Бъдещи мами през януари V :)

• 15 607
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошла при нас Grinning

Май девойките няма да стигнат за нашите юнаци Grinning  ще трябва да довнасяме от други месеци Stuck Out Tongue

# 121
  • София
benmary, добре дошла!

Слънце, момичетата са дефицит още от времето, когато родих първото си дете. В градината са 18 момчета, на 8-9 момичета. Всичките ми приятели и познати са с момчета, някои с по две (сега като ги пребрих 10 броя мъжкари за три години). Приятелките ми се надяват сега да съм бременна с момиче, аз също се надявам Мазнейкова да е сгрешила, тъй като моя доктор не вижда тестиси. Но никой със сигурност не иска или не може да потвърди пола на бебчето.

Представям си след години, ако продължава така девойките да са кът, каква борба ще има между мъжете Grinning

# 122
  • Sofia
Здравейте,милички!
Много се радвам че има още мами за януари! Добре да са ни дошли!
Аз снощи хич не съм усетила земетресение,а бяхме будни.Но с малкия и таткото дето се гонят из апартамента и две земетресения мога да изпусна. Но си спомням предишния път като бях бременна какъв ужас изпитах с едно земетресение!!!
Галче,радвам се че си по-добре,пази се и не се натоварвай излишно.
А за килограмите май тепърва ще се качват...
Като ви гледам коремите направо завиждам(благородно де),моя май не ще да расте много.

# 123
  • София
Цитат на: Fun

Галче,радвам се че си по-добре,пази се и не се натоварвай излишно.

Mnofo ti blagodarya FUN za toplite dumi

# 124
  • Sofia
Няма защо да благодариш,аз от опит ти го казвам. При първата бременност влязох в болница за няколко дни за да ползвам болнични след това. Иначе пътя до работата ми беше час и половина с градски транспорт. И се чувствах като парцал,но това не правеше впечатление на никого,ако можеха и тяхната работа щяха да ми прехвърлят. Та затова ти казвам пази се,гледай си се и не се натоварвай с глупости. За работата няма незаменими хора,ако не си ти някой друг ще я свърши. Мисли си за бебчо и се радвай на бременността си!

# 125
абсолютно! аз също лежах 2 дни в болница, за да ми дадат болничен до 45-те дни, но жертвата си струваше. дори прочетох една книга, а иначе все не ми оставаше време.
ако имаше един начин до термина щяха да ме държат на работа, но аз пък нали бях сама в софия и нямах търпение да се прибера тук.
а относно моето момченце - и аз имах вътрешното чувство, че нося момиче, но ехографът показа друго ... накрая като се роди ще видим Simple Smile) и се бях настроила да купувам всичко в цикамено и розово ... да си го кича с фибички и пайетки ...
но да е живо и здраво само, няма значение !

# 126
Цитат на: gwendalin
аз също лежах 2 дни в болница, за да ми дадат болничен до 45-те дни, но жертвата си струваше

В коя болница лежа, защото мен ще ме приемат другата седмица в Окръжна и най-вероятно ще ме държат поне седмица, ако не и повече[/img]

# 127
Аз лежах в окръжна, но съм много недоволна и поисках да ме пуснат ... едва издържах...
Няма да те плаша повече. Но ако можеш в Шейново примерно.

# 128
Наблюдаващата ме лекарка има дежурства в Окръжна, затова. А ако и аз поискам да си тръгна доброволно, ще ми издадат ли болничен все пак

# 129
Да на мен ми издадоха за 30 дена, щом си влязла в болница издават, но ти май си само за 2 дена. Толкова се издържат Grinning
Ние ще те чакаме да се върнеш. Grinning

# 130
аз лежах в Майчин дом. Гинеколожката ми като ми обесни, че по-добре да вляза в болница ми каза, че в Шейново едва ли ще ме приемат, ако нямам кървене та ме прати  в Майчин дом, защото там не отказват. Каза, че като ме прегледат ще преценят трябва ли да ме приемат или не (това беше юни - имах много силни болки ниско в дясно, оказа се леко отлепване, но нямах кървене). Та аз като отидох, обесних че съм за преглед и евентуално ако се наложи да остана. Жената, която отговаря за приемането (не лекарка, а акушерка или сестра) се скара - "Тук първо се приема после се преглежда" Та си изкарах една седмица там

# 131
Casey, аз лежах в МД, моята лекарка ме насочи там, аз там и смятам да раждам. имах контракции и болки, веднага ме приеха, но първо тя се обади там на друг лекар и така. аз на другия ден си отидох с чаршафчета и пижамка. условията няма да ти ги описвам, но перспективата да ходя още месец на работа и да се страхувам дали ако се случи нещо няма да си родя сама в квартирата ми затвори очите. и не те галят с перо там.

# 132
Здравейте момичета и много ви благодаря за успокоителните думи. Точно от това имах нужда, защото майка ми ме направи на две стотинки, че не се храня достатачно и затова бебето е малко. Аз не и замалчах, но остана едно самнение в мен че сам виновна, че бебенце не расте.
Поздрави за всички мами и се грижете добре за коремите и малките човечета вътре  Laughing

# 133
Здравейте
как сте с киселините? Аз имах много силни в началото на бремеността, но през четвърти месец спряха. И си помислих, че съм се оттървала, но.... Sad
Може би от началото на седмицата се появиха отново и направо ме побъркват. Мислех, че е от някаква храна, но се появяват каквото и да ям, дори и да е една хапка.

# 134
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз имах преди 2-3 седмици, но ми предписаха Stopacid. Можеш да го пиеш през няколко часа. Забелязах, че от банани ми излизат киселини и спрях да ги ям. Сега вечер имам, но по-слаби и дори не взимам лекарството. Дано да ти помогнел

Общи условия

Активация на акаунт