Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 026
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Дайте мъжкото на менее, аз имена имам бол  Laughing Mr. Green smile3508

И аз съм така Прахче  Mr. Green

# 106
  • София
Ани, ми честити сини гащи тогава! Hug Поне имаш опит.
Ох, Пънче, ше ме умОриш - като пъпеш й била главата.  Laughing Много си хубава!  Heart Eyes

# 107
  • В сърцето на любимия човек
Е, на живо не съм пъпеш, поне се надявам  Mr. Green Надявам се просто камерата на телефона ми да е смотана и да изкривява  Joy
А ти вчера ме видя с прическа "пудел", това малко омекотява чертите на пъпеша  Joy

# 108
  • София
 rotfImao rotfImao Не мога с теб!  Joy Никъв пудел, а прекрасни букли! Чакаме и фотката.

# 109
Фотнах се, офисно, абстрахирайте се от обстановката  Mr. Green Днес съм без пудела.

Ау, Естелче, страхотни снимки Hug

# 110
Бързам да постна полезна инфо и отивам да гледам снимки
Скрит текст:
Безплатни консултации от проф. Нери Лауфер в клиника „Ню Лайф“
От 24 до 28 Януари 2015 година, проф. Нери Лауфер ще посети отново „Ню Лайф“. Специално за двойките, които не можа да консултира при миналото си посещение поради големия интерес от страна на всички пациенти, проф. Лауфер отдели от личното си време, за да обърне внимание на всички желаещи да се консултират с него и екипът на клиника „Ню Лайф“.
В продължение на пет дни проф. Лауфер и екипът на ин витро център „Ню Лайф“ ще консултират и отговарят на въпроси на бъдещи родители напълно безплатно!
Консултациите са ограничени!
Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат и пълна информация за възможностите за консултиране. Консултациите са напълно безплатни.

# 111
  • NE
Изпуснах ви.
Пънче Благодаря за темата. Много готина прическа.
Рокси Важното е че изкочи заека. Сега успех с лечението. Пиши какво е казал лекаря.
Ани Честити сини гащи. И ние бяхме само с женско име, ама на измислихме по-яко мъжко. Wink
Буги Ако трябва търси и други мнения.
Естелче Завид за прекрасните приключения, живей живота. А да те предупредя, че джак ръселите са като пружинки. Луд и няма умора.
Маре Хубаво сте го замислили с Куба. Дано малката е кротушка.

Ние сме в зъбна драма. Усмивката за рожденния ден ще е уникалка - с два зъба отгоре и отдолу и после нищо. Joy

# 112
https://www.facebook.com/video.php?v=10152960166965682  ще падна...слагайте памперсите rotfImbo newsm62

# 113
  • Варна
Хаха,Абракадабра,много е готин клипа,само да не си на потърпевшите,на мястото Crazy

Флауърче,точно такова куче ми подхожда hahaha

Ани,честити ти сини гащенца,а кичурчетата сега са червени и много,наистина,уникално място и хора,вечер като се събирахме 14 човека,на масата ни слагаха листа от рози и свещи Sunglasses

# 114
  • В градината...
Туй видяхте ли го  hahaha

Скрит текст:
Здравейте,искам да попитам при преглед вижда ли се на екографа дали бебето има коса и може ли да се прецени дали е малко или много?

# 115
  • Варна
Туй видяхте ли го  hahaha

Скрит текст:
Здравейте,искам да попитам при преглед вижда ли се на екографа дали бебето има коса и може ли да се прецени дали е малко или много?

ooooh! hahaha hahaha

# 116
Момичета, забравих да започна да си меря БТ , а минаха 3 дни  newsm78 Да почвам ли от утре или да оставя за другият цикъл Thinking

# 117
Кой ден от цикъла ти е сега и колко дни средно ти е МЦ от първия ден с кървене до следващия първи ден)?
Ако ти е 3-ти ден, не е късно, даже изобщо.

# 118
Кой ден от цикъла ти е сега и колко дни средно ти е МЦ от първия ден с кървене до следващия първи ден)?
Ако ти е 3-ти ден, не е късно, даже изобщо.

Пънче, днес ми е 12 ден, 3ти чист - бях в цикъл до петък (9дни)  Thinking Цикалът ми е средно 29 дни  Peace

# 119
Започни да мериш от утре, за да свикнеш. За този месец няма да имаш достатъчно данни за фоликулярната фаза, но ще свикнеш с меренето и другия месец ще ти е по-лесно.
Мери ректално или вагинално  Peace

Общи условия

Активация на акаунт