Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 002
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Ани ееех каква хубава пупа си имала, и какво фино мамче си  Hug
Пак аз едва си нося вече моя тумбак,а има още  Laughing
Естелче мн хубави снимчици, размечтах се за почивка, ама до следващата зима няма да ни се усмихне късмета. Но тогава вече няма да пропуснем да отидем до така популярната тук Куба Wink
Пънче чакаме да ти видим новата грива  Hug
Иии честит имен ден на всички малки и големи именници и именнички  bouquet

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 05:53 от maresr

# 76
  • Варна
Маре,първо децата,после удоволствията,какво толкова има в тая Куба,нищо не съм чела за нея Peace

Рокси,Поспаланчето е права,що не пробваш първо по телефона Heart Eyes

# 77
Буги - почивай активно, явно са се оплескали нещата. Дано да не се наложи пиене на бета-блокери, че знам, че  не е добре.  Peace

Естелче
- страхотни снимки си качила  Heart Eyes И аз много обичам да пътувам, ама ми се ходи не чак толкова по екзотиките Peace ММ и той кандидат за Куба, той нали пури си попушва

Рокси -Абсолютно положителен е! Всеки доктор може да ти изпише лечение, просто вземи в предвид и препоръките тук (да няма разминаване в групата на антибиотика или да го изпишат за по-малко дни) и си уведоми лекуващият те лекар  Peace Пънчето ти е писала и за пробиотика, аз само да добавя, че трябва да продължи поне седмица след спиране на антибиотика  Peace

Кашмирко
- страхотна обичка си взела, запазвам си линка във favorites, ако ми се наложи някога  Crazy

Поспалане - май розови гащи ще си имаш  hahaha вас с добри новини от прегледите да се връщаш  bouquet

Прахи
- много да е здрав ТМ и да му е честит именния ден! (на патерица)  bouquet

# 78
  • Смолян
Добър ден момичета  Hug
Честит имен ден на всички именници!!! Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet
Поспаланче, много ти благодаря за линкчето, веднага се включвам!
Каси Честит Имен Ден на малкия сладур! Да расте здравичък и да наддава много грамчета  bouquet Заповядай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=817524.0;topicrefid=19
Благодаря на всички за милите пожелания : )
Абе, я да питам, нормално ли е толкова скоро след първото, вече да си мечтая за второ дете?  hahaha Преди да се роди малкия си казвах само едно, ама сега май съм на друго мнение  Crazy
Да ви нагушкам и да бягам че имам сума неща за гладене  #Crazy
 Hug
П.П. Ама че съм залюхана  ooooh! Пак ви черпя виртуално, че ММ днес има имен ден  Whistling

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 15:10 от Cassiopeia

# 79
  • София
Честит празник на имениците!
Каси, да ти е жив и здрав мъжо! Simple Smile
И да, нормално е. Особено в началото. Повечето, които познавам, бяха така. Защото още си много близо до бременносттта. Simple Smile

# 80
Пънче, благодаря за хубавата тема   bouquet   Май не съм за записвала за тази тема  Tired 

Честити именници от днес и от вчера  smile3525  Да си носят имената със здраве, да бъдат щастливи и обичани !!!

Моята листерия най после излезе, но се чувствам малко объркана  newsm78  Резултат : 1:<8 , реф.граници : 1:<8  Thinking  Би ли следвало да е отрицателна

Ех, ще си имаме две балеринкииииии  Heart Eyes   Ани, ти кога ще разбереш цвета на гащите  Blush

# 81
Няма нищо кой знае какво в Куба. Просто тука на канадците им е най-близичко и най евтинко, щото по курортите там всичко е ол инклузив, чиста вода, топличко, евтини самолетни билети.
Иначе те повечето отиват и само на курортите , въобще не виждат нищо от самата Куба (Хавана).
ММ той си я е заплюл не заради курортите а заради самата Хавана, иска да ходи там, да обикаля и така. Та кат ходим ще е две в едно хем на курорт, че нали детето ще трябва да види малко повече слънце и топлина, не само -30, и -40 градуса  Mr. Green ии ще си правим разходки из Хавана и селцата, че да видим истинската Куба. Ама до другата зима да сме живи и здрави, има мн вода да изтече  Sunglasses

Магнетична, мисля че е отрицателна, ама другите ще кажат по-добре  Hug
Честит имен ден и на днешните именници   bouquet , ееей мн празници мн чудо в този януари  Laughing

