Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 994
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Еййй кафенцето ми Ви е подействало  Hug

Зазу, стискам много палци  Praynig 

Ани, бързо да се оправя баща ти  Hug  И сега е важно сладкото Лимонче  Heart Eyes 

Пънче, нали знаеш че от много работа не се забогатява  Mr. Green 

Кашмирчеее  Hug  наръси ни с балерински прашец  Heart Eyes 

Смуквам от този на Ани докато чакам друг  newsm79

Фокси, вие как я карате  newsm78 

Другите липси да не чакат специална покана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
Ето че отново темичката ми донесе късмет и точно след рожденния ден на Влади видях отново двете чертички !
Все още ми е много развълнивано !

Ани тоя херпес зостер е много проклет, бързо да се оправя баща ти  и браво за ТСХ!

Аз трябваше по време на кърменето да си пия еутирокс-а, ама доста си забравях ама сега гледам да не забравям вече!

# 632
Зазу - стиснати палци за опита  Praynig Разписвай се по-често, независимо дали си в застой или не   Peace

Пънче
- имаше една приказка за работата :Днешната работа остави за утре, утре ако е спешна, някой друг ще я свърши Joy Joy Joy Не се преработвай де, това имам впредвид

Магнетична - кафенцето подейства отлично Peace Ми няма с какво да се похваля, освен с работа, ма то тука не важи, чакаме си....

Сандре
- тихичко честито!  Hug

# 633
  • Варна
На ушенце: Честито, Сандричка! Да ти е леко и успешно до термина... Simple Smile
Аз днес съм  smile3506 Предишният ми цикъл беше 19 дни, а сегашният 20... Днес се олелих най-неочаквано... Другата седмица май ще ходя при АГ-то, че е възмутителен този мой цикъл! То е ясно, че нищо няма да се случи при такъв никакъв период...
Меци, честити ти хапченца! (то направо си за честитене след толкова мъки докато ги купиш...  newsm53 )
Зазу, много силно стиснати палчета имаш от мен!!!
Хубав ден и усмивки!!!

# 634
  • София
Сандре, тихичко честито! Всичко да е наред!
Зазу, късмет!

# 635
Хайде и аз да се включа...
Днес сутринта като си пиех хапчетата (еутирокс, неофолик мета, б комплекс, метил б 12, омега 3 и онези гадните за бацилите), се замислих, че май трябва да включа и 3х3 витамин С....
Станала съм като подвижна аптека...

# 636
  • до едно тепе
Сандре пусни една контрола на ТСХ-то и никакво забравяне да го пиеш Naughty
Аз работя и ме боли главааа. Rolling Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 637
  • В къщурката на хълма на феите
вит. Ц се пие мноого внимателно особено покрай опити за забременяване Peace

# 638
  • до едно тепе
Хах Мецо опрашолих те яко. Тая вечер да събудиш Мецан Mr. Green

# 639
Меци, ние опити преди 13 март не можем да правим  Sad та си мислех за 1 месец да се наблъскам с вит. С, че нали организмът ми бил изтощен от предната бременност.

# 640
  • до едно тепе
Дидиту само с вит Ц едва ли ще си оправиш липсите от бремеността. Те липсите са калций и желязо май най-много. Попитай си лекарите дали да не пиеш някакви комплексни витамини докато почнете опитите, а после може да ги смениш с такива за бременни.  Peace

# 641
Хах Мецо опрашолих те яко. Тая вечер да събудиш Мецан Mr. Green
туй повярвай ми няма да го забравя Mr. Green Mr. Green Mr. Green прИкрасно опрашена се чувствам Mr. Green Mr. Green благодаря Blush Hug

Диди няма значение кога можете да започнете опитите .. вит. Ц освен имуностимулат е и актиоксидант, който чрез тази си функция влияе пряко на качеството на яйцеклетките Peace

# 642
Мецке, искаш да кажеш, че не е полезно да се пие ли? Аз давам на милото 3х500 мг с удължено освобождаване, а на мен по 1  Thinking

# 643
  • София
Зазу, палчета за успешен старт следващия цикъл.  Praynig
Сандрее, тихичко честито. Кога си на преглед?  Hug
Фокси, къде пък ся тия гъби?! Нищо, ще се отпуши, ще видиш.  Hug
Евка, разписвай се по-често! Този цикъл наистина не е лошо да се види защо е толкова къс. Peace
Г-ца Магнетична, специално за теб балерински  babydust7 babydust7 babydust7
И за всички, на които ще им влезе в употреба  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 644
Фокси не, че не е полезно просто трябва да се пие в определени ситуации и периоди от месеца /след О. при жените/ .. ако физически нямаш нужда от него, просто не го пиеш или го приемаш с храни богати на вит. Ц понеже естествения вит. Ц се обработва в тялото по различен начин Peace

яяяя прашеец Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт