Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 55 024
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Бемол, напълноси права за колчиката Simple Smile И аз вече клоня да си взема Чико-то от Продавалника, отколкото тази. Аз няма да сменям голямата бе ! Тази ми трябва за ясла, и за съвсем лятно време. Иначе голямата си остава в употреба. Просто майка ми по-трудно я бута и исках нещо супер леко.

Колежката я насочих веднага към Анимус. Хем в момента точно такива неща изучаваме като бъдещи социални работници. Преди малко и се обадих, беше в Съдебна медицина. Ще продължавам да я уговарям за среща с психолог. Мисля че снощи доста и повлиях. Много ми е мъчно, защо съществуват такива комплексари? Sad Да пребиеш така жестоко жена..... По-лошото е, че от съвсем мъничка баща и я е пребивал. Опитайки се да избяга от него се нахендрила на...същия. Е*ати късмета Sad

На Калина в училището има скарлатина.  ooooh! Някой помни ли какви са симптомите, да знам за какво да следя?  Thinking

# 541
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Близначе добре си я ориентирала.Много,много са добри психолозите в Анимус.
Мисти аз я качвах и свалях заедно с детето.Комбинираната дето се счупи беше 13 кила,но нея я оставях в гаража и свалях детето със столче за кола.После нали взехме лятната.Тя е 7 кила и винаги имаше покупки в коша като сложим и детето едно 20 кила си имаше.До 4 етаж не питай как го качвах.Затова съм много доволна,че вече сме без количка.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 13:25 от Ани88

# 542
Близначе, ние имаме подобна количка. Не е такава марка, но е същият модел. За основна количка не става, но е идеална за отскачане някъде набързо, не заема място в колата, ако детето откаже да се вози, може да се сгъне и да се носи с едната ръка без проблем. Единствено  не трябва да се оставя детето без надзор, защото може да се обърне и да не се закачва багаж на дръжките.
А за приятелката ти не мисля, че това е късмет, да се нахендри пак на такъв насилник. Това си е съзнателно търсен модел. Много е тъжно.

Иска ми се да се включа в спора "къде се живее по-лесно и какво трябва да се плаща", но си трая, защото поговорката е много правилна "Сит на гладен не вярва".

Кирил много се промени последната седмица. От бебе, което заспиваше, само като помирише възглавницата, сега му трябва по час, час и половина да заспи. След което, спи 40ина минути до час и влиза в режим на будене на всеки 15.

# 543
Ани,де да бяха всички работодатели като вас изрядни!

Забравих да ви кажа,че онзи ден Ади се опита да се обръсне със самобръсначката на баща си.Аз се гримирах в банята и тя влезе при мен.След секунда видях с периферното си зрение,че държи нещо и веднага се обърнах.Като видях самобръсначката изтръпнах.Веднага я дръпнах от ръцете й,но в същия миг вече видях,че по бузата й избиват точици кръв.Кога беше успяла и да се пореже и кой е видяла за какво точно служи...един Господ знае.Той баща й хич не я използва тази самобръсначка,щото няма кой знае колко брада и се минава с машинката,но тя къде се е обучила идея си нямам.Добре,че успях да й я взема преди да направи някое движение и предотвратих по-голяма беля.Размина се само с една тънка лентичка на бузката  ooooh!

# 544
Ани точно същата история сме, количката ми е 9кг, държим я по пътя към мазето /там направихме решетка и се заключва/ живеем на 2 етаж без да броя партера. Не става да я мъкна с детето нагоре и надолу, защото ще й видя сметката за седмица, не повече. И сега я извеждам само в квартала до площадката, тя е на 20-ина мин път пеша с нея. Но за по-далеко и дума не може да става, ако реша да ходя до центъра, щото имам някаква работа все такси трябва да хващам.
Дейзи спокойно, моето е така откак се е родило, рядко се е случвало да спи през нощта с 2 събуждания примерно, което за мен си е супер наспиване. За сметка на това сутрин спи до късно - 9часа, та поне от това не се оплаквам.
Подаръче  Shocked добре че си я видяла навреме. ММ си държи самобръсначката много високо, така че в близките няколко години няма как да я стигне, освен с висок стол, но няма откъде да го домъкне.
ПС Снощи ММ излиза от банята по боксерки идва да се облича във всекидневната, Виктория ходи и му скубе космите по гърдите и вика "Ко-ко" демек какво е това? И вдига блузата си да търси защо няма косми  hahaha та следваше подробно обяснение, че татковците само имат такива косми, майките и момиченцата нямат, защото са нежни и т.н. Вече почва май да осъзнава разликата между мъже и жени  Mr. Green

# 545
А, Мисти, и Кирил си е така. Оплаквам се, че започна много трудно да заспива. Събуждането нощем по 123456 пъти си му е от раждането.

# 546
Блинзаче ,аз също ще съм за Чикото ,колко пари си я намерила впродавалник ?Защото имам една оферта от Пазарджик ,ако ти се идва де  Laughing Аз си бях харесала един Макларън чистак нов за 60 лв ,но ММ ме скастри ,че "бебето" било голямо и количката е излишна.Иначе не е лоша и тая на Чиполино ,моята е такава и съм доволна.Лятна Омния май се води ,искам да ви кажа ,че от 4 години я сгъвам по 2 пъти на ден и я пдържа в багажника ,не е мръднала !
Децата спят ,трябва да си изпълня слугинските задължения #Cussing out

# 547
Данче, до Пазарджик ТРЯБВА да дойда. И то скоро. Трябва да ми залепят моста. Та с количка или без, там съм Simple Smile В Продавалника харесах това:

Жената каза, че имала тук-там петна, но не е нещо което да не се изпере. Иначе твърди че е съвсем запазена.

# 548
  • Перник
И аз ползвам лятно Чиполино омния и не е мръднала. Много е лека и маневрена. Аз си я харесвам, ако сега трябваше да избирам пак щях нея да избера. Нищо че се води по-куча марка.

А някой от вас ползва ли X-lander XA
http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki-i-stolcheta-za-kola-x- … ropa-bg-3765.html
Ако може да си каже мнението дали е доволен или не от нея?

# 549
https://www.facebook.com/GLTRADE/photos/a.1493601647594949.10737 … ype=3&theater
Близначе ,аз ето тази бях харесала ,уникална е ! И е със сенник ,нещо ,което не е за пренебрегване през лятото Simple Smile
Руме,за сефте я виждам тази количка ,но като цяло всички са много доволни от тази марка !
Така се радвам ,че приключих завинаги с колички ,кошарки ,столчета ,паяци и всевъзможни буболечки ooooh!

# 550
  • София
Момичета, място не мога да си намеря.
Цялата информация от служебния компютър е изтрита, вследствие на вирус. Всичко.
Бъдете внимателни, щом чудовището е проникнало в този компютър /в работата антивирусните програми уж са доста сериозни/ вероятността да се появи навсякъде е голяма.  Сега все едно започвам от нула, все едно ми е първият работен ден.

# 551
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Данче, тази на Макларан е страхотна! Близначе, ако имаш възможност се възползвай, въпреки че и Чико-то е хубава.
Аз пък да ви кажа досега на Бертони/Лорели/ нищо не ми е мръднало, а се ползва от 2 деца. Кошарата за игра няма забележка, столчето за хранене също. А имам и доста играчки на Бертони, които също нямат следи от употреба. Количката единствено ме предаде, но то и аз си бях виновна, че се вися на нея  Simple Smile Мъжа ми е оправи де.

Румяна88, Х-Ландер-а е хубава марка. Не съм ползвала, но в квартала има много от тях. На мен лично са ми ниски.

# 552
  • София
Мисти, всеки ден се качвам и слизам от/до третия етаж по стълбите. Нямам асансьор. Дрънкам си количката на задни гуми. Не мога, т.е. не искам да я държа във входа, не искам да ми я откраднат. Мислех в мазето (нашето е ремонтирано, чисто, с хубава врата и СОТ), но пак трябва половин етаж да я мъкна, отделно детето, сто пъти отключвам/заключвам и в крайна сметка си я прибирам количката. Ако твоята е качествена няма да ѝ стане нищо по стълбите, моите колички са си супер при ежедневно ползване с двете деца.

Близначе, Макларъна е страхотен, грабвай го! Прииска ми се аз да го купя, но си имам. Имай предвид, че този ще е по-тежък от Чикото, но е наистина страхотна количка!

Джине, много ти съчувствам! Има, има здрави вируси напоследък. Аз във фейсбук бях писала- в работата на мъжа ми бяха пострадали сума компютри от криптиращ вирус, маскиран като ъпдейт, най-често на Мозила. После получаваш мейл, че ще ти пратят ключ срещу различни суми, от 100 до 500 евро/долара чух. Приятели много изплакаха. И то сред тях специалисти, с добри антивирусни програми. Дано айтитата ви успеят да спасят информация!

Руми, хубави са тези колички, но нямам лични впечатления, само съм чувала хвалебствия от доволните Simple Smile

# 553
Джинке, как бре? Нямате ли архиви разни! Хубава работа! Аз архивирам всичко постоянно. Ето сега, в твоя чест ще си направя пак.

Близначе, и на мен Макларън ми харесва много, цената е страхотна, макар че не видях кой модел точно е. X-lander са много хубави, но тепърва да се дават пари за такава количка не ми се вижда оправдано.

# 554
Еми как да го грабна.....Далече съм от Пазарджик. А и 60 лв ММ дали ще даде говедото стиснато  Confused Ма тя може вече и да е купена де, гледам има интерес.

Джине, това е ужасно. Много  гадно Sad Аз като знам на моя компютър колко снимки имам....Нищо важно нямам, но спомените....

Общи условия

Активация на акаунт