# 82
Здравейте, всички!  Hug Честити именници, със здраве да си носят имената!   bouquet
Рокси, листериозката няма шанс - другият цикъл е вашият Peace Чакам я Естелката, а тя по почивки се развява Flutter Каси съвсем в норма си - аз още първо нямам, а вече мечтая за второ, пък ти к'ви съмнежи имаш Joy Прегръдки на всички Hug
За мен година започна зле, но надявам се с тази, гадориите за 2015г. да са се изчерпали Tired редно е да ми се случи нещо хубаво вече Rolling Eyes Да се похваля - имаме нов член на семейството - бебе игуанка...ако някой ми метне фейсбука ще Фърля едни снимки... А сега да ви споделя моите размисли и страсти: нали се оказах най-уникатна с 45ХХ и ни препоръчаха да направим предимплантационна диагностика, но тя се правела в 3 клиники в Сф само и трябвало да намерим друга инвитро клиника(не във Варна), да ни потвърдят със служебна бележка, че ни искат за пациенти и с таз бележка във фонда за да изпишат новата заповед. Звънях тук таме и най-рано ни записаха час в Надежда за 17.06. #Crazy а нашата заповед излиза април ...Мислих, мислих и се зачудих - има 6 хромозомни комбинации, а две от тях ни позволяват да имаме дете,т.е. шансът ни е около 15% ...единият вариант е идем в София и да платим 6400лв за диагностика +другите разходи и транспорта и да се молим да има поне едно читаво ембрионче, а другият е да си правим опитите тук и вместо за диагностика да имаме за ембриотрансфери и самофинансирано ИКСИ...шансовете са еднакви навсякъде и дори да платим, това не оправя нещата..дайте съвет... моля! newsm78  Благодаря на Пънчето и честита прическа! Аз вчера излязох с мокра глава и днес съм с нова фризурица - "Разтревожен бухал" hahaha

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 21:01 от AбраКадабра

# 83
  • В сърцето на любимия човек
...Звънях тук таме и най-рано ни записаха час в Надежда за 17.06. #Crazy а нашата заповед излиза април .....дайте съвет... моля! newsm78
Ще изкажа личното си мнение с уговорката, че решението е изцяло ваше.
1-во Юни изобщо не е толкова далеч, колкото си мислиш, повярвай ми. Освен това ако си запазила веднъж часа, може след някой и друг месец да се обадиш и да попиташ дали няма някой случайно освободил се час по-рано, понякога има такива. Надявам се да си запазила часа все пак, защото не се знае дали ако се обадиш утре вече ще го има.
2-ро Най-важното е готова ли си да правиш трансфер след трансфер и ще имаш ли сили да преживееш, ако (не дай си Боже  Praynig) се случи бременност, която трябва да се прекъсне по медицински причини?
3-то Освен това съм останала с впечатлението, че Емин обича по-силните стимулации и съм почти убедена, че ще ти предложи такава, за да извадите възможно повече Я. Това ще ви струва много повече от 6400лв.
4-то Готова ли си да опиташ с донорски материал?
5-то Готова ли си на осиновяване?

Това са някои от  въпросите на който ти трябва да си отговориш сама и да обсъдиш с мъжа си. Решението е трудно, но трябва да сте убедени в него, защото който и път да изберете  вие ще го изживеете, нашето мнение е без значение.

г-ца Магнетична - ако можеш снимай или препиши резултата си? Ако нямаш забежка на самото изследване, предполагам, че е отрицателен.

# 84
Пънче, запазихме часа... относно бремеността - дефектът е несъвместим с живота и плода издържа до 3 седмици, а вероятността да е с друго хромозомно заболяване е колкото при останалите хора - 0.65%, а препоръките са така или иначе освен диагностика и амниоцентеза, хорионбиопсия и т.н., донор и осиновяване на този етап - не...

# 85
Абра дори и да ви направят диагностика тя ще е вече на заченати ембриони нали?

# 86
Прахи - ПИД се прави преди трансфер. Трансферират се само здрави ембриони  Peace

Абра - За себе си трябва да си наясно колко можеш да понесеш, никой друг не е на твоето място.
Прахи, например, е твърдо "За" естествения подбор (казвала го е неведнъж), аз съм с по-лабилна психика и не знам дали бих могла да взема подобно решение.
Ако искаш изчакай първичния преглед в Надежда, чуй още едно лекарско мнение, ако трябва и трето и тогава вземете решение.

ПП: Ако искаш мога да те свържа с други жени от форума, които са правили ПИД ,може да ти помогнат със съвет и личен опит

# 87
нямам търпение да чакам края на юни, после месец куп изследвания и евентуално процедура чак август..никак не съм търпелива...и честно казано не вярвам, че правят диагностиката, за която се плаща...А и диагностиката се извършва на втори-трети ден от развитието на ембриона, когато все още клетките са само майчини, чак след 4ти ден вече има и от бащата Thinking ...любопитно ми е дали има забременели(които са разбрали че са носители на тази транслокация)..доста ровичках в нета, но не намерих забременяла с това Thinking може би в чуждите форуми има...
Лягам, че утре ще споменавам форума към 5.30ч Mr. Green

# 88
Няма как клетките да са само майчини, нали ембриона е с половината ДНК на майката и половината на бащата. В момента, в който настъпи оплождане и започне делене, клетките са вече на ембриона  Peace
А защо не напишеш по един e-mail на няколко клиники в чужбина, за да ги попиташ те какво биха препоръчали?
Ако искаш мога утре да пиша на една съфорумка, която знам, че е правила запитвания по клиники в чужбина (Гърция, Турция, Чехия) и да ти дам електронните им адреси.

# 89
А всъщност много търпение ще ти трябва... бързай бавно.
Всъщност пречи ли нещо до юни да се опитвате по естествен начин?

Общи условия

Активация на акаунт