Бъдещи мами през януари V :)

• 15 611
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
Браво, някой вече е в Бургас и ще си почива wavey
За пътуването поне аз си вземам минерална вода, нещо за хапване..много отвлича вниманието от пътуването и понякога едни ментови меки бонбони, ако ми стане зле ми помагат Joy

Мисля, че няма да имаш проблем, ти ще пишеш как е минало.

Весел уикенд на всички, да си почивате и да глезите бебоците.

# 166
  • Варна
И аз да се "отчета" в края на деня Grinning .
Точно по обед ходих на консултация, след това да търся подарък за сватба/утре съм на такова тържество/, а като се върнах бях толкова уморена от ходене, че се "гмурнах" в леглото до вечерята.
Пишете ме и мен в клуб"хормонална депресия", макар че аз съм по скоро за клуб"криво ми е, всички са виновни" Imp . Гадост някаква...
Добрата новина е, че капитана снощи се обади да съобщи, че в края на декември ще си е тук, което си е цял месец по-рано и заедно ще посрещнем бебчо Laughing . Освен това ми каза, че е разгледал снимките, които съм му пратила и имал чувството, че тази Катя е изяла "неговата" Катя, нищо че си приличали #Silly  Shocked  Grinning .
Целувки на всички кореми, а аз в неделя след сватбено ще пиша дали съм изкарала поне едно хоро до края Wink .

# 167
Добро утро:)
на мен ми ставаше лошо като пътувах в началото. Дори почти всеки път повръщах и жабката на колата беше пълна с торбички за целта. Сега нямам такъв проблем. Да не казвам голяма дума, де, че и на мен днес ще ми се наложи да попътувам повечко и то на високопланински маршрут (сте ходим до Банско) и се надявам всичко да е наред.
На софийските кандидат мами да кажа колко съм възхитена от прословутия детски магазин в Овча купел. След като вчера за пореден път четох във форума за него само хвалби и реших да отида. Мъжа ми не беше особено възхитен, че ще ходим чак до там, но после и той каза че магазина е супер. Отидохме само да видим какво има, а не издържахме и си купихме едно одеалце. Има всичко и мисля на съвсем сносни цени. Каквото няма (от по-големите неща) се поръчва по каталог. А продавача, който се оказа и собственик - то да ти стане кеф да си купуваш от него. Имаше много хубави космонавтчета, които мислия че ще бъдат много подходящи за нашите бебчета. Направо ми се прииска да изкупя всичко.
Пожелавам на всички приятен и слънчев weekend  Nature Sunny

# 168
Добро утро и от мен Grinning

Много се радвам за Катето, че ще е заедно с тати когато бебчо реши да се появи това е толкова прекрасно.  loveuuu
Аз днес ще се подготвям за Хелуин....имам си тиква голяма, която тати ще издълбае, а аз ще правя сладки неща, но понеже не съм много в разцвета на силите си...май повече ще ги накупя от магазина.  party023

Понеже обичам празници и атмосферата, която създават съм решила да празнувам всичко наред  Party Time

# 169
  • Варна
Здравейте мами! Grinning
Slunce, благодаря ти- и аз много се радвам за нашия татко kiss  Simple Smile !
Сватбата мина. Не изиграх нито едно хоро, но за сметка на това играх показно/като временно бивша почитателка на клуб EXIT/ танца на песничката YMCA  Stuck Out Tongue Winking Eye  Smile .
Ето тук има снимка на младоженците с моя милостhttp://client.webshots.com/photo/178577386/208744800ComlPKthumbsup .
Веселбата беше страхотна, но бебчо не му понесе особено високата музика и се измъкнахме по-раничко..всъщност в самия ресторант той си кротуваше, но ако излезех за да поседна на едно мекичко диванче започваше яростно да рита.

