Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 54 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Весе,  Mr. Green

Близначе, ми нали от това недоволстваме от купешкото, че било със сухо мляко, че не знам си какво? Ти уж био, домашно, пък накрая със сухо мляко? Кому е нужно (дет се вика)?! Да знаеш баба ми на село без сухо мляко го правеше. Поне веднъж пробвай без. Особено овче, бездруго си става гъсто, но и кравето също.

Бемоли, ти кажи какво ядеш? Че то не остана. Най- вече от къде го взимате, че не готвиш. И аз искам така, затова. Преди години и аз бях така, ама сега какво стана...

# 121
Аз слагам от адаптираното на Боян. И то по мъничко. Просто така ми харесва. Баба ми както иска да си го е правила, мен така по- ме кефи.

Иначе се опитвам да въведа прясното и не се получава Sad Всеки път получава разстройство. Разредено кисело не иска да пие, ето защо си остава на адаптирано.

# 122
Еха, Жалинка, кой като теб - оня ден роди, вчера на бар! Да не ви мислим повече....  Докле е младост, всичко е шега!

На мен пък във ФБ никак не ми харесва. Пиша, когато не мога да се стърпя, но едва чета коментарите. Ужасно ме е яд, че тук е толкова проветриво и трябва да се внимава. Ама аз и там внимавам, вие к'во си мислите...

Браво на киселото мляко! Този поне уред няма да си купя. КМ го ям с много орехи, много какао, много ром и много захар. С други думи, не си го ползволявам.

И аз бях купила колело като на Жалинка, обаче то е смехотворно малко, става само за плюшено мече. Успях да го продам бързо, но с пързалката. Сега търся камион за яздене, люлка и голяма пързалка. Гемавар, вашата не е лоша, отде е и нова ли е? Насочила съм се към втората употреба нещо.

Близначе, успех с курсовата. Заглавието е страхотно! Боян като толкова дивее по колко спи?

# 123
Значи не е нито био, нито домашно, а 'домашно'.

# 124
Пине, нещо не ме разбра...Аз не казвам, че крайният готов продукт е био. Аз написах (прочети) че прясното мляко от свеки е био . Което си е точно такова. А вече подквасеното...не съм го определяла какво е.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 15:33 от blizna4e

# 125
Весе.евала  smile3501 smile3501 smile3501
А на бас,че ако споделиш във фейса ,до довечера ще има поне 50 споделяния  Mr. Green

# 126
Обаче идеята за спиране на бушоните е велика. Признавам, не се бях сещала за тази леко крайна мярка. Баща ми е приел проектирането и изработването на нестандартни "запинячки" като инженерно предизвикателство и постоянно ме сюрпризира с нови подходи, някои от които значително допринасят за изопнатите ми нервички.

Пинке, ти извади ли международен паспорт на Ю.? Някой знае ли какво се изисква освен явяване на цялата фамилия?

# 127
  • София
Весе, много сладко.
Дейзи, каката на колко става?
Близначе, успех с курсовата работа, ще ги разбиеш отново!
Пине, ти наистина ли от сега мислиш за далечен юли….. Това е толкова далече…..
Бемоли, ние вадихме паспорт на Маринди миналата година. Освен акт за раждане и присъствието на майката и бащата, друго не трябва. Снимай си предварително акта на детето, че искат копие.

# 128
Джине, става на цели четири  Laughing

Бемол, на нас ни искаха още нещо. Вече не си спомням какво беше, но беше нещо от общината. Май удостоверение за постоянен адрес плюс бележката от банката, че сме платили.

# 129
Еха, Дейзи, завидна възраст! Чакаме торта и снимки!
Ама това с постоянния адрес силно ме разтревожи? На някой друг искали ли са го в София?

# 130
Весе - Simple Smile
https://missby.wordpress.com/2008/02/29/babies-forum/

Бемолче - нашата още го кара това колелце. Малко й е малко, но си го кара с кеф Simple Smile Мислим пролетта да отидем в един магазин за колела и да я пуснем сама да си хареса колелото. Това между другото е супер успешна стратегия и за играчките. ММ я измисли - отиваме в магазина за играчки и я пускаме. Тя награбва 100000 неща, седим много време и накрая каквото остане в ръцете й, значи е това. Не сме го правили напоследък, но около годинката й работеше много добре Simple Smile

# 131
  • София
Бемолс, аз допреди седмица се водех на друг адрес, защото личната ми карта беше валидна до... всъщност до днес. И се бях запънала, че няма да я сменям заради единия адрес. Съответно децата се водеха на онзи адрес. Отидохме в районното (по адрес от личната ми карта, моята, не на баща им) с Удостоверението за раждане на Адрианчо, копие от него и самият Адрианчо- изкъпан, издокаран, вчесан и напарфюмиран. Там взехме една бланка от съответното гише, попълнихме я, платихме таксата, отидохме на следващото гише, където го снимаха (това отнема време), после се подписахме с баща му и си тръгнахме. После отидох сама и го взех - тогава е достатъчен един родител.

Лазаре, Лазаре, какъв си сладкодумец! Да цункаш мама и да я гушнеш от мен! Hug

# 132
Ех Лазаре  Hug много хубаво пишеш. Наминавай, пиши по често  Hug Ти майка ти не я мисли, да му е мислила като е ставала майка. Майките кучетата ги яли. Ого и той същата песен пее. Майката е за нуждите, таткото е за ентъртейТмъна. Понякога чак яд ме хваща, ама кел файда.

# 133
Терп, благодаря ти. Точно такава е и при нас ситуацията, като се добави и че с ММ нямаме брак, т.е. едва ли някога ще сме с еднакви адресни регистрации.

Агнес, аз съм започнала акция по сваляне на култа към тати с рефрена "Тати ще се кара!". Мисля, че дава плодове.

# 134
След като изчетох Лазар, всичко друго остана на заден план. Виктория не може да му стъпи на малкият пръст, кротичка е чак сега ще разбера аз. Днес примерно само свали дрехите от сешоара, всичко което докопа от секцията, основно крем за ръце на мама и гела за под мишници на тате и ги разнесе, последният път ги скри под секцията, но вече знаем къде е скривалището. Но това си е нищо.
Колело нямам намерение да купувам, никакво, нито с педали, нито без. Няма къде да го кара така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт