Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 003
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Почти съм сигурна, че има нещо генетично при нас с всичките химически и това с празният сак сега и това, че до 3ти ден нещата се развиваха перфектно на ин витрото с ембрионите и след това окапаха набързо и гледаха светкавично да ми ги върнат......имам си моята звездичка, дай Бже, още една, ама да се тормозя с доказване на нелечими диагнози, нямам лично аз сили. Но всеки си знае психиката и възможностите, мен лично потвърждение на подобна диагноза би ме размазало, именно защото съм човек, който обича да владее положението и да държи нещата под контрол.....знам ли , че не съм аз шефа, съм готова да излезна извън релси. , за това и не си причиних болката да си доказвам подозрението. Искам с всичко това да кажа, че както го мислиш и чувстваш, така е най-добре. За мен подобни маневри са абсолютно халосни и безсмислени, но ако ги смяташ за необходими ти, то това е най-важното и най-правилното решение. Лекарите в Надежда, са най-добрите с които разполагаме към момента, така че си струва да чакаш за там . Това и моето мнение

# 91
  • В сърцето на любимия човек
Прахче - почти съм сигурна, че проблема при вас е друг и не е генетичен - ако беше такъв нямаше да забременяваш толкова често. От историите на други жени, които са правили ПИД знам, че при тях или не настъпва бременност изобщо или е единичен случай. За мен "ключът от палатката" при вас е пролактин + имунология и съм убедена, че скоро сама ще потвърдиш мнението ми с нова успешна бременност.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 00:56 от пънче-мънче

# 92
Пънче, близка приятелка е с генетично носителство, което налага ПИД, хорионбиопсия - три пъти забременява почти от раз. След това вече се случиха гадни неща, но важното е, че в момента се радва на здраво бебе.

# 93
Уффф, важното е, че се радват на здраво детенце  Praynig
За Прахи по-скоро имах предвид, че при тях нещата се получиха след като нормализира пролактина и ако не ме лъже паметта беше правила някакъв детокс, който няма как да не се отрази на имунната система. Не твърдя, че съм права, защото нито съм лекар, нито врачка (макар, че мога да се пробвам на един боб или карти  Mr. Green ), просто това е моето вътрешно усещане.

Май е време да си лягам, ако утре искам да стана за работа  ooooh!
Ето нещо за "лека нощ" или "Добро утро"  Joy
Скрит текст:
Как се чете приказка на 3-годишно дете:
- Ще ми прочетеш ли тази книжка?
- Да.
- Прочети ми я.
- Добре де. И такааа. Грозното Патенце…
- Къде е?
- Ето го тук. Един ден…
- Какво е това?
- Яйце. Слушай сега. Един ден една…
- Къде е майка му?
- Ето я майка му. Един ден една патица мътела яйцата си…
- Това ли е майка му?
- Това е патицата, да.
- Какво е това?
- Грозното Патенце. Черупката се пропукала и то се излюпило…
- Има крака.
- Да, патенцето има крака. То заплувало в езерото…
- Тук няма крака. Къде са му краката?
- Те са във водата, като плува. Патенцето тръгнало към фермата…
- Какво е това?
- Селянин. Той минал покрай патенцето…
- Не! Това е дядо Коледа!
- …!
- Какво е това?
- Дядо ти Коледа, нали така каза? Слушай сега. Той занесъл патенцето у дома.
- Къде?
- В тях!
- Тука ли?
- Да. Най-сетне то успяло…
- Защо спи?
- Защото било много уморено! Слушай. Но дошла пролетта…
- Какво е това?
- Грозното Патенце.
- Това не е грозно патенце!
- Красивите лебеди като малки са много грозни патенца.
- Не е грозно!
- Ще млъкнеш ли? То полетяло над поля и градини, над цъфнали дървета и видяло едно езеро с три много красиви лебеди…
- Къде са фтиците?
- Ето ги лебедите Фтици.
- Това са лебеди!
- Да, това са лебеди. Патенцето доплувало до тях и навело глава: ‘убийте ме!’
- Къде са лебедите?
- Ето ги лебедите.
- А това?
- И това е лебед.
- Лебед… Какво е това?
- Това е… пате някакво, летящо!
- Къде е грозното патенце?
- Ааааaaaaaaaaaaaaaa...

# 94
Доза смях преди сън  Joy Joy Joy

И лека работа на тези дето трябва да стават  Hug

# 95
Аз имунология имам- чиста напълно, никакъв заек там Tired

# 96
  • В къщурката на хълма на феите
..никак не съм търпелива...
и кака ти Меца да ти каже, че бързата кучка слепи ги ражда, тъй че седни си на дупето и всяко нещо с времето си, после да не си блъскаш главата и без това имаш достатъчно грижи ..

# 97
И аз разбрах, че се бърза бавно, колкото и да ми се иска сега и веднага Hug 
 Heart EyesОбещала съм правнуче на баба и дядо и се надявам да са живи и здрави, за да го видят   Praynig

Пускам си листериозата  Peace
Скрит текст:

Хубав понеделник за всички  smile3525

# 98
  • В къщурката на хълма на феите
само някой да ми уточни какво значи ab след listeria .. щото като цяло аз го разбирам, че е в границите на реф. стойности, което по никакъв начин не значи, че няма нужда от антибиотик ..

# 99
ab = антибиограма, т.е. ако е положителен, ще пуснат антибиограма. В момента чакам такова изследване на детето.

# 100
  • София
Леле Естелче, ама ти на райско място си ходила, езък за дългия ръкав. Hug Пожелавам ви да сте все така щастливи, направо светиш. Видях и едно цветно кичурче в косата. Heart Eyes
Абра, не знам какво да те посъветвам, но това с бързането го забрави, практиката го е доказала. Тежък избор ти предстои  Confused, Пънчето най-правилно според мен е разиграла ситуацията.
Идвам да направя рекламация на Рендето  #Silly, значи толкоз прашец съм изгълтала Ягодински, а ме изкараха с 80% момък, не им вярвам пък, мъжко име нямам. Mr. Green Всичко ни е наред, Heart Eyes това е най-важното.

# 101
  • София
Аниии, хаха, все едно себе си чета. Не че съм бременна, но и аз нямам мъжко име.  Mr. Green
Абра, не мога нищо да кажа. Надявам се да направиш най-правилния избор.

Кореми видях, бебета видях, ама къде е прическата на Пънчето?

# 102
Не съм се фотнала още  Blush Т.е. опитах се да си направя така модерното селфи, но главата ми изглежда като пъпеш  ooooh! Довечера ще накарам ММ да ме снима с нормален фотоапарат  Peace

Ани - браво за прегледа  Hug

Абра - да те питам, ти по телефона ли успя да запазиш час за Надежда или пред сайта им? Днес се опитах на място да запазя час за една приятелка и ме отрязаха, вече ставало само през сайта им  newsm78

# 103
Ани, страхотни новини  Hug  Дано да използвате женските имена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да съм спокойна с листерията   Blush Сега остава да сваля още ТСХ и килцата та напролет да се пробваме за платеният с..с  Whistling

# 104
Дайте мъжкото на менее, аз имена имам бол  Laughing Mr. Green smile3508

Общи условия

Активация на акаунт