Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 023
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на любимия човек
Това успях да отмъкна от аватарките днес   Blush

Така, да ви успокоя, току-що разбрах, че в момента сме в пика на ретроградния Меркурий и всички отрицателни тестове, ревящи, неядящи и неспящи деца са заради него  Mr. Green Може да го използвате успешно като оправдание, че не ви се прави нещо - "Съжалявам скъпи, в момента сме в ретрограден Меркурий, периодът не е подходящ за ... извънредни домакински, съпружески и други активности  Mr. Green ". И така до 11.02  Whistling

Периоди на ретро Меркурий 2015
21.01.2015 - 11.02.2015
19.05.2015 - 12.06.2015
17.09.2015 -   9.10.2015

# 556
  • София
Ани, много ти е свежа прическата, а коремчето нюню.  Heart Eyes
Аз качих една снимка от днес, да видите прогрес.  Mr. Green

# 557
  • гр. София
Кашмирче, страхотно ти е коремчето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 558
  • NE
Кашмирче Олеле че ти е хубава пупата. Heart Eyes И колко е пораснала и оформена. Heart Eyes
Пънче Викаш с това да си обяснявам зъбоника на Вилито. Mr. Green
Меци Да си купи един Неофолик. Joy
Глухарче Имам лекото съмнение, че познаваш Меци. Thinking Mr. Green Стягай чантата, че теб чакаме. Hug

# 559
Пънче - хубава ти е премяната с кученцата, много сладко семейство Peace

Кашмирко - наистина имаш страхотно пупе  Heart Eyes

Моето инсе няма да го бъде тоя месец  Tired На микробиологията ми от Вита излезе кандидоза  newsm78. За втори път ми правят МБ там и и двата пъти ми излизат някакви диагнози, на които аз нямам никакви симптоми #Crazy

# 560
Фокси, това да не се е получило е от лечението на другите гадини?

# 561
Фокси, това да не се е получило е от лечението на другите гадини?

Ами не, т.к след МБ от Вита, на която имах диагноза бактериална вагиноза, пих лекарства, след това правих друга контролна МБ в Надежда и беше чиста. Без нея във Вита не искаха да ми направят цветна снимка Peace

# 562
Фокси - да си ходила на басейн/спа скоро? Аз "лепвам" такива гадинки от басейни.
Споко, хвана ли сте ги навреме, до следващия цикъл ще си ги изчистила  Peace
Споменах ли ретроградния Меркурий  #Cussing out

Кашмирче, Ани - прекрасни коремчета  Heart Eyes
А Дафи колко е пораснала  Heart Eyes

# 563
Фокси - да си ходила на басейн/спа скоро?

Тцъ  Naughty...никъде...даже и симптоми нямам. Как е възможно т'ва?

# 564
А някакъв антибиотик да си пила  newsm78
Странно наистина, за толкова малък период от време. Симптомите са нещо много относително - аз например усещам изключително рано дискомфорт, даже последния път д-р Персенска се учуди, че изобщо имам оплаквания, защото пробата показа бройка на поле, която повечето жени не усещали. Септември и аз бях с кандида и ми изписаха Макмирор или нещо подобно (едни грозно жълти глобули) и Микомакс (за двамата). Даже май ми бяха малко силни, защото лактобацилите ми намаляха и няколко дни слагах по един апликатор Гинофит.
Ако се съмняваш пусни нова МБ, но аз по-скоро бих започнала противогъбичното лечение, дори да е профилактично. Имай предвид, че в това грипаво време всеки срив на имунитета отваря врата на гадинките към организма.

# 565
От ретроградния Меркурий значи било...
Мен днеска ме ренгеносаха хубаво по целия корем, като преди това ми направиха уринарен тест (4 дни преди цикъл) и компетентно решиха , че не съм бременна. На кръвен тест излиза ли нещо толкова рано? Че и доста кръв ми изтеглиха, ама не знам за какво точно.
Сега искат да ме лекуват с лекарство, което подтиска имунитета и на което няма да се съглася, че като му чета страничките ефекти  #Crazy и припадам. Но пък ако имам разбутан имунитет, май няма да се надявам на бременност скоро.

Аз така малко егоистично само за мен си приказвам, но имам нужда да споделя.

Само прическата на Ани видях и много ме замисли. Напоследък много ми погрозня косата, която е доста дълга, та обмислям дали да не и дам малко почивка.

# 566
Зааърнаххх се от командировкааа , връщам се да чета  Hug

# 567
  • Варна
Сега искат да ме лекуват с лекарство, което подтиска имунитета и на което няма да се съглася, че като му чета страничките ефекти  #Crazy и припадам.

Ох, мила, ако ще тръгваш по трънливия път на Асестираните репродуктивни методи, по-добре забрави да четеш листовките на лекарствата, които ти изписват...

# 568
Сега искат да ме лекуват с лекарство, което подтиска имунитета и на което няма да се съглася, че като му чета страничките ефекти  #Crazy и припадам.

Ох, мила, ако ще тръгваш по трънливия път на Асестираните репродуктивни методи, по-добре забрави да четеш листовките на лекарствата, които ти изписват...
+1  newsm10

Ако знаеш на лекарствата за стимулация какви чаршафи са листовките и какъв е списъкът със страничните ефекти ...  ooooh! Аз, която гледам всичко да прочета, се отказах, за да мога да спя и да не сънувам кошмари.

Кали - тези дни те мисля, добре ли ти понесоха вливките?

Хайде едно съботно кафе:
Скрит текст:

# 569
  • Варна
Кали - тези дни те мисля, добре ли ти понесоха вливките?

Ами не знам. Не се чуствам по-различно. На мен по принцип вливките не ми се отразяват с някакви осезаеми симптоми (слава Богу).
Но в сряда правих цитонамазка. Много ме заболя и после ме боля цял ден. Кървих до снощи... Момичетата в другата тема ми казаха, че май не е нормално. Не знам какво направи тази лекарка, ама дано няма някакви последици. Вече не ме боли и сякаш кървенето спря, ама да видим...
Средата на февруари още една вливка правя и я мятаме, че ще изтече заповедта.

Общи условия

Активация на акаунт