Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 012
  • 713
  •   2
Отговори
# 690
Благодаря ви, момичета! Знам, че те няма да се впечатлят, просто на мен ми е гадно. Пънче и аз така правя - ходя с туника или рокля. Благодаря за съвета - ще си взема кърпички.   bouquet

# 691
  • В къщурката на хълма на феите
технически при всеки един преглед от нас изтича по нещо, просто кръвта има цвят .. мале аз така като не бях ходила една година на АГ, без малко да попита от коя страна трябва да се кача на магарето Mr. Green Mr. Green

# 692
  • София
Меци, хахах  Mr. Green
Агарче, щом трябва ще идеш. те какво ли не са виждали.
Фокси, и аз не ги обичам тия режими, ама вече ми е наложително. Не си била дебела, та затова не одобряваш.  Grinning  АМа нямам избор вече.

# 693
Кашмирче - благодаря за инфото  Peace Не го знаех това. Аз ги купих за милото, за подобрение на СГ Peace

Весе
- ще се справиш

Минах и да споделя потреса си от българската фармацевтична индустрия  #Crazy #Crazy #Crazy На ММ нали му е кофти СГ, от Надежда му изписаха Спермотренд и Цефагил. Понеже напоследък се зарових да видя кое какво съдържа, в какви количества и колко са дневните препоръчителни дози и много поръчвам от айхърб, то  съответно потърсих алтернативи  Peace за информация:

Cefagil 25 mg tablets
Турнера дифуза ТМ 25 mg / Turnera diffusa МТ 25 mg, 100 табл., цена 17.00 лв

Nature's Answer, Damiana Leaf /Turnera diffusa , 90 Veggie Caps,  400 mg, 90 табл. - 5.52$ (около 8 лв

# 694
  • София
Не се учудвам.
Има и много по-фрапиращи разлики даже...

# 695
  • София
O Фокси, даже не ми е и фрапиращо, какви разлики съм виждала, инофолика е една от малкото. ooooh! Важното е че вече доста хора знаят за съществуването на ихерб.
Весе, внимавай с този кленов сироп. Аз това не бих си го причинила, ако ще и 200кг да съм. Това не е ли много сладко? Да си беше направила детокс със зелени смутита. Аз по принцип не съм привърженик на диетите, ядеш на воля-дебелееш, после се мъчиш да слабееш и пак дебелееш и така до безкрай на въртележката. Промени си режима на хранене въобще, направи го начин на живот, а не диета. Примера на Меци е чудесен.
Прахи, раздялата винаги ще е трудна. Добре че имаш кой да помага. Hug
Агарче  Hug.

# 696
  • София
Ани, има вкус на карамел. И се разтваря във вода. Не се пие/яде така.
Аз няма да карам само на него. Така започвам, от утре ще се захраня и минавам на нисковъглехидратния.
Като един ден в седмицата ще хапвам въглехидрати и един ще съм само на плодове.

# 697
  • Варна
Ай, и аз да се включа в спама Simple Smile
"Диетата с кленов сироп" същата ли е като "диетата с палмов сироп Мадал бал"? Аз понеже през по-голямата част от живота си все съм на някаква диета, та май само тази 90-дневната не съм спазвала, че не ме кефи нещо... Та за въпросната "диета с Мадал бал", аз я правих, но такъв глад, дори при гладуване (при д-р Емилова) не съм преживявала... Може би защото сиропа е сладък и нещо много огладнявах след него... въпреки, че аз помня, че се смесваше с нещо... лимонов сок, кайнски пипер (или червен лют) и вода...
На Меци диетата също съм я минала Simple Smile Не е лошо като вариант на режим тип "завинаги", ама на мен също ми е проблем ранната вечеря...
Според мен най-балансиран режим е "Зоната", но пък там има голямо смятане на порции и съобразяване... нещо не мога да подчиня целия си ден на мисъл Какво трябва да ям...
Лично аз най-добре съм се чувствала при диетата според кръвната група + спорт. И сега внимавам да се храня долу-горе така... Аз съм нулева и обичам месце, което и се препоръчва...

# 698
  • София
Еве, да. Същото. Смесва се две лъжци кленов, две лимон и се долива вода. Слага се лют пипер или джинджифил.
Странно е, че казваш така за глада. Уж сиропът засища. И при мен наистина е така. Як глад не съм изпитала.
90-дневната какво не и харесваш? Аз всички,които познавам и са я правили, свалиха доста с нея.
Аз също преди да забременея.

# 699
  • София
Майка ми с 90-дневната свали повече от 30кг, но с няколко завъртания.
Ева, ти да нямаш ИР? Аз така преди като се хранех с мноооого въглехидрати на час-два максимум бях гладна като вълк, поемах си новата доза въглехидрати и така по цял ден. Пиех вода не като жаба, ами по-лошо....
Ей сега знам че в Лидъла има промоция на Нутела, още се въздържам да я купя. Много я обичах едно време, всяка вечер преди заспиване се накусвах и нощес ставах да си дояждам. ooooh! И сега знам, че ако си купя докато не я изям няма да заспя направо. ooooh!

# 700
  • София
Добре, че не обичам Нутела. Simple Smile
Мен пък сладкото хич не ме блазни. Аз си падам по месцето.

# 701
  • В къщурката на хълма на феите
аз пък обичам сладко, но в определени моменти .. най-вече около О и МЦ .. през другото време повече тестени неща ме изкушават, но съм Ино такова проклето и като кажа, че нещо няма да стане и няма да го направя, просто няма сила на земята, която да ме накара да направя обратното .. тази воля откак Ема се роди я открих в себе си, преди това не ме питайте що за безхарактерно човече бях поне по въпросите с пордотлука Mr. Green Mr. Green

# 702
  • София
И аз имам такава воля Меци. Mr. Green Ужасно инато чудовище съм, умиращо за сладко....еле пък откакто съм бременна . ooooh!
Брат ми онзи ден ми пуска имейл с една лесна торта, то по-скоро кекс.....е докато не направих и не опитах не мирясах. ooooh! Миналия път не бях така. Embarassed

# 703
  • Варна
Ани, Да, имам ИР. Знаеш ли моя ендо каква диета предлага?... (надявам се да се шегува) - три пъти на ден по три!... чаши вода... Това е менюто за неопределен период от време... може би докато се гътне човек Simple Smile
Весенце, ми не знам, миличка, аз издържах една седмица на това със сиропа... Глада на плодове и чай ми е по-лесен... Но и в двата варианта ключа е в захранването... Между другото ако човек търси изчистване от токсините, това става след 5-тия ден на гладуването (инфо, което съм запомнила от д-р Емилова). Но според мен и един ден седмично все си е файда...

# 704
  • София
Аз мисля горе-долу това да правя.
Утре съм на варен ориз, како е по захранването след сиропа. После един ден на смутита разни. После ще включа салати. СЛед това ще мина на ниските въглехидрати. Като един ден в седмицата ще ям нещо въглехидратно и един ден ще съм на сироп.

Общи условия

Активация на акаунт