Бъдещи мами през януари V :)

• 15 612
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ще продължавам да работя и след като родя. За мене ще е добре, защото не съм свикнала да не правя нищо и да не работя на компютър. В къщи има кой да ми помага и мисля, че ще се справиме. Още повече, че ще ни трябва и повече парички, с майчинсво от 120 лв. няма да изкараме дълго.

# 151
Цитат на: dezyg
Аз днес си взех болнични, но съм на работа, защото няма кой да направи ДДС-то и да приключи месеца.

А има ли кой да им ходи до ДС и НОИ

# 152
Ще ходи някой друг от фирмата.

# 153
  • София
Ооооо, я се стегнете! Какви са тези мисли? Има време кога да ревете. Ако знаете след като родите в каква депресия се изпада. Без да искаш ти се плаче.

Аз пък днес съм в приповдигнато настроение Grinning . Сутринта бях на кафе с приятелка. После два часа на фризьор. Сега съм подстригана, филирана, със сешоар. Само не съм се боядисала, но и това ще направя тези дни. Направо убавица Grinning . Като се погледна в огледалото ми става едно хууууууууубаво.

# 154
И аз скоро ще ходя да на фризьор, но ....чакам подходящата фаза на луната Grinning
Има зависимост кога се постригваш, боядисваш в зависимост от фазите на луната. И понеже моята коса не спря да пада, сега си чакам луния цикъл и на фризьор Grinning

Всеки луд с номера си.

# 155
  • София
Сега се сещам, че имаше нещо такова за постригването, но какво нямам спомен. Ще припомниш ли?

# 156
При пълнолуние - този месец е 25-27, при подстригване косата расте по гъсти и не се омазнява лесно, усвоява максимално подхранващи маски.

При намаляваща луна - този месез 1-11 и 28-30
период за обезкосмяване, неприятните косъмчета се отстранявт лесто и безболезнено, маските за лице действат много добре.

При нарастваща луна - този месец 13-24
е време за боядсване, и масажи на тялото.....

Това е от едно списание, статията е доста голяма и подробна има и за това кога какво да ядем и за разтоварващо хранене, но ние не се интересуваме от това Grinning

# 157
  • София
Слънце, мерси Sign Exclamation

# 158
Слънце,
ако не те затруднявам можеш ли да кажеш и датите за ноември.

И ан мене ми капаше в повече косата и ми се появи пърхот. Взех си ампули с плацента и сега е много по-добре, макар че съм сложила само 3-4.

# 159
Това е за Ноември, той Октомври свърши.

Аз за коса ползвам Себорал, български лосион на билкова основа втрива се в корените на косата. Струва 2 лева и е много ефикасен, обикновено на второто мазане спира косопада.

# 160
Momicheta vizdam che si govorite za kosi,shokoladi i takiva raboti Wink
Ste mi kazete li vie kak patuvate v provinciata. Na men utre mi se nalaga da ida do Hvoina i ottam v nedelia na Pamporovo.

# 161
В какъв смисъл как?
Аз пътувах много въпреки проблемите, но последните два месеца пазя леглото.
Иначе с кола не е проблем, аз смъквам седалката на полулегнало и така. Ако ми стане зле спираме за въздух.

# 162
Пьрвата бременност много пьтувах с кола, на много км.
В последния месец преди раждането пьтувахме от Париж до тук (около 500км) за няколко часа с колата.
Аз по принцип много от рано получавах контракции, ама в началото не знаех че са контракции.
Под 100 км пьт се смята за почти безопасен пьтя с кола. Но на всеки 100 км е хубаво да се спира за малко и да си почиваш и да се поразтьпчеш.
Най-безопасно се счита пьтуването с влак, после сьс кораб или самолет и най-опасно с кола.
Така е написано в моя картон за бременност

Grinning

# 163
Ami s kola ste patuvame. Pitah kak v smisal na kakvo triabv ada se pravi - kolko da se pochiva, kak da se sedi i takiv araboti...
To kato biah v 2 ri mesec biahme v ispania i parvo samolet, a posle popadnahme na pilot ot F1 i 1 chas toia nesmakna pod 160 km/h !!! Posle edva ne povarnah.
A za vlaka kak drusa ne e istina  Grinning
Piete li nesto kogato paruvate? Sega sma kraia na 6 mesec pochti 7 vece i si mislia che niama da e problem?

# 164
здравейте и от мен!

аз преди няколко дни пътувах от софия за бургас (в 31 г.с.) и наистина като спираш през час някъде (особено за тоалетна) не е толкова страшно.
влаковете и на мен не ми понасят, много са мръсни, а и не мога да пътувам в тесните купета с толкова много хора.

иначе с настроенията и аз съм така, но откакто не ходя на работа (вече цяла седмица) съм много по-добре. и много сладко взех да ям. резултатът е налице - 4 кг отгоре за 1 месец:-(((.

Общи условия

Активация на акаунт