Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 984
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, записвам се да ви следя.
И ние се надяваме тази година да си имаме пухкаво попълнение в къщи, тъй като предната ми бременност беше неуспешна (описала съм историята ни в няколко различни теми, няма да спамя и тук). Още чакаме зелена светлина за старт на опитите, затова за сега само ще ви чета.

# 46
  • Смолян
Добър ден  Heart Eyes
Влизам да ви почерпя виртуално, че днес малкият Тони е именник Simple Smile

Вчера бяхме на преглед, наддали сме цели 500 грама! По-късно ще пусна някоя промоцийка в албумчето.  Hug
Кашмирко, видях ти новата снимка с коремчето, че то за толкова кратко време е нарастнало двойно  Heart Eyes Прекрасна бъдеща  мама си!
Честита прическа пънче, ще чакаме снимки  Blush
Аз бягам, че малкия недоволства нещо, много гуш на всички!!  Hug

# 47
Рокси - според мен имаш положителен резултат за листерия, но все пак нека и Пънчето да коментира, че тя наскоро се сблъска с тоя проблем.

Естелче -  Hug

Каси - честит именник   bouquet

# 48
  • В къщурката на хълма на феите
И на мен ми изглежда сериозно положителен само че без реф. стойности не мога да съм 100% сигурна

# 49
  • София
Рокси, душице, почерпи първо Зуза, пък после и Пънчита, намери голям заек. Разрових се из постовете на Пънчита и ето какво открих:
"под 1:80 - отрицателен
от 1:80 до 1:160 - сива зона (демек положителен, ама малко или латентна форма) така беше при мен
и над 1:160 - положителен"
Изпий си антибиотичето и този път ще успееш до края  Heart Eyes. При положителен тест за бременност пак се изследвай. Praynig Peace
Брех, егати гадината, никой не я взима насериозно и не я изследва пък тя си изпозаразила половин България минимум. Cry
Ауу вече имам синя слива. Laughing
ПП. Голяма бяла птица съм. Embarassed
Честит имен ден на всички празнуващи днес, много здраве и късмет. Hug

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 13:27 от ANI BANI

# 50
  • В сърцето на любимия човек
Рокси - Ани ме е цитирала вече, но все пак ще се включа.
Аз имах същия резултат. Когато си взимах резултата ми казаха следното: "Въпреки, че резултата ви е т.нар. сива зона, той е положителен и трябва да се проведе антибиотичен курс на лечение  с пеницилинов препарат по преценка на лекуващият ви лекар. В случай на алергия към пеницилин се предписва някой от заместителите му. След 1м се прави нова контрола и ако се налага се прави нов курс на лечение, докато титрите не спаднат под 1:80. При бременност веднага се прави нова контрола"
На мен д-р Персенска и изписа Зинат 500 за 10 дни 2х1 (изпих 2 опаковки).

# 51
  • до едно тепе
Рокси май изкокна не просто заек, а важен заек от цялата работа. Ще я махнете и ще успеете. Говори с доктора и ако не ти обърне внимание сменете клиниката. Ще успеете Hug
Каси Честит Имен Ден на малкия сладур! Да расте здравичък и да наддава много грамчета  bouquet Заповядай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=817524.0;topicrefid=19
Буги дано се нормализират скоро нещата и не се налага да пиеш бета блокери Hug
Аз след 2 часа отивам да си видя сладкишчето.  Simple Smile
Естелка нищо не казваш Thinking
  И да ви напудря малко  Mr. Green babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 52
Леле, много съм отнесена  Blush
Да са живи малките съкровища на Яжето и Каси, както и всички именници в темата   bouquet Бъдете много здрави, щастливи  Hug

Чудя се дали да не направя една тема за листерията в "проблемното"  newsm78 Ще ме прощават от НЦЗПБ, ама според мен честотата на инфекцията според мен е по-голяма, отколкото си мислят, а Агенцията по храните трябва да си засили контрола, защото най-често инфектирането става по заведения за хранене. Вкъщи всеки си мие зеленчуците

# 53
Меци, ами реф. стойности са >или равно 1:80

# 54
Рокси - Ако резултатът ти е 1:160 той е положителен. След малко ще кача 2 снимки в албума с моите изследвания, ако така ще ти е по-лесно да се ориентираш.

# 55
Пънче, ами не е пред мен резултата, но ММ ми го продиктува по тел. Каза 1:160 ...
Сега като ида при Ставрев и ще му плясна изследването в лицето #Cussing out, да види той един мит.

# 56
Качих моите два резултата в албума. Съжалявам за качеството, но снимах с телефона и са малко тъмни, но мисля, че се чете  Blush

# 57
  • София
Изпуснах ви. Не съм ви изчела, затова само гол запис.

# 58
  • Варна
Леле,Рокси,казах ли ти,пиле,ей къде е разковничето,м.....а му и листериоза,отивам и аз другата седмица да си го пусна,както цял живот се занимавам с плодове и зеленчуци и как си ги търкам в блузката и си ги хапвам Rolling Eyes

Поспаланче,какво да кажа,да не спамя темата,но изкарах едни страхотни 6 дни,беше прекрасно всичко,ще кача малко снимки в албумчето да гледате Simple Smile

Относно бебеправенето,нищо не правя,нещо ми липсва мерака вече,омръзна ми тая непрестанна борба,сякаш ме задоволяват успехите на околните и съм на етап да си взема едно Джак Ръселче,да има на кого да дам цялата си любов,аз като не мога,другите да бременеят вместо мен,света не свърша така или иначе,живота си тече и аз искам да грабя с пълни шепи от него.

Аууу,редактирам се,невероятни коремчета и бебенца,страхотни сте  bouquet

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 16:52 от esstela

# 59
Аз ся се чудя трябва ли Ставрев да ми назначава лечение или мога и другаде , примерно в Бургас да ида на АГ, защото скоро няма да мога да ида до Пловдив?
Стелко Hug

Общи условия

Активация на акаунт