Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 005
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро !

Коралче - дано се намери алтернатива, не звучи добре, това, което ти предлагат  Peace

Диди - различно е моето, аз миналия път имах такова , но тогава пихме с ММ и два вида антибиотик, а заедно с него за мен изписаха противогъбичните  Peace

Абе къде сте всички?

# 586
  • Варна

Оффф, тука сме...
Опитваме се да започнем да работим...  Tired

# 587
  • София
Аз ви чета. Не мога да взема отнощщение по последните въпроси, не съм запозната.
На мен ми свърши. Хич не беше обилен цикъл. Явно всичко е приключило много, много рано...Хич не беше като предния път. Другия понеденик съм при док, да видим какво става в дните около ову.

# 588
  • до едно тепе

Опитваме се да започнем да работим...  Tired
Ама нещо не ни се отдава особено Laughing

# 589
  • София

Опитваме се да започнем да работим...  Tired
Ама нещо не ни се отдава особено Laughing
Stuck Out Tongue Winking Eye и при мен същата работа, подпирам бюрото или то мен подпира...не съм сигурна. Mr. Green
Фокси, на мен МБ във Вита ми беше чиста. Twisted Evil Изтребвайте гадините бързо.
Корал, и на мен ми се виждат малко изнасилени нещата, потърси и друго мнение. От щатите са тръгнали и статините, където тук ги изписват за щяло и нещяло. Rolling Eyes Не навлизай толкова рано във фармацевтичната индустрия, аз съм с 2 доживотни диагнози. Rolling Eyes
Днес кръводарих, утре съм при Начев. Twisted Evil

# 590
  • В къщурката на хълма на феите
боже само аз явно съм мноУ работна днес Mr. Green все едно е петък, а не понеделник Mr. Green ма тва е щото имам едни "дейни" шефове за чудо и приказ, дето както съществуват в латентна форма, че като избуят /също като гъби след дъжд/ и като почнат да вадят едни идеи /айде да не ви казвам откъде/, ббррееееееееей Crossing Arms Whistling ooooh! Tired Naughty

# 591
  • София
Меца е яхнала метлата понеделнишки.  Mr. Green
Прегръдки от мен за всички! Hug И малко розАв прашец  babydust7 babydust7 babydust7

# 592
Я, да смукна аз малко прашец от Кашмирчето.

newsm79 newsm79 newsm79

Аз също съм много работна напоследък, затова и нямам време да се включвам по-често. Мец успех с идейните шефове Mr. Green.

Хубав ден прекрасни!   bouquet

# 593
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Аз пък днес съм с половин мозък  ooooh!
Скрит текст:
Успах се, бързах сутринта да свърша 100 неща, изстрелях се по най-бързия начин към едно такси и в момента, в който потеглих се замислих, че май нещо пропуснах  newsm78 Пропуснах да се измия  ooooh! Добре, че не тръгнах по пижама или пантофи , а в офиса имаме козметични принадлежности та се пооправих  Blush

# 594
  • Северозапада
Пънче, от сега ли? А като се пръкне чавенце.......... Whistling
Скрит текст:
миналата сряда станах по-рано, за да си измия косата иииииииии не си я измих  hahaha По-късно установих, че съм ползвала само маската  ooooh!

# 595
ХелоУ и от мен   bouquet   Пълна с хубави емоции седмица   Hug

И аз понеделнишки мързелувам  Blush   Шефката ни зарадва с едни мини парфюмчета и съвсем не мога да започна да работя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз на лекар не съм ходила, защото много ми се усили - за мен си е нормално, не е като предният път да зацапва и мисля тази събота да ме види Славчев  Praynig  Тъкмо ще ми е свършило  Crazy  

Ани, честито лимонче  Heart Eyes  Кога ще знаем прашеца  Blush  

Кашмирче, как е балеринка  Heart Eyes  

Меци, успя ли да си вземеш фолиевата или да пусна една по Спиди  Mr. Green че ще ходя до аптеката  Hug

Пънче, аз редовно съм с половин мозък сутрин - то кучето ли да изведа, закуска ли да направя, да се облека .... Редовно се гримирам в офиса и от време на време се мия тук  - всеки си е оставил в офиса нещата които периодично забравя да направи в къщи  hahaha

# 596
  • В сърцето на любимия човек
Мравче -  явно ще е забавно  Mr. Green За свое оправдание ще кажа, че кафето го пия едва сега  Blush

А, явно не сме само ние, и г-ца Магнетична е в отбора ни от муни  Hug

# 597
  • София
Вижте как в съседната тема разбират, че са бременни още преди закъснение...

Скрит текст:
Здравейте, момичета  bouquet!
Честито на всички, които са бременни  Hug!
Аз съм 2-дни преди цикъл, но вече съм сигурна, защото усетих първите признаци и моят доктор потвърди с вагинален ултразвук. Първо каза, че може да е "задържан фоликул", но след това каза, че е сигурен. Много е рано и няма плодно сакче, но той си знае какво вижда...

# 598
  • В къщурката на хълма на феите
Меци, успя ли да си вземеш фолиевата или да пусна една по Спиди  Mr. Green че ще ходя до аптеката  Hug
Joy Joy Joy 10 пъти сигурно минах покрай тая аптека и си казах, че имам нещо да купувам от там .. и все още имам, да не се объркате нещо Joy Joy Joy

льооооооох мъри льох .. па ние да се пънем така с години .. вИднага да ходят да го патентоват това лекарско откритие и лекаря да патентоват и почваме да затварям в буркани и да продаваме това откритие бременност без плоден сак Joy Joy Joy

# 599
  • до едно тепе
Е айде сега муни.
Снощи стоях 3-4 минути в средата на хола с озадачена физиономия и се чудех защо влязох изобщо. Кръстника на малчо ни беше на гости и ме погледна странно, а мъжо направо ме попита и са кво търсим. И това защото като влизах малчо ми показа някаква играчка за секунди Laughing
Милите те усещат всичко и сигурно на кристално кълбо познават hahaha

Общи условия

Активация на акаунт