Бъдещи мами през януари V :)

• 15 610
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Слънце
не се притеснявай като се роди бебчо ще разбереш от какво още ще имаш нужда.
Около мен има мами с бебета от 3 м. до 1г.8м. и те ми дадоха някои дрешки и др. неща. Ако имаш такива близки и нямаш предрасъдъци можеш да си спестиш излишни нерви и разходи, защото бебоците растат много бързо в началото.
Дрешките купувай за бебе най-малко на 3 месеца, още повече че чакаш момченце, а те са по-едрички.

# 181
  • София
Цитат на: Katusha
Момичета,
в момента по Нова, "На кафе" дават ултразвук на бебче в 30 г.с. направо от студиото с коментар на специалист Grinning

Включих го, и нашите бебета сега са такива.

# 182
  • София
Ееееееееееее, свърши Cry

# 183
Момичета разкажете на тези, които се мачът да работят.

# 184
Цитат на: dezyg
Слънце
не се притеснявай като се роди бебчо ще разбереш от какво още ще имаш нужда.
Около мен има мами с бебета от 3 м. до 1г.8м. и те ми дадоха някои дрешки и др. неща. Ако имаш такива близки и нямаш предрасъдъци можеш да си спестиш излишни нерви и разходи, защото бебоците растат много бързо в началото.
Дрешките купувай за бебе най-малко на 3 месеца, още повече че чакаш момченце, а те са по-едрички.

Нямам никой около мен с детенце...Аз повеждам хорото сред приятелите....Подела съм камания - правете деца, по полезно е за здравето Grinning
Но май повечето жени и мъже около мен се дърпат, хич не са в първа младост..минаха 30-те, но наблягат на раааааботааа Sign Exclamation  и хич не им е до семейства.

# 185

Правиха ехография на една мама в 30 г.с. даваха детайлно бебока, пръстчета, крачета, абсолютно всичко....и разказваха на зрителите.
Обясниха че ехографията не е вредна за бебо.
Като гледаш и усещаш тръпката все едно ти си легнала и гледат твоето бебче......
Аз поне като легна и загубвам ума и дума, направо нереално ми се вижда, че в корема ми има бебче, въпреки че то постоянно напомня за себе си .... и след това съм цял ден в абсолютна еуфория. Grinning

# 186
Тогава ти препоръчвам магазина на Захитекс в Лозенец. Имат много хубави бодита, гащеризончета и т.н. на доста прилични цени. В ж.к. Х.Димитър има цех в който шият бебешки и детски дрешки и може да купуваш на дребно. Единствения недостатък е, че можеш да купиш това което е готово в момента като модел, цвят и размер. Ако те интересува ще намеря и точния адрес.

# 187
  • София

Ами, и аз не видях много. Само хубаво оформено личице на бебенце.

# 188
Ще ходя първо в Лозенец, там ни е офиса и тази седмица ще ходя да се видя с колегите след това мисля да пазарувам.

# 189
  • Варна
Цитат на: asa
Ееееееееееее, свърши Cry

Е, те не че казаха нещо ново или кой знае колко интересно, но е хубаво да видиш бебче на същата възраст като твоето Wink . Ние моят бебок го разглеждахме така миналата седмица  и го има записан на видео, но няма как да го кача в нет-а. Хубавото на ехо-то в тези седмици е, че вече се вижда физиономията на бебо- нашият нос например е поразително копие на този на съпруга ми Grinning .

dezyg,показаха на 2D видеозон в студиото бебче на 30 г.с.-огледаха му органите, измериха с доплер ритъма, защото тази мама имаше проблеми с работата на плацентата, показаха му тестисите, стъпълцата, гръбначния стълб и личицето.  Общо взето говориха за новостите във феталната ехография и обесниха, че все пак това е диагностична работа, т.е. няма стопроцентова откриваемост и предодваримост на дефекти, но по- важните от тях се "хващали" чрез ехо-то от опитните специалисти.
Рапорт даден Grinning

# 190
  • София
Относно шишетата. Ако не кърмиш трябва поне едно на първо време от по-големичките (не си спомням вече 200 или 250 мг), още едно такова за водичка, и едно мъничко (100 - 150 мг) за сокче.

# 191
Рапорт приет.
Имате ли представа какво точно представлява апаратът доплер. Знам че е нещо като ултразвук, но нищо повече.

# 192
  • Варна
Рапорт приет.
Имате ли представа какво точно представлява апаратът доплер. Знам че е нещо като ултразвук, но нищо повече.

Ами сега в предаването не смениха изобщо накрайника на ултразвука- тя просто пусна допълнителна програма, която замервала шумовете в пъпната връв Rolling Eyes ...

# 193
Доплера показва как циркулира кръвта.
Вижда се в два цвята, може черно и бяло или някакъв друг.
Не го обяснясних много добре......

# 194
Благодаря и за това обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт