, защото аз като отидох, я предупредих "Имам много лоши вени". А тя ме изгледа с един поглед "Ти ли ще ми кажеш на мен, КО разбираш ти". И като навих ръкава се разигра минидрама в 4 действия, но евала на дамата - не ми я спука... макара да ми взима кръв около 15 мин  Mr. Green Mr. Green. "Вие ми казахте, ама кой да слуша" Това беше репликата преди да ми забие иглата  Laughing
Най -хубавото е, че ще имам резултати още днес, а не след седмица Peace

# 10
Агарче - аз съм със същото носителство и никой нищо не ми е казвал за терапия  Shocked Май генетика в Геника само спомена аспирин протект  newsm78 
В заключението ми от Геника пише "На база изследваните показатели не се отчита повишен риск от вродени тромбофилии. Препоръчва се Хетерозиготен генотип  4g/5g за PAI да се интерпретира с ..." май беше АСЕ и ... още нещо, не е пред мен.
Другата седмица задължително ще попитам.

# 11
Пънче - не знам и аз какво искам, нали ми каза на миналия преглед, че нещо в лигавицата ми не и харесвало  newsm78 и затова сега изпадам в чуденка. Аз със сигурност ще запазя час за Шефкетова, но се чудя дали да не обсъждам и паралелно с Василева  Thinking

Агарче -  Hug не разбирам от генетиката, даже не съм пускала, а може би трябва  newsm78

# 12
Да, Пънче,  - след аборта бях пуснала само основния панел за тромбофилия. Там не излезе нищо, но ми казаха да изследвам АСЕ и Фактор 13 и пак заключението им беше, че няма повишен риск от аборт. Но днес Русев каза, че според него това не е така и ми пусна нещо към имунологията, което оценявало дали тромбоцитите били прилепчиви към стените на съдовете. И че трябвало да има някаква макр и лека терапия. А калчев не каза нищо... но във вторник и аз ще питам пак.

# 13
  • гр. София
  bouquet

# 14
  • В градината...
Агарче, той Русев си е така - преподавател е и обича да говори и да му задват въпроси. Общо взето ни се радва, защото четем за разлика от неговите студенти, вероятно  Joy На мен ми беше казал, че ще съм на фракси, а Калчев каза - само на АП. Според Чучумишев също - след като продължих при него. Аз хъм хетерозиготен на 4/г/4г. И още съм на АП.

Общи условия

Активация на акаунт