Бъдещи мами през януари V :)

• 15 606
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Male male male pu pu pu da ne vi e uroki momicheta tolkova da ste krasivi s tezi novi snimki v nashata galeria  coolcool

Ako znaete kolko mnogo ste mi lipsvali tezi dni dokato biah bolnichni ...... dobre che pone vijdah Dezyg i Shom4e na kursa v Sheinovo ............. prosto ne moga da poviarvam kak za tolkova kratko vreme sam se privarzala kam malkata ni obshtnost   bigdance2

Nas oshte ne sa ni merili i az ne znam kolko tejim Sad , obache poslednia pat doktora kaza che sam s edna sedmitza nazad ot tova koeto pokazva lentichkata mi ..... shte vidim tozi pat kakvo shte kaje. Az sam na pregled na 01 NOV v 09:30h, vednaga sled tova shte vi informiram   typeuu

Lek den i dobre doshli na vsichki novi badeshti mami vav foruma.

# 106
Суперрррр Grinning

Напредваме с коремите preggo
Аз вече нямам търпение да видя и бебо, но ще почакам още малко.... Grinning

# 107
  • София
Momicheta, ako ste propusnali temata vav foruma za masaja na bebotzite, eto vi link koito smyatam che e mnogo polezen:
http://www.zadecata.com/Temi/Bebeto/Bebeto.html

# 108
Супер е това за масажа на бебето.
Тази седмица в предаването на Гала даваха как се прави върху един бебешок, аз сега мисля и книга да си купя и тати ще отговаря за масажите на малкия човек Grinning

# 109
  • София
Цитат на: Slunce
Супер е това за масажа на бебето.
Тази седмица в предаването на Гала даваха как се прави върху един бебешок, аз сега мисля и книга да си купя и тати ще отговаря за масажите на малкия човек Grinning

Da da i az se zapalih ot predavaneto /nali si biah v kashti tzyala sedmitza, ta gledah vsichko po TV/ razkazah na edna moya priatelka za nego i i pokazah nagledno na 1 mesechnoto i bebentze... a pak tya mi spodeli za temata vav foruma i taka ...
ohhhh kato cheta vsichko v saita veche iskam da si gi rajdame bebotzite Simple Smile

# 110
  • Варна
Цитат на: Galya S
Momicheta, ako ste propusnali temata vav foruma za masaja na bebotzite, eto vi link koito smyatam che e mnogo polezen:
http://www.zadecata.com/Temi/Bebeto/Bebeto.html

Много хубава страничка Галче!
Отивам да чета... Grinning

# 111
Здравейте и от мен
И аз сега се връщам от преглед и според лекарката ми съм в 30 г.с., а не в 29 г.с. Явно бебо ще се ражда Козирог /като баща си/, а не Водолей . Засега новата дата е 15. 01.
Лошото е, че и Папаверина не ми помага и от днес ще пия Гинипрал. А другата седмица със сигурност ще влизам в болница за няколко дни
Добре, че поне бебо е жизнен, а мама ще се справи някакси.

Slunce, Кате много сте хубави Simple Smile

# 112
  • София
Цитат на: Casey
Здравейте и от мен
И аз сега се връщам от преглед и според лекарката ми съм в 30 г.с., а не в 29 г.с. Явно бебо ще се ражда Козирог /като баща си/, а не Водолей . Засега новата дата е 15. 01.
Лошото е, че и Папаверина не ми помага и от днес ще пия Гинипрал. А другата седмица със сигурност ще влизам в болница за няколко дни

Slunce, Кате много сте хубави Simple Smile

Casey ne padai duhom, padi kurajlia ..... bolnitzata ne e ot nai-priatnite mesta za prebivavane no pak v imeto na bebo sam sigurna che shte se spravish.
Stiskam paltzi vsichko da mine ok.

# 113
  • Варна
Здравейте и от мен

Много се радвам, че бебо е добре Grinning ! А на теб с или без болница ти желая по- малко контракции и повече спокойствие. Дано да се оправиш бързичко и лекарствата да подействат. Praynig

# 114
Блатодаря ви момичета
Сега ще си коригирам лентичката. Кате, нали ще ми поправиш датата Simple Smile

# 115
  • Варна
Блатодаря ви момичета
Сега ще си коригирам лентичката. Кате, нали ще ми поправиш датата Simple Smile

Поправил, поправил... Wink

# 116
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Casey
желая ти лек и пълноценен престой в болницата.

Момичета моето момиче става по-активно с всеки изминал ден. Сутринта беше спокойна, но сега са едни ритници, едно местене. Снощи се буташе в ръката на тати и се галеха взаимно. Аз усетих земетресението и много се притесних да не и се случи нещо.

Лек ден на бебчета в коремчета и на мами с голи кореми.

# 117
тъкмо си взех най-накрая големия болничен и си дойдох в бургас и бам !!! снощи това земетресение. ние сме на 8-ия етай и доста здраво ни поразтресе. сърцето ми щеше да изскочи, а бебо се кротна и не мръдна до сутринта.
на мен доста неприятни неща ми се насъбраха. точно преди да се изнеса от квартирата в софия на витошка гръмнаха оня руснак. месец преди това пък като се връщах от работа по патриарха видях удареният от тролейбус колоездач ... май ще ходя да ми леят куршум тези дни.
чакам една приятелка да ми прати снимката от сватбата й, където съм и аз и ще се поставя да ми видите шкембето. аз напълнях 4 кг за един месец и се притеснявам да не кача много до края. а до началото на 7-ия месец бях само 5 кг плюс ...
целувки на всички и по-малко стрес !!!

# 118
  • Варна
gwendalin,много се радвам че си в къщи  Grinning ! Сега вече само спокойствие и да те глезят. Ще чакаме снимките, а за килограмите не се притеснявай- ами че ти си съвсем в препоръчваните граници Wink .

# 119
Цитат на: Katusha
Здравейте мами!
Стигнахме до пета чест на темичката Oha!  Grinning !

http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=514

Victoria_R- 31.12.04
dezyg- 01.01.05- момиче- Габриелаstork-girl- Шейново
Milena Lukanova- 02.01.05
milenka- 03.01.05- момчеstork-boy - Майчин дом-Варна
Силви- 03.01.05
asa- 04.01.05/мама на Калоян- 6 г./-  момчеstork-boy - Майчин дом
Noia- 04.01.05
daffy- 04.01.05
gwendalin- 04.01.05- момчеstork-boy-  Майчин дом
polina_dan- 06.01.05- Тина Киркова
Slunce- 08.01.05- момчеstork-boy