Мами някой да има или да е имал чувството, че са му седнали точно на пикочния мехур Confused: Защото мен от два-три дни доста ме боли като се изправя и отминава след посещение в WS-а:?:

# 170
Много хубава рокля има булката Grinning

На мен освен, че са ми седнали тук  там, два дена имах чуството, че ще родя, но ни се размина тази седмица Grinning
То не бяха болки и контракции Grinning

За награда, че не родих ненавремено получих тиква за Хелоуин ... много хубааава.

Иначе бебока ми вкарва такива юмруци и ритници, че чак боли вече. А кокалите ме болят толкова, че скоро май ще съм с бастун...още малко остана до края Grinning

# 171
И мен ме боли всичко вече - кръст, гръб, всички кости, с всеки изминал ден ставам все по-тромава и неподвижна Sad
Тежи ми много вече, а още ходя и на работа, толкова бързо минаха събота и неделя Close
А това с WC-то, при вас как е? През колко време? Аз повече от 30 мин не мога да издържам вече Embarassed

# 172
  • София
Добро утро мами! 55

Кате, не съжалявай за хорото, ще му тропнем, като родим Grinning .

Бебчо прави всевъзможни акробатики в коремът ми. Понякога имам чувството, че се превърта през глава и не мога да преценя с коя част от мъничкото си телце ми притиска мехура. Най-неприятно е през нощта. Точно се унеса и хайде пак до WС-то.

Черпя ви   Coffee   и успешна нова седмица!

# 173
Аз пък за моя почуда, така и не ставам нощем да ходя до WC. И през деня не ходя много много, а пия към 3 литра вода Sign Exclamation

Пък и толкова мразя да ставам нощем, че това положение много ме устройва, като си легна до сутринта няма мърдане за ставане, само се въртим като шугави и мятаме краци.
Бебо в моя корем, аз върху баща му и така цяла нощ до наместване.

Някой случайно да знае дали можем да си мажем с нещо кокалите и ставите, при мен вече не се издържа. Едва 9 часа е, а аз съм схваната и не мога да направя почти нищо...много боли. Close

Лека и усмихната седмица

# 174
и аз ходя през 15 мин. до тоалетната. веднъж като гледахме бебе на ултразвук, лекарката ми каза: виж как те рита по пикочния мехур!

момичета, купихте ли вече креватчета/кошарки за бебетата? какво си избрахте?

# 175
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ние купихме дървено и в момента се измирисва.
Купихме и количка и някои дрешки. В момента си правя списък какво още ще ми трябва.

# 176
  • София
Цитат на: Slunce

Някой случайно да знае дали можем да си мажем с нещо кокалите и ставите, при мен вече не се издържа. Едва 9 часа е, а аз съм схваната и не мога да направя почти нищо...много боли. Close

Слънце, на приятелката ми й бяха изписали Фастум гел за болките, но след консултация с гинеколог.

Така, че първо се посъветвай.

# 177
  • Варна
добро утро и от мен! Grinning
И мен ме наболяват кокалите доста, но обикновено само в края на деня Rolling Eyes . За сметка на това имам чувството, че 2/3 от денонощието го изкарвам в тоалетната- направо ми омръзна вече Confused  Wink .
Аз още нищо не съм купила, но в края на месеца независимо от "чувствително суеверните" родителски тела мятам обиколка на магазините Sunglasses .
Slunce още е рано за раждане- поне дядо Коледа трябва да дочакаме, макар че то не пита Grinning .

# 178
  • Варна
Момичета,
в момента по Нова, "На кафе" дават ултразвук на бебче в 30 г.с. направо от студиото с коментар на специалист Grinning

# 179
Ние имаме само легло засега, нищо друго...Но скоро ще ходим по магазините за дрешки....
Чета тук едни списъци какво му трябва на бебо и все мисля че ще изпусна нещо. Хич не знам какво му трябва на малко бебе и какъв размер Confused

Аз дори не знам колко бебешки шишета му трябват..голяма дилема. Simple Smile
Накрая май ще имам много от едни неща, а други няма да стигнат.. Добре че тати знае всички магазини и ще го пращаме да пазарува при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт