Каква кафемашина бихте ми препоръчали?

• 203 894
  • 869
  •   1
Отговори
# 315
Здравей, за машини с капсули аз нагоре съм писала, моята беше на промоция и виждам, че още я има, с капсули е. Вече мина известно време от как я имаме. Прави уникално кафе много сме доволни. Ето я: https://italiashop.bg/machines/coffe-ditalia-machines
Ние като я купувахме имаше само един вид, сега гледам има различни пакети с различен брой капсули подарък.

брее...мн добре изглежда!Чак ме съмнява тая цена???
Благодаря!

П.п.не е ли много голяма???

И нас ни съмняваше цената, но решихме, че за толкова пари нищо не губим и по- добре да пробваме. Била италианска марка, която за пръв път е на нашия пазар. Не е голяма изобщо, мега компактна е.

А за капсулите- само от техния онлайн магазин или офис (офисът на мен ми е на много удобно място и минавах и от там да си взема капсули).

# 316
Здравейте, кафе машините, които съм ползвала:
1) Основната ми е philips кафеавтомат hd8834/09
За тази машина съм писала в друга тема и съм доволна. Кафето естествено е отлично.

2) Предишната ми останала е saeco poemia - стандартна "ръкохватна". Прави отлично кафе, но ми дойде малко дървена. За стандартна машина я препоръчвам, ползвах си я 5-6 години и не съм имала проблем.

3) Наскоро си взех с капсули - Nescafe dolce gusto mini me. Изчислих, че за една почивка в Гърция сме дали 150 лв. за кафета и я взех с цел пътувания в хижи/вили или Гърция.
Машината е компактна и толкова ми харесва кафето, че си правя и от него.
Капсулите са на цена 55-65 стотинки, което не е евтино, но има плюсове(бързо прави кафе,няма никакво цапане,супер компакта, перфектно кафе).

# 317
  • София
Майка ми е харесала кафето от капсули и иска да взима такава машина.

Има ли разлика в качеството (напомня ми за нес-кафето...)?

Като себестойност как е спрямо нормалното кафе (джезве, кафеварка)? Гледам в олх  36лв/100капсули, но предполагам и по-евтино може да се намерят?

Машините от 100лв - стават ли, предполагам няма значение толкова марката и цената, понеже до колкото разбирам е полуготово в капсулата?  newsm78
Ако може и да се пренася - ще е супер.

Аромата обаче е ... Crazy иде ми и аз да си купя.  bouquet

# 318
  • SF
Тези машини обикновено могат да се пренасят без никакъв проблем.
Има много приятни кафета с капсули, но малко по-скъпо излиза от килограм смляно кафе, ако е разпредеено по капсули.
Аз много харесвам за масова употреба, и бих имала у нас, Лаваца машина с капсули и кафето им в капсули.
У нас съм с Неспресо. Тези капсулки са скъпи и заради марката. Особено у нас няма магазин, в който да се продават, намират се от разни фирми по интернет и наистина идва малко по-скъпичко, но за по 1-2 капсулки на ден, става.
Лаваца според мен е достъпен и приемлив вариант. Много Лаваца от капсули може да се опита навън, преди да си харесате цвят и аромат.

# 319
  • Русе
Има лаваца кафе капсули, които стават за неспресо и са страхотни. Последните 2 пъти тях поръчах, сега едни други пробвам, които също доста му допадат.

# 320
  • Пловдив
Има лаваца кафе капсули, които стават за неспресо и са страхотни. Последните 2 пъти тях поръчах, сега едни други пробвам, които също доста му допадат.
ако имаш снимка кои са... Peace

# 321
  • Русе
ако имаш снимка кои са... Peace

Момент, ще пусна линк от амазона, там ги поръчвам.

https://www.amazon.de/gp/product/B01ETX0YG8/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 - тези са.

А сега пия от тези: https://www.amazon.de/gp/product/B01NCNPR22/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 322
  • Пловдив
 Peace
обаче аз се заблудих...моята е Долче густо.

# 323
За машините с капсули – има много сайтове, които дават безплатни машини срещу определен брой закупени капсули на месец. Потърсете в Гугъл, ще ви излязат.
Това е една възможност да пробвате различните системи и кафетата, които предлагат. И да си купите тази машина, която отговаря на изискванията ви за качество и цена на кафето.
Ние сме с Tchibo. Повече от доволна съм и ако някой ден се скапе, пак ще си взема кафемашина с капсули.

# 324
  • Русе
Peace

Може и да има и за ДОлче Густо, не съм търсила.

https://www.amazon.de/Lavazza-BLUE-100-Kapseln-Caffe/dp/B003QNZ4 … o+kapseln+lavazza - тези?

# 325
  • Пловдив
Peace

Може и да има и за ДОлче Густо, не съм търсила.

https://www.amazon.de/Lavazza-BLUE-100-Kapseln-Caffe/dp/B003QNZ4 … o+kapseln+lavazza - тези?
ДА,ще погледна Peace

# 326
  • SF

Казвай бързо от къде да ги купя!!!!! Simple Smile

# 327
  • Русе

Simple Smile

По-горе има линк от амазон, оттам ги поръчвам.

# 328
Вчера попаднах на този сайт, ето съвместимите с Неспресо, аз лично гледам други капсули, не за тази система, не съм поръчвала от там досега, вероятно ще пусна поръчка все пак. Макар че в момента имам доста капсули вкъщи и може да задържа малко.

# 329
  • София/Севлиево
Ние сме с една на Ронсън купувана преди доста време от Карфур.Прави хубаво кафе,но напоследък нещо не и достига налягане и май ще я сменяме.За 13 години откакто сме с ММ това ни е трета машина...Аз искам да си вземем такава с капсули,но според ММ кафето за тях било пълна химия.Той иска такава в която се слага кафе на зърна и ти го мели и прави.Вчера ми показа една такава,но 750 лв.точно за кафе машина не ми се дават при положение,че последната ни е 115 лв.,прави хубаво кафе и работи вече около 5 години...

Общи условия

Активация на акаунт