Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 996
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси по принцип можеш, но е желателно да бъде при лекуващия те лекар ..

# 61
Рокси, мразя да го казвам, но - казах ли ти, че ако слушаш нас, имаш по-голям шанс за успешна бременност, отколкото ако само доктора си. Може и в Бс да ти назначат лечение, но добър доктор.

# 62
  • В градината...
Честито на малките дечица  Hug

Рокси, важното е, че имате някаква светлина.

Буги, дано скоро се нормализират нещата  Peace

# 63
  • София
Рокси и ти ли душата? ooooh! Егати напастта, бързо да я изтребвате!
Пънч, нямам търпение да ти видя новата причОска!  Hug
Фокси  Hug
Естелкеее, липсваш, да знаеш! Почини си, щом имаш нужда.  Hug
Буги, тези тревоги от къде пък сега? Аз преди години имах проблем с високо кръвно и бърз пулс. Тогава ми правиха ехокардиография, оказа се от стрес - смених работата и нещата се оправиха сами. Дано и при теб да е нещо толкова лесно. Praynig

Ммм... другото го забравих. Мерси за коментарите за растящата ми пупа. Blush Блеринката още не съм я усетила.. май.. То пък сега се оказа, че плацентата ми била предна. Не е врат, ми шия.  Laughing Сега ще си поръчвам  обица за пъпа от ибей за бременни коремчета, ще ви покажа после колко са сладурски. Heart Eyes

Да ви е много бебеносна вечерта. Пийнете едно винце заради мен. babydust7 babydust7 babydust7

# 64
  • София
Кашмирче, я сподели моля те обичките. Аз със миналата бременност я свалих в седмия месец чак и дупката ми много се разшири. Confused Може и на лични да не спамим темата. Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=184485.0;;20  Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 65
  • София
Ето ги: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Bio-Flex-Pregnancy-Belly-Bar-25mm- … sh=item20da4ef726
Аз поръчах тази със стъпалцата

Ти няма ли да дойдеш в другата тема?  Hug

# 66
Ми ....слушам ви Rolling Eyes
Ама що не можете и да оплождате направо...като влезна тука и да излизам бременна ooooh!
Ами явно ще трябва да ходя до Пловдив Confused Сега да пускам ли генетичните или да трепя първо тая гадина, че нямам пари сега..., оф направо... Close

# 67
  • до едно тепе
Рокси ами защо не пробваш да им се обадиш по телефона. Все пак става въпрос за едно лекарство. Едва ли им изисква кой знае какви усилия да ти кажат един антибиотик и доза, че да блъскаш 3 часа път в едната посока само. Ако пък се съмняват толкова може и да им изпратиш на мейл сканиран листа с изследването. Друг е въпроса, ако на всяко ходене те скубят порядъчно newsm78
Аз днес бях на шпионаж Mr. Green Беб се въртеше като пумпал. Доки надълго и нашироко огледа чедото. Всичко си му изглеждало наред. И пишка не се вижда  Laughing
Естелка важното е да се чувстваш добре  Hug

# 68
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси първо листериозата, после ще видим..

# 69
  Animal Snail  Animal Snail  Animal Snail

Връщам се да ви чета, че с толкова празниции направо не мога да смогна. Почерпете се за именният ден на мъжът ми

Прочетох само за Роската и съм  Shocked Shocked егати чудото бе, тая гад мръсна, толкова ли е разпространена  Rolling Eyes Shocked

# 70
Ето това ми е резултата : http://snimki.be/view.php?id=86495
                                        http://snimki.be/view.php?id=86496
Поспаланче, ами скубят си ме....порядъчно Tired
Аз отдавна не съм влизала в албума и не помня как се правеше, нали имаше някаква парола newsm78
Честит имен ден , на всички именници, че аз с моите терзания.... Прахче, да ти е жив и здрав Hug

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 23:08 от roxxy_28

# 71
Да се запиша  и аз...... то не че имам време да ви чета, ама все пак да съм в крак с модата.
 Hug Hug Hug

# 72
Ти пък... какво правиш по цял ден, че да не ни четеш  hahaha
Рокси, ами положителен си е. Направила е белята; добре, че не тръгна по пътя на Зузи....

# 73
  • Сливен
Да се запиша и аз в новата тема, Пънче , страхотна е  Hug
Видях снимките , страхотни бременни коремчета  Hug В първия момент не се сетих, че на Ани е от първия път и си викам, а бе не е ли много голям тумбака  Laughing, после се усетих. Кашмирче, много сладко коремче, на Перу също  Hug
Рокси, помня те още от преди когато пишех в темата, много съжалявам, че не сте успели досега, но вярвам, че това е последната спънка по пътя ти към така желаното бебенце  Hug
Честит празник на всички именници, да са живи и здрави   bouquet

# 74
  • В сърцето на любимия човек
Рокси - положителен е. Антибиотик може да ти изпише и личния лекар, само му кажи, че трябва да е от пеницилиновата група. Зинат-а, който ми изписаха на мен е освен за възпаления на горните дихателни пътища и за Лаймска болест, предполагам, че това е причината д-р Персенска да ми го изпише (освен това се изписва и на бременни). Освен това не е много скъп, аз мисля, че го купих за около 10лв опаковката. Задължително с антибиотика трябва да пиеш пробиотик, за да не гъбясаш.

Общи условия

Активация на акаунт