Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 984
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
Кашмирчееееее,    Heart Eyes     newsm79  Благодаря  Hug

Ева, и аз последните два месеца съм с егати цикъла 7-8 дена по рано ми идва  newsm78  Което ми напомня, че не съм си записала час за др.Славчев    ooooh!  

Сандра, тихичко честито и безпроблемна до края  Heart Eyes

Меци, днес е вашият ден - двойно наръсена за близначета  Joy

Поспаланче, не си давай много много зор  Hug

# 646
  • София
Благодаря ви момичета  Hug.
 newsm28 newsm28 newsm75 newsm79 - за всеки случай - да не оттъвра някоя прашинка  Joy.

# 647
  • В къщурката на хълма на феите
Меци, днес е вашият ден - двойно наръсена за близначета  Joy
нье мерси .. да ме прощават мамите на близнаци, ама аз с такова нещо не мога да се оправя Naughty

# 648
Яяяя, то станало време за спам  Crazy
Нали съм в сесия, и всичко друго ми се прави - чистене, готвене, ровене из нета, само не и учене....

# 649
  • В сърцето на любимия човек
Довечера ще пусна новата тема.
Моля измислете заглавие за следващата тема, защото няма да ми остане време.
Надявам се да не възразите, ако използвам оформлението на някоя от миналогодишните теми  Blush

# 650
  • София
Като казахте спам - гладна съъъм!
2-ри ден на кленов сироп. Зарекла съм се да изкарам 3. Да видим...
И за да си тествам волята на макс направих на мъжете чийзкейк и замесих тесто за пица.
Ако удържа фронта ще съм горда със себе си!

Зааглавие: Малък сечко е сега, всички чакаме си втората черта! (Тъпо, ама на гладен акъл толкова)  Mr. Green

# 651
Весе ми пий сироп като си гладна бе душа .. нали това му е идеята newsm78 и аз преди 2 седмици си захванах режима отново след празниците и първите 4-5 дена Ема изпитваше сериозни затруднения да заспи, докато лежа до нея Mr. Green

# 652
Кой каза, че е гладенннн     newsm22  и спаммммм   smile3508

Меци, ако ти дойде до главата ще видиш, че и това го можеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Имам една приятелка дето е полудяла за близнаци  Joy Дано да и се получат  Praynig

Веси, голям герой ще си  Hug

"Във месеца на любовта, всяка вижда втората черта"  newsm24
"Опиянени от любовна магия, правим бебета на поразия"  Wine Glass
"Любов сърцата сгрява и бебета ни подарява"

# 653
  • В сърцето на любимия човек
Някои от вас помнят минките и слончетата та ... Поощряват се идиотски заглавия от типа  Mr. Green

"С вино в ръка и любовна стрела (на мъжО) сътворяваме мечта"

ПП: нещо ме е хванала лиготията, извинете Blush Така де - темата трябва да е забавна Wink

# 654
  • София
Мец, пия, ама гладът си е глад.

# 655
"Любов сърцата сгрява и бебета ни подарява"

Ут опит мога да кажа, че в определени моменти любовта повече други органи сгрява отколкото сърцето, но подозирам, че форумната полиция ще ме погне, затуй шЪ си замълча Mr. Green

Весе повтаряй си, че ще имаш цялото време на света да ядеш, когато си постигнеш целта .. на мен това доста ми помага .. не, че ме кара да се чувствам нахранена, но пък съм по-издръжлива Blush

# 656
  • София
Точно това правя.
Ама моят вътрешен глас ми нашепва, че трябва всеки ден да живеем като за последно! Grinning
И моята близнашка същност..Единият иска да е слаб, другият лаком, лаком.
"Яж, пий и си носи новите дрехи!"

# 657
да ама като свалиш допълнителния товар ще може да отидеш на шопинг за примерно 3 номера по-малки нови дрехи Flutter Mr. Green

# 658
Аз лежа на лаврите на майка-кърмачка, и бягам от диетите все още. Мец, на какъв режим си?

# 659
  • София
Абе за 3 дни най-много някой токсин да изчистя. То е важно как ще продължа.
Мисля после да си мина на нисковъглехидратния. Защото не мога без месо и млечни. Правих 90-дневната преди да забременея, но много ми липсваше месото, нали е само един ден.
Дано не ми се объркат нещо възпроизводителните функции. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт